Arkadaşlar acil bakabilir misiniz ?

Öyleyse dert edindiğiniz şey, aklınız ve gururunuz ayrılmayı işaret ederken gönlünüze söz geçiremiyor oluşunuz mu?

Evli kadınlara bakabilen ve bir şeyler yaşayabilen adamın evli olduğunda da bu işe devam edeceğini düşünüyorum. Adamın evlilik bilinci yok çünkü.
Yol yakınken uzak durun derim.

Kac yasinda?
2 yildir sizinleyken hatali bir davranisi oldu mu?
Soylediginiz iliskileri yasarken ergense konusup halledebirlirsiniz belki
Bana karşı hatalı bir davranışı hiç olmadı yani tek sorunumuz kıskançlığı oluyordu 33 yasında ve bunlarda ergenken yaşamamış 25 üstüydü hiç değilse ben düşünemiyorum ona bunları hiç yakıştıramıyorum

Meraktan soruyorum, mutlu musunuz eşinizle?

Bırak geçmiş geçmişte kalsın.Sana yanlışı da yok.Bazı şeyleri çok irdelememek lazım.Hata yapmış evet ama bu yine yapacak demek değil.Çok araştırma geçmişi kendini üzüp adama bilenmekten başka bir işe yaramaz bu canım.

Öyleyse dert edindiğiniz şey, aklınız ve gururunuz ayrılmayı işaret ederken gönlünüze söz geçiremiyor oluşunuz mu?
Ben fazla takıntılı ve gururlu biriyimdir yani bu kendimi anlatmak gibi olur ama şimdiye kadar çok küçük şeylerden ilikilerimi bitirdim tek sorunum şuan yine mi abartıyorum ? Ya düşünemiyorum bin tilki dolanıyor ve kimseye anlatamam nasıl anlatılır

Normal zamanlarda geçmişi bırak geleceğine bak takılma senden önce olmuş bitmiş. ...... derdim.
Ama bu anlattıkların unutulacak gibi değil. Benim.bile midem bulandı. Yaşlı bir kadın ile en önemlisi evli bir kadın ile birlikte olmuş bir adamla nasıl aynı yatağı paylasacaksin.
Hem bundan sonra farklı arayışlar içine girmeyecegini nerden biliyorsun? Forumda az görmedik 'eşim gay mis'....' eşim travestilere bulusmus' falan gb...
Yazdıklarını n doğruluğuna inanıyorşan biran önce ayrı derim.

Gecmiste yaptiklarini tekrar eder diye bir olay yok etmez diyede yok.bildiklerinizi soyleyin.sorun.cevaplarini iyi olcun en ufak kusku olursa vazgecin
Kusku ile huzur ask evlilik olmuyor

Bence değişebilir. benim de çok saçma sapan ilişkilerim vardı bekarken , eşimin de face ini kırınca onun benden de beter geçmişi olduğunu öğrendim. Ben çok masum bir geçmişe sahip olmadığımdan eşime şans verebildim (o benimkini bilmiyor)

yani sonuç olarak ikimiz de aldatmadık evlilikte. Yada eski yaşantılarımızı arıyor falan değiliz. Gençlikti aklımız havada idi yaşadık bitti.

O zaman beni en iyi siz anlarsınız tamam insan kendinden büyük insana ilgi duyarda anneannesi yasında kadınla birlikte olmayı nasıl içi kaldırır allahım

para içindir neden olacak.. çok çaresiz kaldı da birlikte oldu desem bile tutar yanı yok..
hiç sağlam pabuça benzemiyor bu adam.
insanın bir seçiciliği olur yahu.

Anneannesi yasında bir kadınla birliktelik yaşamış evli kadınla yaşamış ya aklım almıyor tövbe ettim diye bahsettiği hayatı buymuş demek diyorum kendime bana yanlışı olmasa da o bunları yaşadı ve şuan bambaşka biri gibi nasıl karar verir ki insan

Eğer sebep bir yerde''elalem ne der'' ise şu söylediklerinizi bilip ilişkisini sürdürecek kadını ben bu portalda hiç görmedim. Burayı geç, sokakta çevir sor ''bacım, eşim/nişanlım/sevgilim benden önce 60'lı yaşlarda kadınlarla birlikte olmuş o yetmemiş evli bir kadınla olmuş bir de üstüne eski aşığı varmış içim huzursuz ben bu adamı ne yapayım'' desen medenice yaklaşan boşan/ayrıl der biraz hırsına yenik düşen döv,söz,rezil et,canını yak ve postala der ??

para içindir neden olacak.. çok çaresiz kaldı da birlikte oldu desem bile tutar yanı yok..
hiç sağlam pabuça benzemiyor bu adam.
insanın bir seçiciliği olur yahu.
Para için kesinlikle değildir ihtimal dahi vermiyorum hali vakti yerinde bu midesizlikle alakalı nasıl değişir ki insan nasıl güveniyim

Ben teşekkür ederim sana gerçekten , açık açık doğru söyledin içimde tereddüt kalmadı tövbe etmesi neye yarar adam bunları yaşamış mı yaşamış !

Yaşlı kadınla ilişkisi olduysa bi yorum yapamam yargilayamam zevk meselesi.pedofili veya ensest olmadıkça sert tepki vermem ben sanırım.Evli kadınla ilişkisi evet ahlak dışı.Ancak bunların hepsi olmuş bitmiş derseniz evlenmenizde bi sakınca yok.Eger kabul edemiyorsanız size uymuyorsa evlenmeyin.Evlenmeyi seçerseniz de devamlı ileri surmeyin.

Para için kesinlikle değildir ihtimal dahi vermiyorum hali vakti yerinde bu midesizlikle alakalı nasıl değişir ki insan nasıl güveniyim

bilemedim annaanemi düşündüm buruş buruş . başka bir sebep mantıklı gelmiyor.
düzgün bir ilişkisi olmuş mu hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…