• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar acil bakabilir misiniz ?

Bana kolay olan yolu seçmişsiniz gibi geldi. Sevmişsiniz nişanlanmışsınız ayrılmak zor gelmiş zarı atmışsınız.
İnanın o an hissettiğim duygular doğrultusunda zoru seçtim. Uzun uzun düşününce zor olan ayrılmak gibi gelebilir nişan var aileler ne der etraf ne düşünür falanlar. Sizi temin ederim bana uymayan birşeyi kabul etmem için bu etkenlerin bir yaptırımı yok. Nikaha iki hafta kala farklı bir olaydan valizimi toplayıp evden çıkacakken ailem şehir dışından geldi konuştu aramızı buldu. Ben öyle ne yaparım ederim diye düşünen biri değilim. Büyük konuşmayı sevmiyorum allah göstermesin ama gözümü karartırsam dönmem. O gün de gidişim daha kolaydı daha yakındı

Yol ver gitsin. Senden bıkınca yine eski yollarına sapar. Adam dengil değil bi kere. Bir iki hafta üzulursun okadar. Bir ömür onu sana yaşatacaklarından şimdiden çekil o kadar.

Acaba'larla başlayan herşeyin sonu keşke'lerle biter.

Kimse alışkanlıklarını, eğilimlerini, seçimlerini bir başkası iyi biri olduğu için ve ona söz verdiği için değil kendisi için değiştirir ki bu da kökten bir değisim gerektirir. Bedel ödenmeden, sınavdan gecmeden de değişemez. Ben vazgeçtim değiştim demekle bitmiyor. Birgün hoşlantılar, asklar geçer o zaman eski dürtüler su yüzüne tekrar çıkar. Unutmamalı ki istekleri bastırmak onları ortadan kaldırmaz. Bu anlamda erkek kadın ayrımı yapmak istemesem de erkekler kolay kolay değişmiyorlar maalesef.

="marbling10, post: 52966534, member: 689946"]İnanın o an hissettiğim duygular doğrultusunda zoru seçtim. Uzun uzun düşününce zor olan ayrılmak gibi gelebilir nişan var aileler ne der etraf ne düşünür falanlar. Sizi temin ederim bana uymayan birşeyi kabul etmem için bu etkenlerin bir yaptırımı yok. Nikaha iki hafta kala farklı bir olaydan valizimi toplayıp evden çıkacakken ailem şehir dışından geldi konuştu aramızı buldu. Ben öyle ne yaparım ederim diye düşünen biri değilim. Büyük konuşmayı sevmiyorum allah göstermesin ama gözümü karartırsam dönmem. O gün de gidişim daha kolaydı daha yakındı
bu mantığa göre de eşinizin yaptığı şeyler size uymayan şeyler değilmiş..üstünde çok da konuşmaya gerek yokmuş o zaman.

Bence senin karşına çıkan şeyler Bir fırsat olarak görmelisin. Allah sana gerçek yüzünü gösteriyor evlenmeden önce bak bunu bunu bil diye önüne çıkartmış! Bence.
Ve böyşe bir adam alışkanlık haline getirmiştir yaşantısını. Şimdi yapmayabilir seviyor da olabilir fakat daha sonra bir sorun yaşadığınızda ilk yöneleceği iş aldatmak veya eski yaşantısına dönmek olur..

bu mantığa göre de eşinizin yaptığı şeyler size uymayan şeyler değilmiş..üstünde çok da konuşmaya gerek yokmuş o zaman.
Bu kadar uzun yazıdan bunu anladıysanız size daha fazla anlatacak birşeyim yok. Hatta şimdi üzüldüm niye boşuna açıklama yaptım diye.

Sizden öncesi sizi bağlamaz dicem ama ya yine yaparsa ??
Hiç yapmayan da yapabilir. Şunu düşünün genel olarak yazıyorum bunu. Geçmişte yaptığınız ama çok pişman olup kendinizi düzelttiğiniz birşeyden dolayı yıllar sonra yargılansanız ne hissedersiniz?

Erkekler nasıl kızı yaşındakilerle birliktelik yaşıyorsa ki bu nedense normal görülüyor , ebesi yaşındakilerle de yaşayabilir.
Aynı şey kadınlar içinde geçerli.
Bu insanı kötü yapmaz. Doğru değildir yaptığı sadece.

Ancak evli insanla birliktelik yaşaması çok ağır. Bilmem ne kadar değişebilir acaba.

Hiç yapmayan da yapabilir. Şunu düşünün genel olarak yazıyorum bunu. Geçmişte yaptığınız ama çok pişman olup kendinizi düzelttiğiniz birşeyden dolayı yıllar sonra yargılansanız ne hissedersiniz?
Ben konu sahibine yazmıştım ama..
Erkeklerin içine işlemiş gibi bu tür şeyler 1 kez yapan hep yapar kanaatindeyim.

Siz hiç eşini 1 kereligine aldatan erkek gördünüz mü (erkek kadın farketmiyo tabi ama bahsi gecen erkek) ?
Ben görmedim adam aldatır kadın affeder vs vs..
O yüzden bidaha yapmicaginin garantisi yok.
Adam ananesi yaşında kadinla birliktelik yasadigina göre yani o mide onda olduğu sürece ; evli ya da bekar olması farketmez yine yapar bence.

Eski sevgilisi olsa sadece sorun etme gecmisi derdim ama evli ve yasli bayan olaylari bu kiside bir sorun oldugunun gostergesi.
Evli bayanla birlikte olduguna gore evliljk kurumuna saygisi yok demektir. Ve maalesef ki bu da sizin evliliginize saygi duymayacaginin acik bir emaresi.
Bence ya ertele ya da tamamen birak cunku evlilik bu icine sinmeden olacak birsey degill. Suan durumunu cok iyi anliyorum annem babam ne der elalem.be der o kadar hazirlik var emek var masraf var bunlar ne olacak. Evet dugunden vazgecmek zor geliyor insana ama bosanmaktan daha kolay emin ol. Yani bu kisiyi sevemeyip bosandigin zaman da hersey bosa gidecek ama bir de maalesef ki toplumun nazarinda kizken dul olacaksin.
Sana tavsiyem istiareye yat ve kalbinin temizligine inandigin bir kisinin de yatmasini iste. Ve eger annen akli basinda biriryse bunu onunla paylas.

="marbling10, post: 52967142, member: 689946"]Bu kadar uzun yazıdan bunu anladıysanız size daha fazla anlatacak birşeyim yok. Hatta şimdi üzüldüm niye boşuna açıklama yaptım diye.
içerik boş olduktan sonra ister üç sayfa yazılsın o açıklama hep boşuna olur.

Ömür boyu unutamazsınız. Vaktiniz varken dönün. Bu hayata 1 kez geliyorsunuz.

Hanımlar rica ediyorum üsluplara dikkat ediniz ve polemiğe girmeyiniz.

Back