Arkadasimi cok kiskaniyorum :(

Önce bir düşün avukat olmayip zengin bir esin senin istediğini alma imkani sunmasi seni mutlu eder miydi?

Beni etmezdi mesela...

Beni anne babamin verdiği para dahi mutlu etmez..

Bu hayatta anne, baba , kardeş ,es hepsi cikip gitse dahi senin kendi basina mutlu olabilecgin küçük dünyanın olması her zaman önemli ve değerlidir. Bunu başarabilen kadin sayisi da çok azdir..

Baskalarinin yasami ile kendininkini karsilastirma sadece kendi hayatına bak.. Kendi hedeflerine kendi mutluluğuna odaklan..

Herkes istediği sürece evli bir kadin olabilir yani evlilik kiskanilacak bir olgu değil..

Kesinlikle, şu cümlene çok katılıyorum.
Tabi şimdi' sen evlisin tuzun kuru' diyenler çıkar bi yerden

Zaten konu sahibi "arkadaşım kalbine göre birini buldu evlendi, onun mutluluğu beni daha çok mutlu ediyor." deseydi, su an bu konu hakkinda konusuyor bile olmazdik. Kendi dusuncelerinden rahatsiz ve nasil kurtulurum diye ugrasan birinden bahsediyoruz. Ve be gercekten lise mezunu diye saydiran birini goremedim. Sadece hayatin cok adil olmamasindan yakiniyor.

Benim sayfalarca yazdığımı hala anlayamamış bir şekilde bir cümleden yola çıkarak yorum yapıyorsunuz.
Kapasitelerimiz farklı çalışıyor.

Ben size mesajımda siz kıza normal diyorsunuz demiş miyim?
Neyse
Bu mesaja benim vereceğim cevabı office yazmış olduğu için kendimi hiç yormuyorum aynen copy past yapıyorum.

Sende hayatın tadını çıkarmalısın , gülmelisin , eğlenmelisin... Bana biraz hırs yapmışsın gibi geldi... Her bayanda bu olur geçer merak etme...

Ama zaten hayat adil olsaydı, herkesin belli bi yaşam standardı olurdu, kimse mutsuz olmazdı, aç kalmazdı vs. vs. Yani hayatı adaletsizliğiyle kabul etmek lazım.(maalesef ki) Başkaları mutlu diye mutlu olanı suçlamak ayrı, hayatın adaletsizliğini suçlamak ayrı.

Kesinlikle, şu cümlene çok katılıyorum.
Tabi şimdi' sen evlisin tuzun kuru' diyenler çıkar bi yerden

İlla evlilik için değil ki, yani hayatında biri olmayınca da mutlu olabilir insan (bence olabilmeli zaten) ama güzel bir beraberliği, ilişkisi olan birine imrenebilir, özenebilir veya birini kıskanabilir bunda bir sorun yok bence, ben de evliyim de bekarken veya sevgilim yokken olana gıptayla bakardım, benim mutluluğum ayrı onların iki kişilik mutluluğu ayrı. Sadece çok mutluyum deyip sonra kavga edip üzülüp ağlayıp sonra 'ay sen de birini bul çünkü insan yalnızken mutlu olamaz.' diyen tiplere gözlerimi deviriyordum.

Son düzenleme:
Kendi kendine yetebilirsen zaten, evlendiğinde ya da bi ilişkin olduğunda o adamı dünyanın merkezi gibi görmezsin ki. O adam senin için hayat arkadaşı olur. Bağımlılık yapmaz
Evlilik dediğin değişik bi alem zaten, dışardan göründüğü gibi değil hiç.

Ayrıca hepimizin takıntıları ve kötü yanları olabilir evet buna katılıyorum.
Ama bu durum arkadaşının mutsuzluğundan mutlu olacak bir boyuta geliyorsa, gün geçtikçe bu adamın yaşı zaten büyük zamanla mutsuz olur ve eğlenemezler bile diye düşünerek zaman geçiriyorsa bu boyut farklı oluyor.
Yani kıskançlık her bayanda olabilir ama bu tip kıskançlık hastalık boyutundadır ve NORMAL değildir.
Anlıyor musunuz? L labellefille

kapasite olayına girme hiç :) üslübunu farkettim olabildiğince kısa yazıyorum.normal olabilir mi diye siz sormuşsunuz bana ben de normal demedim yazdım ? ayrıca insanlar seri üretim değil . bıktım ülkemizdeki yok sen anne olacaksın bi de ne giymişsin , aaa doktor olmuşsun bi de sigara içiyorsun , aaa öğretmensen şöyle yap bu tip mesleği ilgilendirmeyen durumlara insanların etiketlenip böyle Olmalı denmesine kızıyorum hanımefendi . kusura bakmayın siz de aynısını yapmışsınız . ilk yorumunuzun ilk cümlesi meslekle alakalı . sanki konu sahibinin derdi mesleği . orda o kadar yorum yapılacak şey varken ilk cümleniz bir de avukat olacaksın olmuş .siz bence kavgacı tutumunuzu bırakıp biraz düşünün bu konuda. insanlar makine değil ve çip yerleştirilip fabrikadan çıkmıyor . herkesin yaşadığı zorluklar huyları farklı . bu konuda evet hastalık derecesinde kıskançlık var ama belki de çok iyi bir avukat olacak . mesleğini kötü etkileyen bir özellik yok . keşke asıl meseleyi görseniz ilk mesajınız da bunla alakalı olsa. insanları etiketleyip dayatmalar sunmayalım . anlayana .. bir de kapasite diyorsunuz

evet hastalık boyutunda zaten . ilk mesajınızda psikiyatrik destek almalısınız yazdınız da ben mi görmedim ? niye ilk mesaj bir de avukat olacaksın olmuş ? benim dediğim de bu zaten . madem farkındasınız hastalık boyutunda olduğunu mesleğe nerden geldiniz ve tek dert oymuş gibi onu yazdınız ben size bunu sormuştum ilk. ?

E bunu bi önce ki sayfada açıkladım hala soruyorsanız yapacak bir şey yok :)

Şu mesajınıza yazabileceğim tek şey her söylediğimi farklı yöne çekmenizdir.

Ben kapasiteniz eksik demedim. Bakın hala yanlış anlamakta ısrar ediyorsunuz.

Ben kapasitelerimiz farklı çalışıyor dedim.
Bu şu demek oluyor;
Ben A penceresinden bakarım sen B
Anlıyor musunuz?

Sayfalarca açıklama yapmanızı anlamadım, dediğiniz mesajımı tekrar okumanızı rica ediyorum.
Çünkü sadece okumak için ve cevap yazmak için okuyorsunuz.
Anlamak için bir kez daha okuyun.
Daha yazmayacağım.
İyi günler.

tam aynısını yazacaktım lafı ağzımdan almışsınız
dünden beri konuyu görüyordum bende bunu yazmayı düşünüyordum
bence ben arkadaşımdan daha güzelim mutlu ve rahat bir yaşamı ben daha çok hak ediyorum demekle ben okuyorum avukat olacağım o nasıl benden daha mutlu olurun pek farkı yok

imrenme durumu değil konu sahibinde ki bildiğiniz kıskançlık
hani ahh keşke benimde bu kadar seven biri olsun
yada benimde böyle rahat evim olsun vs. demek gibi değil
resmen nasıl olsa yaş farkları var anlaşamazlar gibi bir düşünceye tutunmuş konu sahibi de o evde öyle olmadıklarını görünce daha da rahatsız olmuş
kendimi aylin dediği arkadaşının yerine koyuyorum ne kadar kötü
kızın anlaşamadığını yada bir gün boşanacağını düşünün kız arkadaşına gelip ağlayarak anlatıyor
arkadaş da ağzından sana teselli verirken içten içe rahatlıyor nasıl olsa o okumadı diyor

ama konu sahibi en azından hata yaptığını ve bu duygularının yanlış olduğunu biliyor

Ya işte hata olduğunu farketse bile zaten diyeceğini demiş, bunda bence iyi niyet yok dediğin gibi. Bi de boşanmasını beklemek çok çirkin. Resmen iki yüzlülük yapıyor o kıza karşı. O kadar dedikodusunu yapıp 'ama iyi kız' diyen insanlara sinir oluyorum.

o zaman kapasite değil bakış açısı diyeceksiniz . siz bana kapasitelerimiz farklı derseniz ben Tabiki öyle anlayacağım. kapasite ne demek ? yanlış ifade etmiş olabilirsiniz ben şimdi öyle demek istemediğinizi kabul ediyorum. ben farklı yöne çekmedim size bir soru sordum ona ilk cevabınız bile iğneleyiciydi. ben de uzatmıyorum. demek istediğimi yazmıştım zaten.

Ya bu konu sahibi arkadaş konuyu açtı gitti ondan sonra millet birbirine girdi .Herhalde bu konu gerçekse daha beter olmuştur şuan kıskançlıkta zirve olayı :)

Bariz kiskaniyosun hatta onun yerinde olmak icin can atiyorsun yazık ki senin gibi bi arkadasa sahip aylın belki de rn büyük şanssızlığı sensindir.!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…