Arkadasimi cok kiskaniyorum :(

Ben aylinin yerine koydum kendimi ve asla sizin gibi bir arkadaş istemem hani sunu diyebilirsin ya çok mutlu ben neden mutlu değilim keşkebende onun gibi mutlu olsam bunu anlarim ama sizinki resmen haset yahu resmen kız kocasından dayak yede bosansa göbek atacak moddasiniz yorum yapan bayanlar hanginiz boyle bir arkadaş ister allah aşkına.kendimi avutuyordum nasılsa adam yasli daraliyirdur diye bu nnasıl bi cümle ya yok yok kesin iyi niyetle demiştir öyle.bide iki eli kanda olsa gelir diyorsun valla canım o kızinn hayatından çık hemen bence,oda iyi bi arkadaşım var deyip seviniyodur garibim.son olarak ta avukat olmakla is bitmiyir maalesef herkes avukat olur ama önemli olan saglam bir dost arkadaş ve insan olabilmek

Olay kiraz mevsimine dönmüş fazla mı dizi izliyorsun acaba kimseyi kıskanma canım Allah'ın verdiklerine şükret daha da kötü durumda olursun kısmetin belki staj bittikten sonra çıkacak herkesin Aylin gibi bir şansı yok ki bekle ve hayatının tadını çıkar kıskançlık seni yer bitirir

seni az buçuk anlıyorum aslında.benimde var öyle hani herhangi bir çaba göstermeden yada uğraşmadan bu kadar iyi yerde olmaları bana da sinir bozucu gelebiliyor ama hayat işte.ben bu kadar bocalarken çabalarken hala elimde birşey olmaması hissiyatı çok kötü.ama şöyle bir durum var sen belki geç ama güç olmayacak şekilde mutlu olacaksın.birde kendi ayakları üzerinde duracaksın böyle düşün çünkü ben kendimi böyle avutuyorum :)

Aslında bu durumun farkında olman ve bundan rahatsızlık duyuyor olman, bu yüzden kendini kötü biri olarak hissetmen hala içinde iyiliğe dair kıvılcımların bulundugunu gösteriyor.

Gerçekten fesatlığa ruhunu tamamıyle kaptırmış, yenik düşmüş bir insan olsan bu durumundan rahatsızlık duymazdın.

Arkadaşım, lütfen kendini arkadaşının yerine koy. Bir insan en yakın dostuna da güvenemeyecekse bu hayatta, kime güvensin? Senin bu düşüncelerini duymak onu kim bilir ne kadar yaralardı.

Çoğumuz iyi insan sıfatına layık olamıyoruz. Ama iyi, erdemli insan olma çabası vermek bile bir insanın içini aydınlatan bir olgu. Arkadaşın için iyi şeyler temenni etmek ve onun mutluluğuyla mutlu olmaya başlamak için kendini kontrol ettiğinde, bu ışığı sen de hissedeceksin. Göğsünün içinde bir şeyler hafifleyecek, emin ol.

Yarın bir gün hepimiz öleceğiz. O zaman bu fani dünyaya yüklediğimiz tüm anlamlar, hırslar önemini yitirecek artık. Böyle şeylere gerçekten hiç gerek yok. Lütfen kendini frenle ve her daim iyi şeyler düşünen, erdemli olmaya çalışan bir insan olmanın mutluluğuna var.

Benim ornegimi "birebir" alip ustunden yuruyorsan alinti yap :)) cevabini vereyim yada ortaya konuş
Ben suan calismiyorum ,bagimliyim,muhtacim ezigim ee bikac ay icinde bende ise basliyorum ? Birden bire guclu ,eyvallahsiz ,birey statusune mi gecmis oluyorum cok komiksin cidden
Benim karakterimi para degistirmiyor siz elinize 2 kurus gecince kendinizi guclu,eyvallahsiz hissediyorsaniz o ayri ama ben kocam calisiyor suan ben oturuyorum diye muhtac , birey olamayan biri olmuyorum :)))
Bu konudada yaram yok .. benim ayriyetten olasi bi zor durumumda kotu gunum icin "boşanma " vs ,kendi hayatim ,garantim icin sukur kendime evde edindim birikmis paramda var az bucuk tek basima kalmadikca dokunmayida dusunmuyorum yokmus sayiyorum nolursa olsun :) ister calisirim, ister otururum keyfime kalmiş bisey ama tek basimada varim
Evet kisisel ornekler geneli yansitmiyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Ortaya konustum evet. Alinmasi gereken zaten alinir, gordugumuz gibi. :)
Sen benim yazdiklarimi anlayacak biri degilsin. Anlayan anladi zaten. Su kirmiziya boyadigim yere katiliyorum. He he, simdi eziksin, 3 gun sonra ise girince birden cok guclu, eyvallahsiz birey olacaksin. Ayni dedigin gibi. :) Komik olan da sensin. 2 sayfa onceki "Korler sagirlar birbirini agirlar" durumunuz beni cok guldurdu acikcasi.
Mal varligin beni ilgilendirmiyor, konuyla alakasi yok. Calisip ayaklari ustunde durmak konusurken bana bunlarla gelmeyin ya, neyi ispat ediyorsunuz ki? Bosansan da sokakta kalmazmissin.O kadar da aciz degilmissin. Bunu mu anlayalim. Evet.

Alinmalik bir durum yok direk benim yazdiklarimi yazmissin :)) ben hayallenmedim yani

issizde olsam ben benim ,ise girsemde ben ayni benim :))
Senin tabirinle elime 2 kurus maas alinca karakterim degismiyor benim, o senin gibilerin tarzi

Mal varligimi saymiyorum demek istedigim sey evet ortada kalacak biri degilim Allah in izniyle ..bu saatten sonra
..
Coook zor zamanlarimda oldu ama sukur ki bitti durumumda iyi suan
Calisip calismamakta keyfime kalmis birsey
Bu beni muhtac yapmiyor malesef :))))
Ama avunmak istiyorsan oyle olsun

Koca parasi yemek , koca parasiyla gezmek , yan gelip yatmak =ben
Oldu mu calisan ureten guclu kadin

Aranızda dağlar kadar fark var yahu o koca parası yiyor sen ise ileride kendi paranı kazanmak için çabalıyon kendi ayakşarın üzerinde duracaksın bence kıskançlık boş birşey ben hayatımda birtek çok sevdiğim kişiyi kıskanırım oda hasetten değil onu çok sevdiğim için başkasından kıskanırım siz şimdi hasetlik yapıyorsunuz son lafım ağır geldiyse kusura bakmayın

Ne karakter degismesi ya? Kim demis karakter degistiriyor calismak veya calismamak diye.
Sen bagimsiz, eyvallahsiz birey olmaktan bunu mu anliyorsun? Anladigin gibi yasa ya, gelip de bana sacmalama daha fazla. Calissa da ayniymis, calismasa da. Cunku biz calisinca evrim degistiriyoruz. Ne alakaysa. Valla, senin gibilere laf anlatmak zor, sen anladigin kadariyla yetineceksin. Kocanin parasini idare etmeyle ovunmeye devam et en iyisi. "Senin gibilerin" tarzi da bu.

Aynen oyle.arkadasi lise mezunu hali ile boyle zengin bir hayata ve kariyerli bir ese layik degil konu sahibinin gozunde.
nasil olur diye sorup duruyor kabullenemiyor.
cunku kendisi hukuk fakultesinde okumus dirsek curutmus arkadasi ise yattigi yerden zengin bir koca bulmus.
dedigin gibi arkadasi dusuk bir hayat surseydi konu sahibinin degerlendirme kriterlerine uygun olacakti.ben okudum avukat oldum ama arkadasim okumadi bak rezil bir hayat suruyor diye.
ama bir arkads ta yazmis avukatlik gibi bir meslege adim atacak genc bir hanimin haysta bakisi boyle mi olmali.bu cok dusundurucu.aldigi egitime ters.
kisksnclik insani bir duygu da olsa konu sahibindeki sadece kiskanclik mi.bence cok daha ciddi boyutta bir hasetlik ve gizli dusmanlik.
Benzer bir arkadasim vardi benim.ben ondan once evleniyorum diye yapmadigi kalmamisti.defettim hayatimdan tabiki.
konu sahibi de aarkadasinin hayatindan ciksin biran once.belli ki gordukce dayanamauacak iyice kinlenecek.en iyisi uzaklassin.o kadina da yazik.bosyere dost bilmesin konu sahibini.

Hic ama hic uzmeyin kendinizi,ben arkadasinizin kiskanilacak birseyini goremedim okurken.Aradaki yas farki neredeyse 20 yas.Mutlu olsunlar keske hep..
Siz cok yakinda avukat olacalsiniz ve ileride sizi neler bekledigini bilmiyosunuz.Bence ilerde bu dusunduklerinize guleceksiniz

bana hikayen hic ama hic inandirici gelmedi..samimi bi dil kullanarak konuyu acip sonrasinda tek bir yorum yapmamissin bile bu bir..
bu 23 yasindaki arkadasinin ailesi artik ne kadar modernse (!) kizlarinin kendinden 17 yas buyuk adamla evlenmesine 6 ayda izin veriyorlar ama unv okumuyor bu kiz bu iki..
ya bi git isine,yorumlari okurken kikir kikir gulup milletle dalga gectigin ortada.feristahi gelse beni bu konunun gercek olduguna inandiramaz.

Bence allaha dua et kusjancliktan seni korusun inan bol bol dua et
Yani sıra arkadaşların da yazdığı gibi farklı düşün
Ben Şu an onun gibi yuva sıcaklığını hissedemiyorum ama ilerde onun kadar mutlu olabilirim ayrıca kimseyemmuhtaç olmamak hür yaşamaktır .Allahim yardımciniz olsun

emin misiniz bir daha okuyun isterseniz ? yahu bu meslek etiketini sevemiyorum ben . ülkemizdeki yargı sistemiyle ne alaka ayrıca ? kız avukat sadece . bazen özel ilişkilerde özgüvensiz mesleğinde kendini tek geçen aşırı özgüvenli insanlar var. gercekten ikisi Bambaşka konu ve arkadaş mesleğimde özgüvenim yok demiyor. uydurmuyorum orda özgüvensizse bir de bu mesleği yapıyor demek o konuda da özgüvensizsin demek. Dediğiniz lafın arkasında durun .

Her çalışmayan ve mutlu kadın görüldüğünde bir aşağlama çabası içlerindeki mutsuzluğu ve çekememeyi ortaya koyuyor tıpkı konu sahibi gibi. Bayanlar şunu söylemeliyim ki her ikisini de tatmış biri olarak, yani öğretmenim ünvde de çalıştım kolejlerde de,evlenip kendi isteğimle işi de bıraktım, hayatınızda 10 numara bi adamın olması hiçbir şeyle ölçülemez. Çalışmıyorum ve çooook mutluyum. çalışan bi çok arkadaşımın da durumuna hayatına üzülüyorum. Yani bu çalışıp çalışmama mevzuu değil mutluluğu kimin nasıl yakaladığı mevzusu. Siz nasıl mutlu oluyorsanız öyle devam edin ama kocası bi dediğini iki etmeyen kadınların yakasından da düşün artık.

emin misiniz bir daha okuyun isterseniz ? yahu bu meslek etiketini sevemiyorum ben . ülkemizdeki yargı sistemiyle ne alaka ayrıca ? yasaları yapan kız değil . avukat ne iş yapar ?kız avukat sadece . mesleğinde özgüvenli ki yapabiliyor.bazen özel ilişkilerde özgüvensiz mesleğinde kendini tek geçen aşırı özgüvenli insanlar var. gercekten ikisi Bambaşka konu ve arkadaş mesleğimde özgüvenim yok demiyor. uydurmuyorum ( uydurmak nasıl bir tabirse) orda özgüvensizse bir de bu mesleği yapıyor demek o konuda da özgüvensizsin demek. Dediğiniz lafın arkasında durun .ben sizin mantıktan yola çıkarak arkadasın avukat Olmasını kıskanıyorsunuz ve her konuda öZgüvensizsiniz diyeyim o zaman.

Konu sahibinin kıskançlıktan içi çıkmış diğer kadını yerden yere vurmuşsunuz.
Bence herkes hayatta hak ettiğini yaşar.
Önemli olan koca parası bilmem ne değil temiz kalpli olabilmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…