Arkadaşlar boşanmamiz kesinleşti..

Anlasmaliya cevirmeyi kabul etti. Nasil daha hizli bosanabilirim. Aailemi ben istemiyorum. Kayinvalidem yanimda kayinpederim de. Annemden babamdan çok onlara guveniyorum
Size tavsiyem en çok ailenize güvenin
Burada yine böyle bir konu okumuştum boşanan kadın eskin esinin annesine babasına bel bağlamıştı ama çok sürmedi
önünde sonunda evlatlarını tercih ederler umarım uzulmezsiniz bu konuda

Bosanacagim bilgasayar oynayip sabaha kadar uyuyacağım dedi.
İşte erken evliliklere laf etmemizdeki temel sebep. Çocuk büyümeden evlenmiş, bin tane sorumluluk içine girmis. Şimdi de yaşıtı bekar,hayata yeni başlayan adamlara bakıp bakıp 'ben niye böyle değilim' diyip üzülüyor.
Resmen çocuk damat... Bari baba olmasaydı, madem kendi o olgunlukta degil

"Bebeği sana bırakıyorum" demeyi denediniz mi?

İnanın herşey çok farklı olur. Hayatına bekar gibi devam edemez. Mecbur geri vites yapar. Sabaha kadar oyun oynayıp uyuyamaz. Bebeği annenin alması adama hediye oluyor. Birde şahit olduğum şu ki, uzaktaki ebeveyn daha kıymetli oluyor.

İnanın herşey çok farklı olur. Hayatına bekar gibi devam edemez. Mecbur geri vites yapar. Sabaha kadar oyun oynayıp uyuyamaz. Bebeği annenin alması adama hediye oluyor. Birde şahit olduğum şu ki, uzaktaki ebeveyn daha kıymetli oluyor.
Alir anasina baktırır

Ay şaşırmadım bu sona. Çünkü onda ipler kopmuştu. Ne yaparsan yap her zaman bebeğini düşün. Araba konusunda mesela açıkça davran ve haklarını sonuna kadar al. Allah kahretsin bu sorumsuz insanları. Bir daha birine güvenmeyi düşünmeden evvel mutlaka terapi al.
Guvenebiliyir mu peki insan. Oluyor mu kötü birinden sonra iyi biri cikiyor mu insanin karsisina. Onunla.istedigim hayalleri baskasiyla da isteyebilecek miyim. Evladima iyi olacak mi. Cocugum mutlu olacak mi? Böyle bir ihtimal var mi

Çünkü bebegimin kötü olarak adlandirdigi aşısini, dis cekimini ve diger can acitan şeyleri ben yapicam. Babasina gittiginde hep beni kandirdigi gibi onu da pohpohlayacak ve iyi girunecek. Biliyorum. çocuğumu nasıl bırakırım ona. Beni birakan yarin da evladini birakmaz mi

9 aylık bebeğin velayeti babaya verilmez verilmemeli de zaten.

Burada yine böyle bir konu okumuştum boşanan kadın eskin esinin annesine babasına bel bağlamıştı ama çok sürmedi
En fazla ne olur ki. Onlar da birakir. Eşim bırakmış öz annem ve babam bırakmış onlar biraksa ne olur

Annesi daha cok sebep oldu bu boşanmaya nasıl annesine güvensin? Adama ağır laflar bile etmiş annesi ona rağmen yine çocuğa bakması için annesini çağırmış kavgalar devam etmiş artık annesi gitmek istiyorum demiş gitmiş ..

İşte erken evliliklere laf etmemizdeki temel sebep. Çocuk büyümeden evlenmiş, bin tane sorumluluk içine girmis. Şimdi de yaşıtı bekar,hayata yeni başlayan adamlara bakıp bakıp 'ben niye böyle değilim' diyip üzülüyor.
Resmen çocuk damat... Bari baba olmasaydı, madem kendi o olgunlukta degil
Babalığı en fazla bosandiktan 1 ay sonrasina kadar sürecek. 1 hafta eve gelmedi çocuğu bir kere bile aramadi. Bana ben konuşunca, konuşma cocuktan da sogutma beni diyor. Ama sizde az çok tahmin etmişsinizdir ki bu adam buhranda ve çok pişman olacak, olacak mı dersiniz? Olursa dönmem asla çünkü benimle aynı yatağa bile girmek istemeyen adamı tamam barışalım demesiyle kabul edemem ki benim esim bunu asla yapmaz

Guvenebiliyir mu peki insan. Oluyor mu kötü birinden sonra iyi biri cikiyor mu insanin karsisina. Onunla.istedigim hayalleri baskasiyla da isteyebilecek miyim. Evladima iyi olacak mi. Cocugum mutlu olacak mi? Böyle bir ihtimal var mi
Bunu kimse bilemez ama daha çok gençsin sakın acele etme

Okuyanlar bilir okumayanlar da okuyabilir.
Eşim cumartesi belki bir umut barışıriz diye geldi. O da kendi gelmedi ben zorla getirdim. Bebegim 9 aylık olacak. Cumartesi ve pazar gezdik dolaştık ama eşim hiç yanaşmadı. Boşanma davasını kapatmayacagini ve yüzüğü takmayacagini söyledi. Bugün yine konuşmaya çalıştım olmadi. Bu saatten sonra duzelse bile ben istemiyorum. Seninle evli kalmayi istemiyorum dedi. Bosanacagim bilgasayar oynayip sabaha kadar uyuyacağım dedi. Seni istemiyorum falan dedi. Boşanma davasını cekismeli açmış. Anlasmaliya cevirecegimi söyledim. Boşanan veya bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bana destek olabilir mi?. Dilekçeyi nasıl yazarim ne yazabilirim. Bu evliliği en çabuk nasıl bitirebilirim. Bebeğim için psikolojik destek almalimiyim. Evimiz ve arabamiz var. Evi ben evlenmeden önce aldim ona dokunamaz. Araba için kredimiz var, bebeğimi aabah bakiciya biraktigim icin satmak istemiyorum. Satarsakta borcu kapatip bana araba almasini istiyorum nasil olacak. Psikoloja gitmelimiyim. Çünkü bu 3 ay içinde yaşadığım 2. Travma annem de babam da esim de beni terk etti. Ne yapmaliyim. Bebegimi iyi bir insan olarak yetistirebilir miyim. Bu kadar olayın ustesinden tek başıma gelebilir miyim. Ne olur yardim edin. Eşi daha önce deliler gibi aşık gibi davrnaipta bu hale gelen var mi. Nasil atlattiniz. Daha çok gencim 23, yasindayim. Bir daha birilerine nasil guvenebilirim. Eşimde bana zamaninda çok sözler verdi. Başkası da verse ne yapacağım. Ben eşime sonsuz guveniyordum anneme de babama da. Ne yapacağım şimdi Allah aşkına yardim edin.
Boşanma gerçekleştimi

Babalığı en fazla bosandiktan 1 ay sonrasina kadar sürecek. 1 hafta eve gelmedi çocuğu bir kere bile aramadi. Bana ben konuşunca, konuşma cocuktan da sogutma beni diyor. Ama sizde az çok tahmin etmişsinizdir ki bu adam buhranda ve çok pişman olacak, olacak mı dersiniz? Olursa dönmem asla çünkü benimle aynı yatağa bile girmek istemeyen adamı tamam barışalım demesiyle kabul edemem ki benim esim bunu asla yapmaz
Pişman olabilir ama adam usanmış artık o evden evde olan kavga tartışmalardan bilinç altına bile işliyor bu insanın./
En fedakar insanlar ses etmeyip sabırla bekleyenler daha çabuk ve kesin bitirirler çünkü yaptıkları fedakarlığın karşılığını görmeyince vazgeçerler.
Sizi üzmek için demiyorum ama hedefasında bu adam benim için herseye katlanır ben bırakırım o bırakmaz dediniz demek cok şımartıldınız cok sabır gösterildi size ve ailenize karşı ama onada yazık anlamaya çalışın ve unutmayın kimse vazgeçilmez degildir.

Daha 23 yas çok genç hala seviyosunuz farkındayım unutmaniz alismaniz çok Zor olacak ama olacak.bende 26 yaşındayım 3,5 aylık kızım var bende bosanma aşamasındayim. Emin olun daha güzel hayatınız olur daha çok mutlu olacaksınız ailenize sırt dönmeyin.haklarniizi alın davayı siz mi actnz. Anlaşmalya çevirebilirsinz

Ay bırakın yapmasın ya. Adam sorumluluk nedir bilmiyor. Evlenmiş iç güveysi gitmiş hazıra konmuş. Hiç bir şeyin mücadelesini vermemiş ki. ne için çabaladı bu adam bu hayatta? boşanıp bilgisayar oyunu oynayacağım diyen bir çocuk var karşınızda. paşam burnundan kıl aldırmıyor neymiş bunu asla yapmazmis. peşinden koşmayın. aklı başına gelirse ne ala yok gelmezse kendi bilir. sizin kaybedecek bir şeyiniz yok. Evi evlenmeden önce almışsınız, iş deseniz babanızla birlikte çalışıyormuş. her şeye rağmen sizi istemiyorum diyen yine paşam. Kesinlikle uzak durun peşinden koşa koşa adamı arsa çıkarmışsıniz. hala adam buhranda diyorsunuz. Aile meseleleri sizin meselemiz, çocuk doğuran yine siz, evi işi de bonusu olmuş paşam buhranda. Ya bırakın hiç çıkmasın o buhrandan. Buhran olması gereken biri varsa o da sizsiniz.

Annesi daha cok sebep oldu bu boşanmaya nasıl annesine güvensin? Adama ağır laflar bile etmiş annesi ona rağmen yine çocuğa bakması için annesini çağırmış kavgalar devam etmiş artık annesi gitmek istiyorum demiş gitmiş ..
Bu boşanmada herkes payına düşen kadar suçlu
Peki ihale ne diye anneye kalıyor yahu?

Her hafta görüşecek kadar samimi olduğu ailesiyle su durumda kusluk tutmanın ne faydası var konu sahibine
Kayınvalidesi ile kurulacak yakınlık olsa olsa evliligikurtarabilir miyim çabası

Seni istemeyen eşin ailesine yakın durmaktansa kendi ailemle arayı bulur çocuğumla yeni bir düzen kurmaya çalışırım

Ayrıca eşi çok geçmeden pişman olup döner diye düşünüyorum

Baska uyeye sormussunuz ama bende yazmak istedim. Adam daha pisman olmadan kafanizda bu tip seyleri kurmayin, gerceklesmezse üzülürsünüz. Burada bir uye vardi pamuk muydu neydi sizi ona benzettim biraz.
Hayatta maalesef her istedigimiz olmuyor. Onunuze bakip kendi duygu ve dusuncelerinizle mesgul olsaniz daha iyi olmaz mi? Herkes kendi vicdan muhasebesini yapsin derim.

X