Arkadaş Ortamımızı Çoğaltalım Gelin Kızlar

bu arada bir gelişme daha oldu bir iş daha buldum kadın öğretmen kocası astsubaymış 40 günlük bebeğine bakıcı arıyor ayy resmen kıyamadım içim gitti ben bakmak istiyorum ama kendi evimde istiyorum çünkü ben kızımla hergün nasıl giderim kadının evine kadın arayacak detayları konuşucaz bu iş olursa daha çok sevinirim hem evimin işini yaparım hem kızımla ilgilenirim 40 günlük bebek devamlı uyur ne zararı zahmeti olacakki miniğimin bana ayy inş olur kızlar dua edin hem hafta sonuda boş olurum erkenden alır kadın bebeğini öğrt. fazla saat olarak uzun çalışmıyorlar sizce maaş ne isteyeyim şekerler?

Temizlik malzemelerinin her türünü denerim mümkün olabildiğince çamaşır konusunda tek önerebileceğim konsantre deterjan, hem ekonomik de oluyor bir yerden sonra :)

bn hep ariyel kullanırım .
dikkatimi çekti bi top nasıl çamaşırlardaki lekeleri çıkartır diye .
birde ballandıra ballandıra anlatıyolar alan oldumuki diye sormak istedim.

Nerede oturuyorsun canım ? Küçük yerlerde daha ucuz oluyor da o yüzden sordum.

çevrene göre az çok duymuşsundur kim ne kadara bakıyo .oturduğun yerde bakanlar varsa sorabilirsin çünki yapacağın işe görede değişiyo ücret sanırım.

günaydın canım bu iş banada daha mantıklı geldi hem kendi işini yaparsın hem kızına vakit ayırmış olursun hemde yeni bi bebiş büyütürsün... hakkında hayırlısı olsun canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah tatlım

günaydın canım oku tabiii ev hanımıda olsan oku... hengi bölüm mezunusun canım sen lise, yüksek okul falan ona göre yardımcı olalım ben 2 yıllık yüksek okul mezunuyum muhasebe geçiş yaptım şuan işletme 4 okuyorum...

Gunaydiiiiin!!!!!
Ben ticaret lisesi(muhasebe)mezunuyum burada kimin profilinr baksam lisans,on lisans vb. bende taktim oglum 2yasini doldursun(suan 1.5 yasinda) herseyi biraz daha duzene girsin okumak istiyorum yardimlarin icin simdiden coook tesekkur ederim

ne demek canım meslektaşız hemde önce öss ye girmen lazım baraj şuan kaç bilmiyorum gerçi sistem çok değişti malesef
2 yıllık geçiş hakkın devam ediyormu onu bilemiyorum canım ama barajı atıktan sonra açıköğretim 4 yıllık işletme yazabilirsin...

AŞK OLSUN KZILAR YANIMDA OLUN ACUK KAFAM KARIŞTI ŞU İŞ MESELEsine sizce kaç para isteyeyim ben şöyle düşündüm kadın eğer evime getirirse bebişini arabası varmış 400 tl isticem bu fiyatada bakan bulamaz ist gibi yerde kadın 1 milyardan aşağı çocuk bakmıyorlar ama tabi kadın benzin parasınıda hesaplarsa evi bana uzakmış büyükçekmecedeymiş o zaman kaça gelir haınmdan çıkan para bilemem siz ne diyorsunuz 400 tl ?

olabilir canım bütün günmü bakacaksın?

olabilir canım bütün günmü bakacaksın?

henüz detayları tam olarak konuşmadık bayan öğretmen herhalde yarım gün olur bilemicem benim için farketmez 40 günlük bebek zaten sürekli uyur tabi büuyük sorumluluk oda ayrı konu amanın kızlar zaten panik biriyim bebişe bişey olsa aklım gider abbovvv uğraş dur sonra

ben ogretmen olsam bakici icin 400lira verirdim herhalde kres'e bile 550lira istiyorlar bizimburda kaldiki o kucuk bir bebek sorumlulugu daha fazla....ama soyle bisey var ogretmenler yarim gun calisiyor sabah 7 de biraksa 1de falan alir yarim gun icin verirmi...ayy bilemedim simdi O ogretmen bizden daha iyi bilir.Sen kav para istedigini soylemeden siz nekadar vermeyi dusunuyorsunuz falan de ince Onun agzini ara!!!!!!

tekrar tesekkur ederim boyle okuyunca bile heycanlandim once biraz ders calisayim
onumuzdeki sene anca sinava girebilirim :))

kizlar bisey daha soracagim 1aydir falan mail lerime bakmiyordum simdi bi bakayim dedim ama yok acilmiyor adres sifre falan yanlis diyor ama hepsini dogru yaxiyorum defalarca denedim sizce ne olmus olabilir?ne yapmaliyim siz cvp yazarken ben yemek yapmaya gidiyorum hemen gelicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…