Temizlik malzemelerinin her türünü denerim mümkün olabildiğince çamaşır konusunda tek önerebileceğim konsantre deterjan, hem ekonomik de oluyor bir yerden sonra :)
bu arada bir gelişme daha oldu bir iş daha buldum kadın öğretmen kocası astsubaymış 40 günlük bebeğine bakıcı arıyor ayy resmen kıyamadım içim gitti ben bakmak istiyorum ama kendi evimde istiyorum çünkü ben kızımla hergün nasıl giderim kadının evine kadın arayacak detayları konuşucaz bu iş olursa daha çok sevinirim hem evimin işini yaparım hem kızımla ilgilenirim 40 günlük bebek devamlı uyur ne zararı zahmeti olacakki miniğimin bana ayy inş olur kızlar dua edin hem hafta sonuda boş olurum erkenden alır kadın bebeğini öğrt. fazla saat olarak uzun çalışmıyorlar sizce maaş ne isteyeyim şekerler?
bu arada bir gelişme daha oldu bir iş daha buldum kadın öğretmen kocası astsubaymış 40 günlük bebeğine bakıcı arıyor ayy resmen kıyamadım içim gitti ben bakmak istiyorum ama kendi evimde istiyorum çünkü ben kızımla hergün nasıl giderim kadının evine kadın arayacak detayları konuşucaz bu iş olursa daha çok sevinirim hem evimin işini yaparım hem kızımla ilgilenirim 40 günlük bebek devamlı uyur ne zararı zahmeti olacakki miniğimin bana ayy inş olur kızlar dua edin hem hafta sonuda boş olurum erkenden alır kadın bebeğini öğrt. fazla saat olarak uzun çalışmıyorlar sizce maaş ne isteyeyim şekerler?
çevrene göre az çok duymuşsundur kim ne kadara bakıyo .oturduğun yerde bakanlar varsa sorabilirsin çünki yapacağın işe görede değişiyo ücret sanırım.
ist oturuyorum beylikdüzünde şekerim
bu arada bir gelişme daha oldu tatlım bir iş daha buldum kadın öğretmen kocası astsubaymış 40 günlük bebeğine bakıcı arıyor ayy resmen kıyamadım içim gitti ben bakmak istiyorum ama kendi evimde istiyorum çünkü ben kızımla hergün nasıl giderim kadının evine kadın arayacak detayları konuşucaz bu iş olursa daha çok sevinirim hem evimin işini yaparım hem kızımla ilgilenirim 40 günlük bebek devamlı uyur ne zararı zahmeti olacakki miniğimin bana ayy inş olur kızlar dua edin hem hafta sonuda boş olurum erkenden alır kadın bebeğini öğrt. fazla saat olarak uzun çalışmıyorlar sen ne dersin şekerim?
zor gelmiycek diyorsan calis ama gece calisicam diyorsun kizinin tam dis donemi yani gece neredeyse 15dk.da bir uyanacak esin bas edebilirmi atesi cikacak hatta ishal olup istahida kapanacak ben bu ve bunlat gibi sebeplerden biraz ertele dedim..
ilgisizlige gelince genelde baslarda oyle oluyor ben dogumdan sonra aynaya bakinca kendimi kadingibi degil sadece anne olatak goruyordum,esimle yakinlasirken cekiniyordum ama zamanla hepsi duzene giriyor ama hepsi icin zaman getekiyor
acikogretim okumak istiyorum dogruyu soylemek gerekirse nazaman?nereye? basvurmam gerektigini bile bilmiyorum daha dogrusu arastirmadim evde ders calismak kolaymi?
çevrende araştır bnce mesela benim oturduğum yer küçük bir ilçe tek çocuk bakımı 300 350 falan ama oralarda daha farklıdır.bi araştır.
Gunaydiiiiin!!!!!günaydın canım oku tabiii ev hanımıda olsan oku... hengi bölüm mezunusun canım sen lise, yüksek okul falan ona göre yardımcı olalım ben 2 yıllık yüksek okul mezunuyum muhasebe geçiÅ yaptım Åuan iÅletme 4 okuyorum...
Gunaydiiiiin!!!!!
Ben ticaret lisesi(muhasebe)mezunuyum burada kimin profilinr baksam lisans,on lisans vb. bende taktim oglum 2yasini doldursun(suan 1.5 yasinda) herseyi biraz daha duzene girsin okumak istiyorum yardimlarin icin simdiden coook tesekkur ederim
AŞK OLSUN KZILAR YANIMDA OLUN ACUK KAFAM KARIŞTI ŞU İŞ MESELEsine sizce kaç para isteyeyim ben şöyle düşündüm kadın eğer evime getirirse bebişini arabası varmış 400 tl isticem bu fiyatada bakan bulamaz ist gibi yerde kadın 1 milyardan aşağı çocuk bakmıyorlar ama tabi kadın benzin parasınıda hesaplarsa evi bana uzakmış büyükçekmecedeymiş o zaman kaça gelir haınmdan çıkan para bilemem siz ne diyorsunuz 400 tl ?
olabilir canım bütün günmü bakacaksın?
tekrar tesekkur ederim boyle okuyunca bile heycanlandim once biraz ders calisayimne demek canım meslektaÅız hemdeönce öss ye girmen lazım baraj Åuan kaç bilmiyorum gerçi sistem çok deÄiÅti malesef
2 yıllık geçiÅ hakkın devam ediyormu onu bilemiyorum canım ama barajı atıktan sonra açıköÄretim 4 yıllık iÅletme yazabilirsin...
Hosgeldin.....bende geldimmm:) nià Âanlñyñmmm çoook tatlñ biriyle:)