Erkek arkadaşımı çok kıskanıyorum

Öncelikle fitness yapan erkekleri hiç beğenmiyorum, bana aşırı yapay geliyorlar.
Bir erkekte aradığım özellikler çok farklı, benim tercih ettiğim erkek profili de sadece fitness poposuna tav olacak profil değil.
Benim de çok tercihim değildi fitnessçı erkekler, öyle biri olması sürpriz yumurta gibi oldu. Karakteri ve olaylara bakış açısı hoşuma gittiği için şans vermiştim.

sevgilinizin arkadaşlarıyla sohbeti sizce de biraz bayağı değil mi? “Biz sana daha güzel gtlü kızlar önermiştik, niye bu?” Sevgili kriterleri kız arkadaşlarının kalça boyutunun oy çokluğuyla onaydan geçmesi mi? Sizi üzmek istemem ama bu sohbetler de bu sohbetlerin size yansıtılması da çok çirkin bence.

erkek arkadaşım 190cm fitnessçı fiziği yerinde biri, ben de 170cm 55 kiloyum çevrem tarafından fiziğim beğenilir güzel bulunurum normalde ama şu sıralar ilişkimden dolayı kendimi çok özgüvensiz hissediyorum. Önceki ilişkilerimde çevresinden az takdir ve beğeni gören erkeklerle beraber olduğum için şuan çok affallamış durumdayım. Bugün beraber olan fotoğrafımızı storysinde paylaştı çevresinden gelen "madem sevgili yapıcaktın bizim sana ayarlamaya çalıştığımız gymci kalçası güzel olan kızları niye hep reddettin" lafları beni içteniçe kemirmeye başladı. Bunu söyleyen 2-3 arkadaşına cevap olarak ilişkide önemli olan sadece görünüş değil biz uyumluyuz beraber çok keyifli vakit geçirebiliyoruz demiş, yani ilişkimizde uyumu yakaladık ortak noktalarımız hobilerimiz de uyuyor ama benden yüksekte olması bana özgüvensizlik vermeye başladı. Problem beni aldatacağını düşünmem mi bilmiyorum sadece rekabet sevsek esnaf olurduk kafa yapısına sahibim. Yanında ben varken bile kadınların ona bakması cidden rahatsız edici bir durum. Sizce problem edilmesi gereken bir konu mu yoksa bunu zamanla aşabilir miyim?
Problem edilmesi gereken konu arkadasları ne cüretle bunu yazabiliyor
Böyle vasat cevresi olmamalı hayatımdaki kişinin

Öyle bir konuya değindiniz ki tüm problemin nedeni ortaya çıktı, o arkadaşlarının beni koyduğu tabuların doğru olduğunu ve bu durumun onu üzdüğünü ama yine de benim onun mantığına yattığımı, ilişkiye devam etmek istediğini söylemişti. Vay paşam ya çok sağol kirli geçmişimi ve sorunlu psikolojik yapımı kabullendiğin için.
Ama size böyle dediyse ya da hissettirdiyse bu hiç hoş değil ki. :/ Yani sanki lütfetmiş gibi, nedir bu. Yani ortak hobiler falan güzel de, ben sogurdum bu laflardan, ve de girdiği bayagi ortamlardan.

Bir de bu tip kızlar vb derken ne demek istemişler anlamadım, açar mısınız biraz? Üzüleceği ne yapmissiniz da hunkarimiz büyüklük gösterip devam etmiş gene de?

Ne olacak keşke bir sevgilim olsa da tüm Türkiye beğense .Asıl çirkin adamdan kork takıntılı oluyor peşini bırakmıyor.Eski sevgilim çok çirkindi Allah affetsin karakteri iyi sanmıştım ama o da yokmuş ayrılma korkusu yüzünden başka birini bulamama korkusu yüzünden beni öldürmekle tehdit etti .Zar zor kurtuldum hala psikolojim bozuk .

Ne olacak keşke bir sevgilim olsa da tüm Türkiye beğense .Asıl çirkin adamdan kork takıntılı oluyor peşini bırakmıyor.Eski sevgilim çok çirkindi Allah affetsin karakteri iyi sanmıştım ama o da yokmuş ayrılma korkusu yüzünden başka birini bulamama korkusu yüzünden beni öldürmekle tehdit etti .Zar zor kurtuldum hala psikolojim bozuk .
Bu tip değil karakter meselesi haklısınız. Geçmiş olsun 🤦🏻‍♀️

Problem edilmesi gereken konu arkadasları ne cüretle bunu yazabiliyor
Böyle vasat cevresi olmamalı hayatımdaki kişinin
Bunu ben de defalarca dile getirdim liseden arkadaşlarım ve topluca görüşülen zamanlar oluyor tatsızlık çıkmasını istemediğim için terslemiyorum hiçbirini demişti 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ insanlardan neden bu kadar onay gorme istegini anlayabilmis degilim. Yani ben çat diye çıkarıyorum hayatımda bana saygısızlık yapan insanları 🤨🤨

Ama size böyle dediyse ya da hissettirdiyse bu hiç hoş değil ki. :/ Yani sanki lütfetmiş gibi, nedir bu. Yani ortak hobiler falan güzel de, ben sogurdum bu laflardan, ve de girdiği bayagi ortamlardan.

Bir de bu tip kızlar vb derken ne demek istemişler anlamadım, açar mısınız biraz? Üzüleceği ne yapmissiniz da hunkarimiz büyüklük gösterip devam etmiş gene de?
Baba sorunlarım ve ilgi açlığı problemim oldu bazı dönemlerde. Bir de ona nazaran daha fazla şey yaşadım karşı cinsle.

sevgilinizin arkadaşlarıyla sohbeti sizce de biraz bayağı değil mi? “Biz sana daha güzel gtlü kızlar önermiştik, niye bu?” Sevgili kriterleri kız arkadaşlarının kalça boyutunun oy çokluğuyla onaydan geçmesi mi? Sizi üzmek istemem ama bu sohbetler de bu sohbetlerin size yansıtılması da çok çirkin bence.
Bence bayağı problem insanın arkadaş çevresi nası biri olduğunu gösterir bence, kendini açıklıyor ama tatlı dille yapıyor karşı tarafa sert bir şekilde ağzının payını vermiyor veya hayatından çıkarmıyor 🤠🤠

O yorumu yazan arkadaşları ne densizmiş öyle ya. Ne kadar çirkin, Sanki sen okumayacak mısın onu? yazmaları büyük terbiyesizlik olmuş.
Sorunuza gelince, bence siz de çok güzelsiniz. Kendinize güvenin, sadece fiziğinize değil ama uyumunuza ve sevginize de. Sevgiliniz de ortalamanın üstünde yakışıklı ise keyfini sürün.

Bu konu iyice tatsızlaşmaya başladı eski ilişkilerimde hep yenge denilen saygı duyulan bir insandım. Bu ilişkimde de genel olarak herkes beğenmiş beni ama bu çıkan iki üç çürük yumurtaya ağzının paylarını vermemesi cidden canımı sıktı. Yeterince maskülen mi değil yoksa beni mi sahiplenemedi bilmiyorum ama kadın halimle bile benim sevgilime bu şekilde yorum yapmaya cürret eden insanı ben hayatımda 2 dakika bile tutmam.

O yorumu yazan arkadaşları ne densizmiş öyle ya. Ne kadar çirkin, Sanki sen okumayacak mısın onu? yazmaları büyük terbiyesizlik olmuş.
Sorunuza gelince, bence siz de çok güzelsiniz. Kendinize güvenin, sadece fiziğinize değil ama uyumunuza ve sevginize de. Sevgiliniz de ortalamanın üstünde yakışıklı ise keyfini sürün.
Acaba kıskançlıktan mı yaptılar cidden ben sağlıklı düşündüklerini sanmıyorum sanki aramızı bozmak için yapıyorlar gibi

erkek arkadaşım 190cm fitnessçı fiziği yerinde biri, ben de 170cm 55 kiloyum çevrem tarafından fiziğim beğenilir güzel bulunurum normalde ama şu sıralar ilişkimden dolayı kendimi çok özgüvensiz hissediyorum. Önceki ilişkilerimde çevresinden az takdir ve beğeni gören erkeklerle beraber olduğum için şuan çok affallamış durumdayım. Bugün beraber olan fotoğrafımızı storysinde paylaştı çevresinden gelen "madem sevgili yapıcaktın bizim sana ayarlamaya çalıştığımız gymci kalçası güzel olan kızları niye hep reddettin" lafları beni içteniçe kemirmeye başladı. Bunu söyleyen 2-3 arkadaşına cevap olarak ilişkide önemli olan sadece görünüş değil biz uyumluyuz beraber çok keyifli vakit geçirebiliyoruz demiş, yani ilişkimizde uyumu yakaladık ortak noktalarımız hobilerimiz de uyuyor ama benden yüksekte olması bana özgüvensizlik vermeye başladı. Problem beni aldatacağını düşünmem mi bilmiyorum sadece rekabet sevsek esnaf olurduk kafa yapısına sahibim. Yanında ben varken bile kadınların ona bakması cidden rahatsız edici bir durum. Sizce problem edilmesi gereken bir konu mu yoksa bunu zamanla aşabilir miyim?
Ben sizi gerçekten anlıyorum. Yaşınız da biraz genç galiba. Duygu yogunlugu ve dusuncelerin yoğunluğu da fazla oluyor ister istemez. Ama inanın Barbie bebek gibi kızlar bile aldatiliyor. Yani içinde varsa her türlü yapar. O yüzden biraz rahatlayın. Bir de ne biçim arkadaş onlar yahu!?

Takıldığın nokta yanlış. Adriana Lima, Shakira aldatıldı bu dünyada.
Mesele erkeğin senin yanında durması, kimseye ağzını açtırmaya fırsat vermemesi. Yok kalçalı kız falan bunlar sana gelmemeli idi.
Aşağılık kompleksi duyacağın bir şey yok, gençlik de geçiyor insan olsun önce

Evet fizik olarak kendimi yetersiz görmeye başladım fitness yapan kadınların kalçası baya büyük oluyor. Ama bunun kalçası daha büyük diyip gönlü kayacak kadar gelişmemiş beyinliyse benden uzak olsun aman aman :KK70:

Aa kalçaya kayacaksa kaysın zaten. Hatta bir an önce kaysın Demek ki öyle bir davranışta bulunabileceğinin sinyalini vermiş size; siz de almışsınız.

Aa kalçaya kayacaksa kaysın zaten. Hatta bir an önce kaysın Demek ki öyle bir davranışta bulunabileceğinin sinyalini vermiş size; siz de almışsınız.
Ciddi olan adam böyle kalça meme muhabbeti yapmaz, beğenmediği insanla da görüşmezdi zaten. Takılıyor heralde ki böyle gevşek gevşek konuşuyor arkadaşları zaten

X