Erkek arkadaşımı çok kıskanıyorum

Öyle bir konuya değindiniz ki tüm problemin nedeni ortaya çıktı, o arkadaşlarının beni koyduğu tabuların doğru olduğunu ve bu durumun onu üzdüğünü ama yine de benim onun mantığına yattığımı, ilişkiye devam etmek istediğini söylemişti. Vay paşam ya çok sağol kirli geçmişimi ve sorunlu psikolojik yapımı kabullendiğin için.
Kalcasıyla ön plana cıkmak isteyen sapık kızlardan daha kirli ne gıbı bı yasamıslıgın olabılır ki. Acar mısın

Ne olacak keşke bir sevgilim olsa da tüm Türkiye beğense .Asıl çirkin adamdan kork takıntılı oluyor peşini bırakmıyor.Eski sevgilim çok çirkindi Allah affetsin karakteri iyi sanmıştım ama o da yokmuş ayrılma korkusu yüzünden başka birini bulamama korkusu yüzünden beni öldürmekle tehdit etti .Zar zor kurtuldum hala psikolojim bozuk .
Oncesınde de psikolojin ıyı degılmıs bence
cırkın adamla cıkılır mı cunku
Öğğ
Evlensen nasıl sevıscektin karanlıkta mı

Evet kendisi söyledi takılmalık ilişki düşünsem elime çok fazla fırsat geçmişti diye
Erkek arkadaşınız “Ağzımızdan çıkanı neden kulağımız duymalı?” sorusunun mükemmel bir cevabı. Umarım çok üzülmezsiniz. Yaşça sizden oldukça büyük biri olarak olarak şunu söylemek isterim: Bir ilişkide en önemli kriteriniz karşı tarafın size kendinizi değerli hissettirmesi olsun. Sevgiler.

Bence bayağı problem insanın arkadaş çevresi nası biri olduğunu gösterir bence, kendini açıklıyor ama tatlı dille yapıyor karşı tarafa sert bir şekilde ağzının payını vermiyor veya hayatından çıkarmıyor 🤠🤠
Ay erkeklerin hepsı oyle
Bızım cıngar cıkaracagımız seylere

Ama naptı da sanki, takılacak bsey yok dıye bakıp gorusmeye devam edıyorlar🤣

Baba sorunlarım ve ilgi açlığı problemim oldu bazı dönemlerde. Bir de ona nazaran daha fazla şey yaşadım karşı cinsle.
Eee? Yani? Bu muymuş laçka muhabbetlere girip size laf taşımasının nedeni? Sizin geçmiş deneyimleriniz onu sizden üstün yapmaz ki.

Bir de adam hem size arkanızdan yapılan saygısızlığa ses çıkarmıyor, bir de üstüne gelip size anlatıyor. ***tığı yetmemiş sıvamış bir de paşam. Valla dünya yakışıklısı olsa kendimi eksik hissettiren birine katlanamam.

Tipik, kasları geliştikçe beyinleri küçülen erkek modelleri. Sevgilinizin arkadaşlarından bir farkı yok üzgünüm.
Böyle tipler sağlıklı yaşam, normal bir fit görünüm vs için değil kompleksli oldukları için sporla bozuyorlar zaten kafayı. Kendi tiplerini biraz düzeltince de onun bunun kalçasına takıyorlar kafayı.
Komplekslinin teki olduğu için de hiç düşünmeden sizi aşağıya çekecek cümleler kurabiliyor.
Uzun vadede sizi çok yıpratır bu kişi.

Tipik, kasları geliştikçe beyinleri küçülen erkek modelleri. Sevgilinizin arkadaşlarından bir farkı yok üzgünüm.
Böyle tipler sağlıklı yaşam, normal bir fit görünüm vs için değil kompleksli oldukları için sporla bozuyorlar zaten kafayı. Kendi tiplerini biraz düzeltince de onun bunun kalçasına takıyorlar kafayı.
Komplekslinin teki olduğu için de hiç düşünmeden sizi aşağıya çekecek cümleler kurabiliyor.
Uzun vadede sizi çok yıpratır bu kişi.
Evet bana da gyme başla demeye başladı sonra diyor ki kas yapmak zorunda değilsin hobi için yap sıkılaşırsın. Pardon ama zaten 20 yaşında gayet fit biriyim anlamadım gitti bu tavırlarını 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Evet kendisi söyledi takılmalık ilişki düşünsem elime çok fazla fırsat geçmişti diye
Bu adami bu kadar pohpohlamayin. Bu ne demek yani? Lütuf mu etmis kendisi sizinle beraber olmayi? Kendinizin degerli oldugunu ona his ettirin. Kendini begenmis bir adamsa dikkat edin. Size arkadas dedigi kisilerin cirkin laflarini tasimasida ayri bir mesele zaten. Biraz burnu kaf daginda gibi. Erkeklerinde kendinin yakişikli oldugunu "bilen" cok itici oluyor. Karakterine bakin derim.

Son düzenleme:
Benden yüksek ne demek yahu 100+ kilodayken benden 5 yaş küçük filinta gibi çocuğu tavlarken (şimdi kocam) böyle bir özgüvensizliğim yoktu saçmalamayın pilis
Bibi valla 1,56 boyumla ben konu sahibinden daha özgüvenliyım, yanında ezilip büzüldüğüm biriyle ilişki yaşamam.Hayat kısa uğraşmam bile.....

Sizden daha yüksek olduğunu düşünüyorsanız sizde özgüven problemi vardır bunu yok edin önce. Ne bileyim kocam 190 ben 165 ama hiç benden iyi olduğunu düşünmedim hep bana denk geldiği için çok şanslı filan diye düşündüm ben kendime aşığım çünkü abshshsh Kıvanç Tatlıtuğ da gelse benden iyi düşünmem ;ben sevilmeye değerim diye düşünürüm böyle kendinizi aşağı görmeyin

erkek arkadaşım 190cm fitnessçı fiziği yerinde biri, ben de 170cm 55 kiloyum çevrem tarafından fiziğim beğenilir güzel bulunurum normalde ama şu sıralar ilişkimden dolayı kendimi çok özgüvensiz hissediyorum. Önceki ilişkilerimde çevresinden az takdir ve beğeni gören erkeklerle beraber olduğum için şuan çok affallamış durumdayım. Bugün beraber olan fotoğrafımızı storysinde paylaştı çevresinden gelen "madem sevgili yapıcaktın bizim sana ayarlamaya çalıştığımız gymci kalçası güzel olan kızları niye hep reddettin" lafları beni içteniçe kemirmeye başladı. Bunu söyleyen 2-3 arkadaşına cevap olarak ilişkide önemli olan sadece görünüş değil biz uyumluyuz beraber çok keyifli vakit geçirebiliyoruz demiş, yani ilişkimizde uyumu yakaladık ortak noktalarımız hobilerimiz de uyuyor ama benden yüksekte olması bana özgüvensizlik vermeye başladı. Problem beni aldatacağını düşünmem mi bilmiyorum sadece rekabet sevsek esnaf olurduk kafa yapısına sahibim. Yanında ben varken bile kadınların ona bakması cidden rahatsız edici bir durum. Sizce problem edilmesi gereken bir konu mu yoksa bunu zamanla aşabilir miyim?
Görünüş önemli değil demesi saçma olmuş. Benim için dünyanın en güzel kadını diyebilirdi. Sevgiliniz sizi çok güzel bulmuyor bence. Bu sizi kırmış olabilir. Aşk çok başka birşey sevdiğini her ama her haliyle beğeniyorsun. Hele ilk zamanlar yani. Bence sizinle mantık ilişkisi kurmaya çalışıyor. Çevreyi boşverin ama sevgilinizi bı gözlemleyin

Üzüldüm ama niye öyle dediniz ki :KK43:
Çünkü mutlu olma şansım yok bu özgüvensizlikle hep sorun çıkarıcağını bilirim daha yeni bir tanıdığım boşandı ikiside bebek gibiydi hele kadın bakmaya kıyamazsın ama kocasını kıskandığından (spor hocası) artık dayanamayıp boşandılar daha da yeni evlilerdi çok üzülüp şaşımıştım

ugün beraber olan fotoğrafımızı storysinde paylaştı çevresinden gelen "madem sevgili yapıcaktın bizim sana ayarlamaya çalıştığımız gymci kalçası güzel olan kızları niye hep reddettin" lafları beni içteniçe kemirmeye başladı.

Böyle paçoz insanları çevresinde barındıran, bu lümpenleri kendisine yakıştırandan, olmaz.
Kendisini ve tercihlerini saydıramayandan, zaten olmaz.

Kız arkadaşının poposunu konuşabilecek 'arkadaşa' sessiz kalabilenden, olmaz.
Bunu konuşturacak kadar zayıf karakterli bir adam olduğu için yerin dibine geçeceğine, bunu gidip bir de kız arkadaşla paylaşabilenden, zaten olmaz.

öbür konunuzda bıkmış başkasına gidip eve dönmüştünüz ne ara sevgili bulup bu hale geldiniz

X