Merhaba hanımlar konu çok acil sırf bunu danışabilmek için hesap açtım aklım , beynim durdu resmen lütfen eleştirmeden bana cevap verin yakınım kimseye açamam bu konuyu
Evlilik hazırlığı dönemin deyim çok yakın bir zamanda nikahım var ve eş adayımı çok seviyorum 2 yıl önce tanıştık onu öyle iyi o kadar allah korkusu olan o kadar evliliğe uygun bir eş adayı olarak tanıdım ki çok da alıştım, ısındım o da beni çok sevdi 2 yıl içinde çok sevdiği bir hanım olduğunu babasının izni olmadığı için kızın onunla evlenemediğini ve ülkesine dönmek zorunda kaldığı için ayrıldıklarını öğrendim bu içime oturdu ama peşini
Aynısını yaşadım ve evlendim bilmiyorum nikah nasipte varsa dönemiyorsun. Ben de dini nikaha bir hafta kala öğrenmiştim istemiyorum gelmeyeceğim bile demiştim burada da konusunu açtım o vakit ama akıl tutulması mıdır nasip midir bilmiyorum şimdi 1 aydan fazladır evliyiz. Ne diyeyim bilmiyorum.
bırakmadı seni istiyorum bu yaşandı bitti dedi kabullendim ama geçmişi benim için bu olaydan sonra hep bir merak konusu oldu zaman ilerledi geçmişini irdeledim eski sosyal medya hesapları tanıdıkları vs ve öğrendim ki geçmişinde çok çarpık ilişkileri olmuş evli bir kadınla beraberliğinden tutunda annanesi yasında kadınla cinselliğine kadar konduramadım inanamadım (hep önceden kötü ilişkileri olduğunu hep karşısına benim gibi biri çıksın istediğini söylerdi birde espiri yapar eski hayatıma tövbe ettim derdi ) eski bir görev arkadaşı zamanında benimde iş dolayısıyla yakın muhabbet kurduğum biri çok sıkıştırdım doğruymuş hepsi sırf beni tanıdığı benimde arkadaşım olduğu için konuşturabildim eski görev arkadaşını herşeyi sindirebilirdim ama anneannesi yaşındaki kadınla ilişkisi evli bir kadınla ilişkisi benim tanıdığım adam olamaz bir haftam ona evet demek için ki diyemem ! Arkadaşlar kimseye anlatamıyorum bir adam böyle iğrençliklerden sonra değişebilir mi ? Ben mi abartıyorum lütfen birşeyler yazın fevrimi karar veriyorum beynim durdu