- 30 Eylül 2017
- 44
- 7
- 16
- 35
- Konu Sahibi Kedicik___
-
anlaşılmıyor yazdıklarınız.bir haftam ona evet demek için ki diyemem
Hanımefendi midem almıyor !Yine dikkatlice yorum yapmaya çalıştığım için din konusu ile ilgili bilginize cevaben bir arkadaşın konusunda da belirttiğim gibi, insanları, sırf ibadet ediyor diye bildiğiniz için iyi bir insan sanmayın diyerek konuyu es geçeceğim.
Ve sizin de beyniniz iyi ki durmuş çünkü durduğu için kararsızsınız çok şükür, yapılacak şey belli? Hani yaşı yaşından büyük insanlara ilgi duyar olabilir,tercihdir ama evli kadınla ilişki yaşayan adamı mideniz alıyor mu?
Hayır olmadı, biz görevi nedeniyle aralıklarla ayrı kalmak durumundayız sadece aşırı kıskanç bu belki de zamanında yaptıkları için bilmiyorum şuan içim ona karşı buz tuttu o kadar sağlıklı düşünemiyorum ki yaptıklarını abartıyor muyum diye bile ihtimal veriyorumSeninleyken bir yanlışı oldu mu iki senedir?
Kesinlikle öyle ve ben onun namus timsali kesilmiş haliyle tanıdım, sevdim !Tersini düşünün..Şöyle ki, size hep senin gibi birini istedim demiş ya demek ki sizi temiz bir insan olarak görmüş ve hayatında evleneceği kadının iyi olmasını istemiş...Eğer siz dedeniz yaşındaki adamla ve evli adamla ilişki yaşasaydınız sizi kabul eder miydi?..Sanmıyorum, çünkü adam kendi çarpık ilişki yaşasada evleneceği kadının iyi olmasını istiyor baksanıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?