• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar evlenmek ıstıyor ama aday adayı bıle bulamıyoruz. Ahvalimiz budur ne etmeli

Yası geckın bayanların bu devırde 2.evlılık sansı..

• Var

OY: 67 83,8%
  • Yok

OY: 13 16,3%

• Ankete Katılan
    80
Ayy benelüks paris arzu ederdim yada italya yada isviçre vs.Sen ne isterdin Lucky?

Ya su olaya bakar mısınız Allahaskınıza; Gökhan Ozer ısımlı unlu sahıs 52 ıken 26lık eczacı cok hos bı bayanla evlendı gecen yaz..kızı yasında resmen olaya bakın yani...ama bı kadın bırakınız 1 kac yas gencını yaşıtına gıtse olmuyo...benım basıma gelıyo bu yaa; akranım adamlar ustelık yemınle babam yasımda gozukuyolarken artı en az ıkı mınyon benı begenmıyo tenezul etmeyen bakıslar atıyolar...bu dayatmacı sekılcı ezıcı anlayışlı toplumda kadının yası bı gectı mı Onu artık daha da hıc bı sey kurtarmıyo, vay halıne o kadının...yasta yas bıktım bu yas kısıtı ve takıntısından...bu toplumun erkeklerının cogu zampara ruhlu o yuzden bu kadar yasla bozmuslar...doğru kendılerı ıcın soyle bı hayatlarını yasayadursunlar evlılıgın 45e hatta 60 a kadar bıle yolu var...aksıne gece kalmaları lehlerıne ıslıyo 5olık utstelıkde hıc bı artısı olmayan bos kafalı karakterı bozuk adamın bırı bıle gıdıp evde kalma mahalle baskısı ve korkusuyla panıkleyen 30luk bır kadının o kafası karışık halınden yararlanıp ımzayı basıyo.. 5 yas ne kı ? en asagı soyle bı 10 yas altı kurtarmıyo..bu arada 40 sayılırım kendım...bılemıyorum benım cok ağırıma gıdıyo bu durum..yanı su durumda +35lık bayanlar dedesı yasındakılerı veya yaşıtlarından acmazlıları kabul etmedıkce evlılık bı hayal gozukuyo...halbukı ben bı cocugum olmasını cok ısterdım...kısmet..

Ve kesınlıkle evlılıkte kadının erkekten ıyı ve guclu olması beklenıyo...erkegın erk'ıymıs gucuymus kuru skı palavra! doğada dahı guc erkekten beklenirken ınsanda uygulamada kadından beklenıyo...Aksıne hep kendılerınden ıyı olan kadına gıdıyolar ve toplumda boylesını onaylıyo zaten...eee o zaman nerede kaldı bunların kadına her bakımdan kol kanat germesı ve ne ıse yarıyorlar sorunsalı gummm!!!! sadece uremeye yardımcı olmaya mı tutunuyolar..ben sahsen kendılerını tutundurabıldıklerı hıc bı zemın falan goremıyorum ortalarda...

Ya su olaya bakar mısınız Allahaskınıza; Gökhan Ozer ısımlı unlu sahıs 52 ıken 26lık eczacı cok hos bı bayanla evlendı gecen yaz..kızı yasında resmen olaya bakın yani...ama bı kadın bırakınız 1 kac yas gencını yaşıtına gıtse olmuyo...benım basıma gelıyo bu yaa; akranım adamlar ustelık yemınle babam yasımda gozukuyolarken artı en az ıkı mınyon benı begenmıyo tenezul etmeyen bakıslar atıyolar...bu dayatmacı sekılcı ezıcı anlayışlı toplumda kadının yası bı gectı mı Onu artık daha da hıc bı sey kurtarmıyo, vay halıne o kadının...yasta yas bıktım bu yas kısıtı ve takıntısından...bu toplumun erkeklerının cogu zampara ruhlu o yuzden bu kadar yasla bozmuslar...doğru kendılerı ıcın soyle bı hayatlarını yasayadursunlar evlılıgın 45e hatta 60 a kadar bıle yolu var...aksıne gece kalmaları lehlerıne ıslıyo 5olık utstelıkde hıc bı artısı olmayan bos kafalı karakterı bozuk adamın bırı bıle gıdıp evde kalma mahalle baskısı ve korkusuyla panıkleyen 30luk bır kadının o kafası karışık halınden yararlanıp ımzayı basıyo.. 5 yas ne kı ? en asagı soyle bı 10 yas altı kurtarmıyo..bu arada 40 sayılırım kendım...bılemıyorum benım cok ağırıma gıdıyo bu durum..yanı su durumda +35lık bayanlar dedesı yasındakılerı veya yaşıtlarından acmazlıları kabul etmedıkce evlılık bı hayal gozukuyo...halbukı ben bı cocugum olmasını cok ısterdım...kısmet..
Pardon ya 'Sınan Ozen' yazacaktım, yanlış olmuş...:)

Ne olacak bu halimiz.kurumus sanki erkeklerin koku.benim yasitlarim hep evli.ya da tipsiz.soyle begendigim bir adam bulamadim.

Arkadaslar evlenmek ıstıyor ama aday adayı bıle bulamıyoruz. Ahvalimiz budur ne etmeli
bir arkadaşım 33 yaşında kendinden 5 yaş küçük biriyle2.evliliğini yaptı,mutlu görünüyor, asıl sorun şu alacağı adam da boşanmış adam olacak, e haliyle çocuğu olacak vs

Bence de bu işin sırrı yaşlı teyzeler. :KK49: Bu durumda olanlar sevmeseler de gün, düğün, kurs vs... sosyallesecek ne ortam varsa atlasin. Geçen bir arkadaşım çağırdı orada yaşlı bir teyze vardı. 40 yaşında oğlu varmış boşanmış bir çocuklu, polis, evi de varmis. Bana sordu 35 civari, boşanmış, çocuklu da olur bir kadın var mı diye. Yani teyzelere duyurmak lazım. Yoksa kim kime dum duma.

bir arkadaşım 33 yaşında kendinden 5 yaş küçük biriyle2.evliliğini yaptı,mutlu görünüyor, asıl sorun şu alacağı adam da boşanmış adam olacak, e haliyle çocuğu olacak vs
MAALESEF..BI D O KENDINDEN KUCUK ADAM ALMA SANKI 40LARDAN SONRA COK ZOR GIBI

30 yaşında bekar kızım hiç evlenmedim ya ben napayım? Teyzelerin bana bulduklarını ben beğenmiyorum benim bulduklarımdan da hayır gelmiyor olmadı dikiş tutmadı yaza 3 kuzemim evleniyor biri benden 6 diğeri 8 yaş küçük ya ben napayım? Şansıma lanet ediyorum

Ben de 29 yaşında boşanmış bir kadınım. 4 yıl oldu boşanalı ama karşıma düzgün biri çıkmadı. Açıkçası ben yeniden evleneceğimi hiç sanmıyorum. İnsanlar birinciyi bulamıyor. Üstelik toplum bu kadar sığ ve yobaz düşünürken bizim gibi boşanmış kadınların pek şansı olmadığı düşüncesindeyim.
Mrb ben 40 yaşında ogretmenim.Hiç evlilik yapmadim.düşünüyorum ciddi ciddi.tanışmak isterdim sizle

Back