- 6 Ocak 2015
- 2.212
- 1.208
- 133
- 35
- Konu Sahibi Kedicik___
-
İnanın o an hissettiğim duygular doğrultusunda zoru seçtim. Uzun uzun düşününce zor olan ayrılmak gibi gelebilir nişan var aileler ne der etraf ne düşünür falanlar. Sizi temin ederim bana uymayan birşeyi kabul etmem için bu etkenlerin bir yaptırımı yok. Nikaha iki hafta kala farklı bir olaydan valizimi toplayıp evden çıkacakken ailem şehir dışından geldi konuştu aramızı buldu. Ben öyle ne yaparım ederim diye düşünen biri değilim. Büyük konuşmayı sevmiyorum allah göstermesin ama gözümü karartırsam dönmem. O gün de gidişim daha kolaydı daha yakındıBana kolay olan yolu seçmişsiniz gibi geldi. Sevmişsiniz nişanlanmışsınız ayrılmak zor gelmiş zarı atmışsınız.
bu mantığa göre de eşinizin yaptığı şeyler size uymayan şeyler değilmiş..üstünde çok da konuşmaya gerek yokmuş o zaman.="marbling10, post: 52966534, member: 689946"]İnanın o an hissettiğim duygular doğrultusunda zoru seçtim. Uzun uzun düşününce zor olan ayrılmak gibi gelebilir nişan var aileler ne der etraf ne düşünür falanlar. Sizi temin ederim bana uymayan birşeyi kabul etmem için bu etkenlerin bir yaptırımı yok. Nikaha iki hafta kala farklı bir olaydan valizimi toplayıp evden çıkacakken ailem şehir dışından geldi konuştu aramızı buldu. Ben öyle ne yaparım ederim diye düşünen biri değilim. Büyük konuşmayı sevmiyorum allah göstermesin ama gözümü karartırsam dönmem. O gün de gidişim daha kolaydı daha yakındı
Bu kadar uzun yazıdan bunu anladıysanız size daha fazla anlatacak birşeyim yok. Hatta şimdi üzüldüm niye boşuna açıklama yaptım diye.bu mantığa göre de eşinizin yaptığı şeyler size uymayan şeyler değilmiş..üstünde çok da konuşmaya gerek yokmuş o zaman.
Hiç yapmayan da yapabilir. Şunu düşünün genel olarak yazıyorum bunu. Geçmişte yaptığınız ama çok pişman olup kendinizi düzelttiğiniz birşeyden dolayı yıllar sonra yargılansanız ne hissedersiniz?Sizden öncesi sizi bağlamaz dicem ama ya yine yaparsa ??
Ben konu sahibine yazmıştım ama..Hiç yapmayan da yapabilir. Şunu düşünün genel olarak yazıyorum bunu. Geçmişte yaptığınız ama çok pişman olup kendinizi düzelttiğiniz birşeyden dolayı yıllar sonra yargılansanız ne hissedersiniz?
Yoo anladım atlamış gibi oldum ama yazmadan edemedim :)Ben konu sahibine yazmıştım ama..
Erkeklerin içine işlemiş gibi bu tür şeyler 1 kez yapan hep yapar kanaatindeyim.
içerik boş olduktan sonra ister üç sayfa yazılsın o açıklama hep boşuna olur.="marbling10, post: 52967142, member: 689946"]Bu kadar uzun yazıdan bunu anladıysanız size daha fazla anlatacak birşeyim yok. Hatta şimdi üzüldüm niye boşuna açıklama yaptım diye.
Saygısızlık etmeyin.içerik boş olduktan sonra ister üç sayfa yazılsın o açıklama hep boşuna olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?