Dayanamayıp tekrar yazıyorum. Bak burdaki konuları oku nisanlandim-evlendim gerçek yüzünü gordum diyorlar. Aslında gerçek yüzü istisnalar hariç hep ortada. Hele ki öğretmen hanımlar bu platformun vazgeçilmezleri. Öğretmen diye nerede tek maaşlı memur abazan var onların kurbani olmuş durumdalar. Bu adam bugün gelse tamam bekliycem dese yine gönder. Aşk sevgi dediğin böyle birşey değil. İki nutellali oyuncak ayı paketi, iki çiçek, sana aşığım ile olmuyor bu işler.
1-) Adamın değişik kompleksleri var. Yok 1 yıl sonra öyle dersen böyle dersen diye
2-) 2 yıllık ilişki sonrası hemen evlenme çabası. Eski ilişkinin ara gazı olma ihtimalin yuksek.
3-) En önemlisi saygısı ve empati yeteneği yok. Depremden çıkıp kurtulmussunuz umrunda değil, senin çok istediğin bir kariyer planın var umrunda değil. Ne umrunda 25 yaşında elalem evlendiği için bence eski sevgiliye misilleme için koşa koşa evlenme. Bu evliliğiniz fragmanı sen ve ailenin durumu, istekleri önemli olmayacak. Beyim kendine, arkadaşlarını, bunlar çok aileci olur onlara göre plan yapacak. Sana da dayatacak.
4-) Manipülatif. 5 ay çıktığı kız hayatını düzene koyup evlenme işini gündeme alalım dedi diye totosundan laf uyduruyor mucade yok diye. Ne alakası var? Hiç alakası olmayan birşeyde suç atıp sizi manipule ediyor
5-) Bu aşk vs değil. Aşk, tutku, sevgi bu değil. Bunun adı kasabalı varoş öğretmen kari bulma pesinde
Size gelince hoca hanımların bu arabesklikleri inanılmaz. Çocuklarımız için sıkınti. Siz eğitimci, yüksek lisans yapan bir kadınsiniz. Senin kariyer planını mi bekleuecegiz dediği anda o masadan kalkmaniz lazım.