• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar evlenmek ıstıyor ama aday adayı bıle bulamıyoruz. Ahvalimiz budur ne etmeli

Yası geckın bayanların bu devırde 2.evlılık sansı..

• Var

OY: 67 83,8%
  • Yok

OY: 13 16,3%

• Ankete Katılan
    80
Bence ailelerinize akrabalarınıza açık açık evlenmek ve çocuk sahibi olmak istediğinizi ama karşınıza istediğiniz kriterlerde kimse çıkmadığını söyleyin. Açık açık bu konuda destek isteyin. Size destek olmayıp kime olacaklar?

Bir de arkadaş çevrenizi genişletin. Bir arkadaşınızın tanımadığınız başka bir arkadaşıyla da arkadaş olun mesela. O kişinin atıyorum kuzeninin arkadaşı sizin kısmetiniz olabilir.

Bir de çok acil yumurtalarınızı dondurtun. Eşinizle atıyorum 45 yaşında tanışırsanız o sırada yumurta rezervi vs konularını daha az stres yapmış olursunuz. Yumurta dondurtmak için gittiğinizde rezerviniz az çıkarsa, kullanılan bazı takviyeler var, forumlarda yazıyor, doktora danışıp onlardan kullanabilirsiniz.

Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
Onu yapmak lazım çok pahalı diyorlar.Bulacağımı bilsem yaptırırım da bulamazsam o para boşa gider:KK43:.Ama değer bunu bir araştırayım düşüneyim.

Eş dostun gözüm üzeeinde biraz da tık yok ki.Kimsenin umrumda değil durum.

Cidden anlamıyorum neden bizim kadınlarımızda evlenme merakı var ? Bir yabancı kadında bunu hiç göremiyorum nedense

:işsiz:
Burası tr.Orda babasız çocuk da normal herşey normal.Tr şartlaeını düşünüp de konuşun lütfen.

Senin motto tehlikeli. :KK70:

Kendilerini bulunmaz hint kumasi saniyorlar. Sanki hint kumasi gormedik. :KK70:

Akademik olarak kendini yetistirmissin ama eglenmeyi bilmiyorsun. Tek eglenceleri icki. :confused:

Bazilari da cok cocuksu. Boyle boyle eleniyorlar iste. :KK23:

Gel seninle televizyona cikalim ya da evlilik sirketi kuralim. :confused:
Aynen benim mod da tehlikeli.:KK45:
Tv programlarını geçen yerden yere vurdular Kimisi ajans elemanı falan.Hem çıkamam ki ben .Miletin diline düşerim hele işyerinin .Hiç istepim yok oraya.Ama keşke evlilik şirketi olsa.Ankarada varmış diyorlar.Keşke diğer büyük şehirlerde de olsa.Aynen bizim gibiler bile kursa bu şirketi ne hoş olur .Çok ihtiyaç bu aalında.Ya devlet bile kursa ne güzel olur.Bimere yazsak mı:)

Sosyal aktiviteleriniz olmalo bence var mı bilmiyorum ama insanlarla tanıştıkça bu ihtimal yükselir

Onu yapmak lazım çok pahalı diyorlar.Bulacağımı bilsem yaptırırım da bulamazsam o para boşa gider:KK43:.Ama değer bunu bir araştırayım düşüneyim.

Eş dostun gözüm üzeeinde biraz da tık yok ki.Kimsenin umrumda değil durum.

İnternette 5000, 6000 gibi fiyatlar okudum. Güncel bir fiyat öğrenirseniz burada da paylaşın lütfen.

Bence çocuk sahibi olmak istediğinizi, ama kriterlerinize uygun bir eş adayıyla karşılaşmadığınız için üzüldüğünüzü söyleyin. Onlar siz üzülmeyin diye umurlarında değil gibi davranıyor olabilirler. Mutluluğunuz için şimdi destek olmayacaklarsa ne zaman olacaklar?

İnternette 5000, 6000 gibi fiyatlar okudum. Güncel bir fiyat öğrenirseniz burada da paylaşın lütfen.

Bence çocuk sahibi olmak istediğinizi, ama kriterlerinize uygun bir eş adayıyla karşılaşmadığınız için üzüldüğünüzü söyleyin. Onlar siz üzülmeyin diye umurlarında değil gibi davranıyor olabilirler. Mutluluğunuz için şimdi destek olmayacaklarsa ne zaman olacaklar?
Tl olarak mı bu?Ya aslında biraz da biliyorlar.Dile getirdiğim oldu ama tık yok.Binde bir talip söyleyen.

Sosyal aktiviteleriniz olmalo bence var mı bilmiyorum ama insanlarla tanıştıkça bu ihtimal yükselir
Vakitsizlikten hiçbirşey yapamıyorum.O enerjim olmuyor.Resim kursuna yazıldım iki kez gidebildim.Ehliyet kursuna gidemedim daha.Fazla mesailerimiz oluyor hep.İş ev.İş de zaten belli durumu.Bana köstek olmasınlar yeter.

Aynen benim mod da tehlikeli.:KK45:
Tv programlarını geçen yerden yere vurdular Kimisi ajans elemanı falan.Hem çıkamam ki ben .Miletin diline düşerim hele işyerinin .Hiç istepim yok oraya.Ama keşke evlilik şirketi olsa.Ankarada varmış diyorlar.Keşke diğer büyük şehirlerde de olsa.Aynen bizim gibiler bile kursa bu şirketi ne hoş olur .Çok ihtiyaç bu aalında.Ya devlet bile kursa ne güzel olur.Bimere yazsak mı:)

Donersem bu ise el aticam. :)

Evlenmeyi birak dunyayi gezelim biz.

Donersem bu ise el aticam. :)

Evlenmeyi birak dunyayi gezelim biz.
Ayy süper olur dünyayı gezecek arkadaş bulsam bile teselli.:KK71:
Evet bu evlendieme kurumuna da bir el at.Beni de haberdar et.:KK6:.Ya bu kurumu biz kurabilsek ne güzel olur ya.Böyle bir eksik olamaz yaa.:KK34:Yıl olmuş kaç.Hala kader deyip oturuyoruz.Bilim aya gitti.Bir buna çare bulamadık.:KK34:Göz göre adam bulamıyoruz çocuk durumunu kaçırıyoruz o kadar insan var.Şaka gibi.:skandal:

Ayy süper olur dünyayı gezecek arkadaş bulsam bile teselli.:KK71:
Evet bu evlendieme kurumuna da bir el at.Beni de haberdar et.:KK6:.Ya bu kurumu biz kurabilsek ne güzel olur ya.Böyle bir eksik olamaz yaa.:KK34:Yıl olmuş kaç.Hala kader deyip oturuyoruz.Bilim aya gitti.Bir buna çare bulamadık.:KK34:Göz göre adam bulamıyoruz çocuk durumunu kaçırıyoruz o kadar insan var.Şaka gibi.:skandal:

Komsun Avustralya ya gitmis. Beni de alsaydi iyiydi.

Yaza gidiyoruz o zaman.:KK19:

Aslinda ne oluyor biliyor musun. Erkekler kadinlarin zaaflarinin farkinda. Onlar icin ellerini sallasalar ellisi cunku. Kendilerinden yasca kucuk birileriyle evlenmelerinde sakinca yok ve daha kotusu bulmalarinda da...

Senden bu soylediklerini duyarlarsa 100 km uzaga kacarlar. O yuzden dik duracaksin . Belki o zaman bahtin da degisir.

Yanlis anlama simdi ben onlara hakli demiyorum. Hic de savunmam boyle tipleri ama en azindan hissettirme.
YA ZATEN ISIN EN BERBAT TARAFI O; MESLEKLI, EGITIMLI AYAKLARI UZERINDE DOGAN BAZI BAYANLAR BILE BU GECKIN YAS ADAMLARINI GELECEK SIGORTASI GORUP KABUL EDIYORLAR...KADINLAR KENDILERINI SAYDIRMADIKCA, DIK DURUP, BIRLIK OLARAK HAKLARINI ELE GECIRME UGRASI VERMEDIKCE, BU KOHNEMIS AYDINLANMAMIS CAHIL ZIHNIYETLE KADINA DEGER VERMEYEN EZEN ERKEK HEGOMANYASINDAKI BU CARK BU TAVIR SONSUZA DEK SURECEK...NET...

Bence ailelerinize akrabalarınıza açık açık evlenmek ve çocuk sahibi olmak istediğinizi ama karşınıza istediğiniz kriterlerde kimse çıkmadığını söyleyin. Açık açık bu konuda destek isteyin. Size destek olmayıp kime olacaklar?

Bir de arkadaş çevrenizi genişletin. Bir arkadaşınızın tanımadığınız başka bir arkadaşıyla da arkadaş olun mesela. O kişinin atıyorum kuzeninin arkadaşı sizin kısmetiniz olabilir.

Bir de çok acil yumurtalarınızı dondurtun. Eşinizle atıyorum 45 yaşında tanışırsanız o sırada yumurta rezervi vs konularını daha az stres yapmış olursunuz. Yumurta dondurtmak için gittiğinizde rezerviniz az çıkarsa, kullanılan bazı takviyeler var, forumlarda yazıyor, doktora danışıp onlardan kullanabilirsiniz.

Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
Cok sıkı tavsıyeler...yalnız ınanır mısnız aılem ve çevrem bu anlamda hıc de tınlamıyolar benım durumumu ...hıııccc oyle kafalarına gore takılıyo herkes...

Ben 39 arkadaşım 43unde 2 cocuksuz dul egıtımlı halı vaktı yerınde hos bayanız...ben ayrılalı 5 yıl arkadaşım ayrılalı yaklaşık 1 yıl oldu...secıcıyızde mesela kendımıze benzer ozellıklerde ve akran arıyoruz...bu yaslardan sonra oyle 8-10 yas buyuk haylı yası geckın bır beyle de ızdıvac düşünmüyoruz..bır anca bız de bebeklerımızı kucaklarımıza almak ıstıyor evlat ve huzurlu yuva hasretıyle yanıp tutusuyoruz..ne dersınız bızım gıbılerın tekrar yuva kurma sansı olabılır mı? ozellıkle dıger arkadaşım cok dert edıyor bu durumu..
:) Hersey kismet. Kismetse olur

Cok sıkı tavsıyeler...yalnız ınanır mısnız aılem ve çevrem bu anlamda hıc de tınlamıyolar benım durumumu ...hıııccc oyle kafalarına gore takılıyo herkes...

"Evlenip çocuk sahibi olma hayalim olmadı, bari yurtdışında yaşama hayalim olsun. Yurtdışında iş aramaya başlayacağım. Belki de kısmetim başka ülkededir. ABD, Kanada veya Avustralya düşünüyorum" falan deseniz, belki panik olup evlendirmeye çalışırlar :)

İşin şakası bir yana, bir sürü insan arkadaş çevresinde tanışıyor zaten. Ailenizin uygun bulacağı biri sizin çok da hoşunuza gitmeyebilir. Bence arkadaş çevrenizi genişletmeye ve onlarla daha çok görüşmeye, eğlenmeye bakın.

Güzel haberlerinizi tez zamanda yazın inşallah.

"Evlenip çocuk sahibi olma hayalim olmadı, bari yurtdışında yaşama hayalim olsun. Yurtdışında iş aramaya başlayacağım. Belki de kısmetim başka ülkededir. ABD, Kanada veya Avustralya düşünüyorum" falan deseniz, belki panik olup evlendirmeye çalışırlar :)

İşin şakası bir yana, bir sürü insan arkadaş çevresinde tanışıyor zaten. Ailenizin uygun bulacağı biri sizin çok da hoşunuza gitmeyebilir. Bence arkadaş çevrenizi genişletmeye ve onlarla daha çok görüşmeye, eğlenmeye bakın.

Güzel haberlerinizi tez zamanda yazın inşallah.
Ahh kamuda çalışıyorum.Yoksa gitmek isterdim belki de giderdim blöf bile yapmadan :)İşim sıkıyor çevre sıkıyor.Giderdim gibi.Lucky sen niye tr geliyorsun ki?

Back