- 25 Haziran 2016
- 1.436
- 3.321
- 133
- Konu Sahibi Kedicik___
-
Öyleyse dert edindiğiniz şey, aklınız ve gururunuz ayrılmayı işaret ederken gönlünüze söz geçiremiyor oluşunuz mu?Hanımefendi midem almıyor !
Allah korkusu derken de bunu din için değil genel olarak çok düzgün tanıdım onu genel olarak bu ifadeyi kullandım dindar diye sevemedim onu yanlış açıklamada bulunmuşum sanırım cevabınız için teşekkür ederim gerçekten insanın bir anda dünyası duruyor .
Bana karşı hatalı bir davranışı hiç olmadı yani tek sorunumuz kıskançlığı oluyordu 33 yasında ve bunlarda ergenken yaşamamış 25 üstüydü hiç değilse ben düşünemiyorum ona bunları hiç yakıştıramıyorumKac yasinda?
2 yildir sizinleyken hatali bir davranisi oldu mu?
Soylediginiz iliskileri yasarken ergense konusup halledebirlirsiniz belki
Meraktan soruyorum, mutlu musunuz eşinizle?Aynısını yaşadım ve evlendim bilmiyorum nikah nasipte varsa dönemiyorsun. Ben de dini nikaha bir hafta kala öğrenmiştim istemiyorum gelmeyeceğim bile demiştim burada da konusunu açtım o vakit ama akıl tutulması mıdır nasip midir bilmiyorum şimdi 1 aydan fazladır evliyiz. Ne diyeyim bilmiyorum.
Hayır olmadı, biz görevi nedeniyle aralıklarla ayrı kalmak durumundayız sadece aşırı kıskanç bu belki de zamanında yaptıkları için bilmiyorum şuan içim ona karşı buz tuttu o kadar sağlıklı düşünemiyorum ki yaptıklarını abartıyor muyum diye bile ihtimal veriyorum
Ben fazla takıntılı ve gururlu biriyimdir yani bu kendimi anlatmak gibi olur ama şimdiye kadar çok küçük şeylerden ilikilerimi bitirdim tek sorunum şuan yine mi abartıyorum ? Ya düşünemiyorum bin tilki dolanıyor ve kimseye anlatamam nasıl anlatılırÖyleyse dert edindiğiniz şey, aklınız ve gururunuz ayrılmayı işaret ederken gönlünüze söz geçiremiyor oluşunuz mu?
O zaman beni en iyi siz anlarsınız tamam insan kendinden büyük insana ilgi duyarda anneannesi yasında kadınla birlikte olmayı nasıl içi kaldırır allahımMeraktan soruyorum, mutlu musunuz eşinizle?
Gecmiste yaptiklarini tekrar eder diye bir olay yok etmez diyede yok.bildiklerinizi soyleyin.sorun.cevaplarini iyi olcun en ufak kusku olursa vazgecinBana karşı hatalı bir davranışı hiç olmadı yani tek sorunumuz kıskançlığı oluyordu 33 yasında ve bunlarda ergenken yaşamamış 25 üstüydü hiç değilse ben düşünemiyorum ona bunları hiç yakıştıramıyorum
O zaman beni en iyi siz anlarsınız tamam insan kendinden büyük insana ilgi duyarda anneannesi yasında kadınla birlikte olmayı nasıl içi kaldırır allahım
Anneannesi yasında bir kadınla birliktelik yaşamış evli kadınla yaşamış ya aklım almıyor tövbe ettim diye bahsettiği hayatı buymuş demek diyorum kendime bana yanlışı olmasa da o bunları yaşadı ve şuan bambaşka biri gibi nasıl karar verir ki insanBırak geçmiş geçmişte kalsın.Sana yanlışı da yok.Bazı şeyleri çok irdelememek lazım.Hata yapmış evet ama bu yine yapacak demek değil.Çok araştırma geçmişi kendini üzüp adama bilenmekten başka bir işe yaramaz bu canım.
Eğer sebep bir yerde''elalem ne der'' ise şu söylediklerinizi bilip ilişkisini sürdürecek kadını ben bu portalda hiç görmedim. Burayı geç, sokakta çevir sor ''bacım, eşim/nişanlım/sevgilim benden önce 60'lı yaşlarda kadınlarla birlikte olmuş o yetmemiş evli bir kadınla olmuş bir de üstüne eski aşığı varmış içim huzursuz ben bu adamı ne yapayım'' desen medenice yaklaşan boşan/ayrıl der biraz hırsına yenik düşen döv,söz,rezil et,canını yak ve postala der ??Ben fazla takıntılı ve gururlu biriyimdir yani bu kendimi anlatmak gibi olur ama şimdiye kadar çok küçük şeylerden ilikilerimi bitirdim tek sorunum şuan yine mi abartıyorum ? Ya düşünemiyorum bin tilki dolanıyor ve kimseye anlatamam nasıl anlatılır
Para için kesinlikle değildir ihtimal dahi vermiyorum hali vakti yerinde bu midesizlikle alakalı nasıl değişir ki insan nasıl güveniyimpara içindir neden olacak.. çok çaresiz kaldı da birlikte oldu desem bile tutar yanı yok..
hiç sağlam pabuça benzemiyor bu adam.
insanın bir seçiciliği olur yahu.
Ben teşekkür ederim sana gerçekten , açık açık doğru söyledin içimde tereddüt kalmadı tövbe etmesi neye yarar adam bunları yaşamış mı yaşamış !Eğer sebep bir yerde''elalem ne der'' ise şu söylediklerinizi bilip ilişkisini sürdürecek kadını ben bu portalda hiç görmedim. Burayı geç, sokakta çevir sor ''bacım, eşim/nişanlım/sevgilim benden önce 60'lı yaşlarda kadınlarla birlikte olmuş o yetmemiş evli bir kadınla olmuş bir de üstüne eski aşığı varmış içim huzursuz ben bu adamı ne yapayım'' desen medenice yaklaşan boşan/ayrıl der biraz hırsına yenik düşen döv,söz,rezil et,canını yak ve postala der ??
Para için kesinlikle değildir ihtimal dahi vermiyorum hali vakti yerinde bu midesizlikle alakalı nasıl değişir ki insan nasıl güveniyim
İnanın paraya ihtiyacı kesinlikle yok maddi durumu ve bir kariyeri var o kendi midesizliği !Para için mi beraber olmuş o yasli kadınla peki? Bana biraz öyle geldi de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?