Arkadaşlar acil bakabilir misiniz ?

Kedicik___

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2017
44
7
16
35
Merhaba hanımlar konu çok acil sırf bunu danışabilmek için hesap açtım aklım , beynim durdu resmen lütfen eleştirmeden bana cevap verin yakınım kimseye açamam bu konuyu
Evlilik hazırlığı dönemin deyim çok yakın bir zamanda nikahım var ve eş adayımı çok seviyorum 2 yıl önce tanıştık onu öyle iyi o kadar allah korkusu olan o kadar evliliğe uygun bir eş adayı olarak tanıdım ki çok da alıştım, ısındım o da beni çok sevdi 2 yıl içinde çok sevdiği bir hanım olduğunu babasının izni olmadığı için kızın onunla evlenemediğini ve ülkesine dönmek zorunda kaldığı için ayrıldıklarını öğrendim bu içime oturdu ama peşini bırakmadı seni istiyorum bu yaşandı bitti dedi kabullendim ama geçmişi benim için bu olaydan sonra hep bir merak konusu oldu zaman ilerledi geçmişini irdeledim eski sosyal medya hesapları tanıdıkları vs ve öğrendim ki geçmişinde çok çarpık ilişkileri olmuş evli bir kadınla beraberliğinden tutunda annanesi yasında kadınla cinselliğine kadar konduramadım inanamadım (hep önceden kötü ilişkileri olduğunu hep karşısına benim gibi biri çıksın istediğini söylerdi birde espiri yapar eski hayatıma tövbe ettim derdi ) eski bir görev arkadaşı zamanında benimde iş dolayısıyla yakın muhabbet kurduğum biri çok sıkıştırdım doğruymuş hepsi sırf beni tanıdığı benimde arkadaşım olduğu için konuşturabildim eski görev arkadaşını herşeyi sindirebilirdim ama anneannesi yaşındaki kadınla ilişkisi evli bir kadınla ilişkisi benim tanıdığım adam olamaz bir haftam ona evet demek için ki diyemem ! Arkadaşlar kimseye anlatamıyorum bir adam böyle iğrençliklerden sonra değişebilir mi ? Ben mi abartıyorum lütfen birşeyler yazın fevrimi karar veriyorum beynim durdu

Baya çapkın bir tip, bence değişmez. Benim de oldu böyle bir erkek arkadaşım, evli kadınlar mı dersin ruslar falan. Ben ayrıldım, sonra başkasıyla evlendi. Geçen gün biri aradı bilmediğim bir numara. İsmimi söyledi kadın Demetooo diye evet buyrun dedim, gelmio musun şuraya falan dedi, ben de şaşırdım yine neyse ay yanlış demetooo yu aradım dedi kapattı. Sonra baktım whatsapptan resme, benim eski sevgili. Arayan da demek ki karısı. Demek ki çapkınlığa devam ediyor, kadın da bunun telefonunu kurcalıyor.

Yine dikkatlice yorum yapmaya çalıştığım için din konusu ile ilgili bilginize cevaben bir arkadaşın konusunda da belirttiğim gibi, insanları, sırf ibadet ediyor diye bildiğiniz için iyi bir insan sanmayın diyerek konuyu es geçeceğim.
Ve sizin de beyniniz iyi ki durmuş çünkü durduğu için kararsızsınız çok şükür, yapılacak şey belli? Hani yaşı yaşından büyük insanlara ilgi duyar olabilir,tercihdir ama evli kadınla ilişki yaşayan adamı mideniz alıyor mu?

Geçmişini ben de yargılamak istemem de anneannesi kadar kadınla ilişkisi ve evli biriyle ilişkisi çok kötü.
İnsan değişmez. Dizi filmlerde oluyor onlar çapkınlar kötüler bir bakmışız iyi oluyorlar. Yol yakınken dön

Zaten hep senin gibi birini istiyordum sen onlar gibi değilsin bana geçmişi unutturdun gibi laflar ederler . Diğer konuya gelince senden önce olan olayları takma .şahsen benden öncesi beni ilgilendirmez

Aynısını yaşadım ve evlendim bilmiyorum nikah nasipte varsa dönemiyorsun. Ben de dini nikaha bir hafta kala öğrenmiştim istemiyorum gelmeyeceğim bile demiştim burada da konusunu açtım o vakit ama akıl tutulması mıdır nasip midir bilmiyorum şimdi 1 aydan fazladır evliyiz. Ne diyeyim bilmiyorum.

Hanımefendi midem almıyor !
Allah korkusu derken de bunu din için değil genel olarak çok düzgün tanıdım onu genel olarak bu ifadeyi kullandım dindar diye sevemedim onu yanlış açıklamada bulunmuşum sanırım cevabınız için teşekkür ederim gerçekten insanın bir anda dünyası duruyor .

Degissin degismesin cok da onemli degil vallahi. Evlisiyle olmus, yaslisiyla olmus, sevdigiyle de olmustur, daha niceleriyle de olmustur. 1 kere bile olmus olsa ve bu bana soylenmese ben sizin yasadiginiz su kararsizligi yasamazdim. Midemiz var yahu. Bu kadar igrencligi kaldiramiyor.

Kac yasinda?
2 yildir sizinleyken hatali bir davranisi oldu mu?
Soylediginiz iliskileri yasarken ergense konusup halledebirlirsiniz belki

Tersini düşünün..Şöyle ki, size hep senin gibi birini istedim demiş ya demek ki sizi temiz bir insan olarak görmüş ve hayatında evleneceği kadının iyi olmasını istemiş...Eğer siz dedeniz yaşındaki adamla ve evli adamla ilişki yaşasaydınız sizi kabul eder miydi?..Sanmıyorum, çünkü adam kendi çarpık ilişki yaşasada evleneceği kadının iyi olmasını istiyor baksanıza...

Seninleyken bir yanlışı oldu mu iki senedir?
Hayır olmadı, biz görevi nedeniyle aralıklarla ayrı kalmak durumundayız sadece aşırı kıskanç bu belki de zamanında yaptıkları için bilmiyorum şuan içim ona karşı buz tuttu o kadar sağlıklı düşünemiyorum ki yaptıklarını abartıyor muyum diye bile ihtimal veriyorum

Kesinlikle öyle ve ben onun namus timsali kesilmiş haliyle tanıdım, sevdim !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…