Arkadasimi cok kiskaniyorum :(

bu durum sadece ayline karşı mı. müvekkillerinizi de kıskanıp ...

Düşünmek bile istemiyorum, zira bizim avukatlarımız öyle değildir, olamazlarr

Bazi kadinlar herseylerini insanlarin gozune soka soka yasarlar ,hava atmaya bayilirlar.Belki arkadasinizda oyle biridir.Bu denli kiskanmanizin veya da etkisinde kalmanizin sebebi bu olabilir mi?
Zira avukat bir kadinin kendinden 20 yas buyuk bir adamla evlenmis arkadasini kiskanmasi pek normal degil bence...

Benim de olsun demek imrenmek ozenmek ve oldukca normal insani bir duyguyken, benim yok onun da olmasın demek kıskançlık fesatliktir. Arkadaşınız umarım farkına varır bir an önce bu kiskancliginizin.

Kendinizi bilmeniz güzel, burda konu açıp konu komşuyu, arkadaşı kötüleyip, kıskanıyorsunuz dendiğinde 'aaa olurmu öyle şey asla kıskanmıyorum'diyenlerden kat ve kat samimi geldiniz bana.
Madem bu duygunuzu köreltemiyorsunuz çok fazla görüşmeyin Aylin'le.
Yada kendinizi de boş biri gibi düşünmeyi bırakıp, ona göre bir kıyaslamaya gidin, okuyan, mesleğini eline alacak pozisyonda birisiniz, haliyle kocanızın eline bakmayacaksıniz evlenince bu bile bir artı yöndür en basidinden. Kendinizi bu kadar hafife almayın, bilemezsiniz belkide arkadaşınızda içten içe size imreniyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…