- 30 Eylül 2017
- 44
- 7
- 16
- 35
- Konu Sahibi Kedicik___
-
Evet ama kızın babasının rızası olmadığı için ayrılmışlar geçmişi derst etmeyeyim dedim unutmaya çalıştım abartma takıntı haline getirme dedim kendime (sevmiş kızı çünkü söyleuemesede ) şimdi bunları öğrendim düşününbilemedim annaanemi düşündüm buruş buruş . başka bir sebep mantıklı gelmiyor.
düzgün bir ilişkisi olmuş mu hiç?
Rica ederim, ona inanmayı da elbette seçebilirsin ama açıkçası bana mantıklı gelmiyor. Evli bir kadınla ilişki yaşadıysa, olgun bir kadınla ilişkisini es geçiyorum ama eski sevgilisine de siz varken ulaşmaya çalışmış bir adamsa demekki güven verebilecek bir insan değil. Hata hepimiz için ama aynı hatayı sürekli tekrarlayan bir insan varsa aynı hatayı yapma ihtimali daha yüksektir değil mi? Açıkçası ben olaylara çokta duygusal yaklaşan bir insan değilim böyle durumlarda bu yüzden aklın gösterdiği bana yolları ayırmak olurdu. Ne diye şüphe ile yaşayayım? Hem bu adam kaç yaşında?Ben teşekkür ederim sana gerçekten , açık açık doğru söyledin içimde tereddüt kalmadı tövbe etmesi neye yarar adam bunları yaşamış mı yaşamış !
Aslında öyle dememek lazim. Evli kadınla ilişkisi midesizlik ama yasça büyük de olsa bir kadından etkilenmez mi? Mesela bizler kendimizden yaşça büyük erkeklerden rahatlıkla etkilenebiliyoruz olabiliyor yani. Kadın belki yaşına gore genç gösteren hoş bir hanim olabilir. Ben midesizlik olarak bakmadim olaya.İnanın paraya ihtiyacı kesinlikle yok maddi durumu ve bir kariyeri var o kendi midesizliği !
Evet ama kızın babasının rızası olmadığı için ayrılmışlar geçmişi derst etmeyeyim dedim unutmaya çalıştım abartma takıntı haline getirme dedim kendime (sevmiş kızı çünkü söyleuemesede ) şimdi bunları öğrendim düşünün
Bu adam 33 yasında genç çocuk değil .bunları yaşadığındada 25 ve üstüydü ancak benimle birlikteyken bir yanlışı olmadı yani eski sevgilisiyle bir temas kurmadı harika biriydi hatta ( benim bildiğim kadarıyla ) bende olaylara mantıklı yaklaşırım sadece fazlamı abartıyorum diye objektif bir göz aradım olaya bakması için işteRica ederim, ona inanmayı da elbette seçebilirsin ama açıkçası bana mantıklı gelmiyor. Evli bir kadınla ilişki yaşadıysa, olgun bir kadınla ilişkisini es geçiyorum ama eski sevgilisine de siz varken ulaşmaya çalışmış bir adamsa demekki güven verebilecek bir insan değil. Hata hepimiz için ama aynı hatayı sürekli tekrarlayan bir insan varsa aynı hatayı yapma ihtimali daha yüksektir değil mi? Açıkçası ben olaylara çokta duygusal yaklaşan bir insan değilim böyle durumlarda bu yüzden aklın gösterdiği bana yolları ayırmak olurdu. Ne diye şüphe ile yaşayayım? Hem bu adam kaç yaşında?
Ya söylemeye çalıştığınız şeyi anlıyorum ama öyle olduğunu sanmıyorum yani insan saklayamaz ki bunu anlaşılır hem yapamaz cesaret edemez buna eminim . 33 yasında tabi bunları yaşadığı yaşı büyük ihtimal 25 falantamam onu okudumda başka?
kaç yaşında bu adam?
birde maddi durumu iyi diyorsunuzda o iyiliğin sonu yok. ananenin maddi durumu uçuktu belki.
Ben guvenmezdim.Merhaba hanımlar konu çok acil sırf bunu danışabilmek için hesap açtım aklım , beynim durdu resmen lütfen eleştirmeden bana cevap verin yakınım kimseye açamam bu konuyu
Evlilik hazırlığı dönemin deyim çok yakın bir zamanda nikahım var ve eş adayımı çok seviyorum 2 yıl önce tanıştık onu öyle iyi o kadar allah korkusu olan o kadar evliliğe uygun bir eş adayı olarak tanıdım ki çok da alıştım, ısındım o da beni çok sevdi 2 yıl içinde çok sevdiği bir hanım olduğunu babasının izni olmadığı için kızın onunla evlenemediğini ve ülkesine dönmek zorunda kaldığı için ayrıldıklarını öğrendim bu içime oturdu ama peşini bırakmadı seni istiyorum bu yaşandı bitti dedi kabullendim ama geçmişi benim için bu olaydan sonra hep bir merak konusu oldu zaman ilerledi geçmişini irdeledim eski sosyal medya hesapları tanıdıkları vs ve öğrendim ki geçmişinde çok çarpık ilişkileri olmuş evli bir kadınla beraberliğinden tutunda annanesi yasında kadınla cinselliğine kadar konduramadım inanamadım (hep önceden kötü ilişkileri olduğunu hep karşısına benim gibi biri çıksın istediğini söylerdi birde espiri yapar eski hayatıma tövbe ettim derdi ) eski bir görev arkadaşı zamanında benimde iş dolayısıyla yakın muhabbet kurduğum biri çok sıkıştırdım doğruymuş hepsi sırf beni tanıdığı benimde arkadaşım olduğu için konuşturabildim eski görev arkadaşını herşeyi sindirebilirdim ama anneannesi yaşındaki kadınla ilişkisi evli bir kadınla ilişkisi benim tanıdığım adam olamaz bir haftam ona evet demek için ki diyemem ! Arkadaşlar kimseye anlatamıyorum bir adam böyle iğrençliklerden sonra değişebilir mi ? Ben mi abartıyorum lütfen birşeyler yazın fevrimi karar veriyorum beynim durdu
Haklısınız ben sadece abartıyormuyum diye objektif birkaç göz aradım olaya bakacak , bu işin olacağı yok gibiAz bir zaman kala bunları öğrenmeniz boşuna değil bence. Yakın çevremde de aynı durumlar oldu ''değiştim'' diyerek kızı ikna etti ama evlendikten 4 ay sonra 50'li yaşlarında bi kadınla mesajlarını yakaladı. Şuan boşanma sürecinde. Karar senin kararın ama bu yola girmeden dönmek de senin elinde
Bana normal gelmedi ne bileyim sonuçta genç bir adam anneannesi yasında bir kadın Ajda Pekkan olsa ne yazar ki arkadaşı da yani olayları doğrulayan kişi kadınla öyle takılıyorlardır evli olduğunu bilmiyor olabilir diyor , nasıl bir hayatı vardı aklımdan çıkmıyor nasıl bir sorumsuz vurdum duymaz yaşam afedersiniz ama kiminle ilişkiye girdiğini bile bilmiyor mu ydu yaniAslında öyle dememek lazim. Evli kadınla ilişkisi midesizlik ama yasça büyük de olsa bir kadından etkilenmez mi? Mesela bizler kendimizden yaşça büyük erkeklerden rahatlıkla etkilenebiliyoruz olabiliyor yani. Kadın belki yaşına gore genç gösteren hoş bir hanim olabilir. Ben midesizlik olarak bakmadim olaya.
Bu adam 33 yasında genç çocuk değil .bunları yaşadığındada 25 ve üstüydü ancak benimle birlikteyken bir yanlışı olmadı yani eski sevgilisiyle bir temas kurmadı harika biriydi hatta ( benim bildiğim kadarıyla ) bende olaylara mantıklı yaklaşırım sadece fazlamı abartıyorum diye objektif bir göz aradım olaya bakması için işte
Anladığım kadarıyla söylemine güvenmişsiniz. Şimdi şunu merak ediyorum, demekki içinize sinmeyen şeyler var onlarda şu son dönemde sosyal medya hesabında öğrendiğiniz bu bahsedilen şeyler o zaman. 32 yaşına gelmiş ne kadar süredir birliktesiniz? Kısa süreli ise bilememe ihtimaliniz var bazı şeyleri ya da dikkat kesilmediğiniz için farkedemediniz belki. Ne bileyim her şey bir kenara ben evli bir kadınla olan adama güvenemezdim, daha doğrusu söz konusu kişiye güvenemezdim çünkü gizlediği birçok şey çıkmış bunlar sarsıcıçok sevdiği bir hanım olduğunu babasının izni olmadığı için kızın onunla evlenemediğini ve ülkesine dönmek zorunda kaldığı için ayrıldıklarını öğrendim bu içime oturdu ama peşini bırakmadı seni istiyorum bu yaşandı bitti dedi kabullendim
Mutluyum. ŞimdilikMeraktan soruyorum, mutlu musunuz eşinizle?
Size birşey söyleyeyim. İnsan kendisine yapılan kötü şeyleri 6 ayda unutup siliyormuş. Ben bunu yaşadım. Bir seçim yapmak zorundaydım. O an inanın kolay olan bırakıp gştmekti. İşi bırakacaktım. Açtığım konularda var durum detaylı olarak. Ama ben şans vermeyi seçtim. Beni ikna etmesini istedim. Kimseye güvenilmez bunu biliyorum. Hayatın sonu değil herkes boşanıyor. Kendinizi dinleyin şansı hakediyor mu bunu düşünün. Benim eşim de namazında kitabında dürüst bir adamdır. Öyle görünür yani ama altından başka bir insan çıktı. Bunlar büyük hatalar ve güven meselesi çok hassas. Kendiniz vereceksiniz bu kararı. Buraya yazdığımda herkes ayrılmam gerektiğini söyledi kararım bu oldu ona da ilettim. Önce kabullendi sonra yalvardı. Ve allaha dua ettim. Bu benim sınavımsa razıyım ama hakkımda hayır olanı seçtir diye. Kalbim yumuşadı affettim.O zaman beni en iyi siz anlarsınız tamam insan kendinden büyük insana ilgi duyarda anneannesi yasında kadınla birlikte olmayı nasıl içi kaldırır allahım
Sizin durum çok farklı çünkü kabullenilip yapılmış bir evlilik değil mecburi bir kabullenme olmuş. Allah yardımnızı olsın bu da bir sınavvdır inşallah bu şeylerden uzak bir hayatınız olurAynı şeyleri yaşadım evli biri olarak söyleyim kaldıramadım ben ve çok büyük problem oldu hatta takıntı yaptm bunları şmdi 4 yıl oldu Yeni yeni kabullendim. Ben evlendikten sonra öğrendim senin durum daha farklı.
Eski yaşantında bu konularda çok özen gösterdiysen kabul etme. Dengiyle evlensin. Bn şmdi diyorum keşke hayatımı yaşasaydım bu kadar takıntı yapmazdım.
Bana kolay olan yolu seçmişsiniz gibi geldi. Sevmişsiniz nişanlanmışsınız ayrılmak zor gelmiş zarı atmışsınız.="marbling10, post: 52966366, member: 689946"]Size birşey söyleyeyim. İnsan kendisine yapılan kötü şeyleri 6 ayda unutup siliyormuş. Ben bunu yaşadım. Bir seçim yapmak zorundaydım. O an inanın kolay olan bırakıp gştmekti. İşi bırakacaktım. Açtığım konularda var durum detaylı olarak. Ama ben şans vermeyi seçtim. Beni ikna etmesini istedim. Kimseye güvenilmez bunu biliyorum. Hayatın sonu değil herkes boşanıyor. Kendinizi dinleyin şansı hakediyor mu bunu düşünün. Benim eşim de namazında kitabında dürüst bir adamdır. Öyle görünür yani ama altından başka bir insan çıktı. Bunlar büyük hatalar ve güven meselesi çok hassas. Kendiniz vereceksiniz bu kararı. Buraya yazdığımda herkes ayrılmam gerektiğini söyledi kararım bu oldu ona da ilettim. Önce kabullendi sonra yalvardı. Ve allaha dua ettim. Bu benim sınavımsa razıyım ama hakkımda hayır olanı seçtir diye. Kalbim yumuşadı affettim.
Merhaba hanımlar konu çok acil sırf bunu danışabilmek için hesap açtım aklım , beynim durdu resmen lütfen eleştirmeden bana cevap verin yakınım kimseye açamam bu konuyu
Evlilik hazırlığı dönemin deyim çok yakın bir zamanda nikahım var ve eş adayımı çok seviyorum 2 yıl önce tanıştık onu öyle iyi o kadar allah korkusu olan o kadar evliliğe uygun bir eş adayı olarak tanıdım ki çok da alıştım, ısındım o da beni çok sevdi 2 yıl içinde çok sevdiği bir hanım olduğunu babasının izni olmadığı için kızın onunla evlenemediğini ve ülkesine dönmek zorunda kaldığı için ayrıldıklarını öğrendim bu içime oturdu ama peşini
Aynısını yaşadım ve evlendim bilmiyorum nikah nasipte varsa dönemiyorsun. Ben de dini nikaha bir hafta kala öğrenmiştim istemiyorum gelmeyeceğim bile demiştim burada da konusunu açtım o vakit ama akıl tutulması mıdır nasip midir bilmiyorum şimdi 1 aydan fazladır evliyiz. Ne diyeyim bilmiyorum.
bırakmadı seni istiyorum bu yaşandı bitti dedi kabullendim ama geçmişi benim için bu olaydan sonra hep bir merak konusu oldu zaman ilerledi geçmişini irdeledim eski sosyal medya hesapları tanıdıkları vs ve öğrendim ki geçmişinde çok çarpık ilişkileri olmuş evli bir kadınla beraberliğinden tutunda annanesi yasında kadınla cinselliğine kadar konduramadım inanamadım (hep önceden kötü ilişkileri olduğunu hep karşısına benim gibi biri çıksın istediğini söylerdi birde espiri yapar eski hayatıma tövbe ettim derdi ) eski bir görev arkadaşı zamanında benimde iş dolayısıyla yakın muhabbet kurduğum biri çok sıkıştırdım doğruymuş hepsi sırf beni tanıdığı benimde arkadaşım olduğu için konuşturabildim eski görev arkadaşını herşeyi sindirebilirdim ama anneannesi yaşındaki kadınla ilişkisi evli bir kadınla ilişkisi benim tanıdığım adam olamaz bir haftam ona evet demek için ki diyemem ! Arkadaşlar kimseye anlatamıyorum bir adam böyle iğrençliklerden sonra değişebilir mi ? Ben mi abartıyorum lütfen birşeyler yazın fevrimi karar veriyorum beynim durdu
+1Eğer kaldıramam diyorsanız bitirin.
Çözüm basit.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?