Arkadaş Ortamımızı Çoğaltalım Gelin Kızlar

ta_nem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
464
0
KIZLAR GELİN ARKADAŞ OLALIM dertleşelim burda zaten canımız sıkıldığı için girmiyormuyuz ben 4 yıllık evli 1 çocuk annesiyim ve bebişimi çokkkkkkkk seviyorum sıra sizde kızlar

KIZLAR GELİN ARKADAŞ OLALIM dertleşelim burda zaten canımız sıkıldığı için girmiyormuyuz ben 4 yıllık evli 1 çocuk annesiyim ve bebişimi çokkkkkkkk seviyorum sıra sizde kızlar

selamm bende 10 aylık evliyim bebişim yok öylee işteee

selamm bende 10 aylık evliyim bebişim yok öylee işteee

eee anlat bakalım arkadaşım severekmi evlendin? eşinle aran nasıl? kaynananla aran nasıl?? dertleşelim işte yahuuu mesela ben dertliyim eşimin ailesinden eşim onlara çok düşkün 4 yıllık evliyim 1 yılı barış geçti diğer 3 yıldır kavga gürültü ve sonunda küsüz ailesiyle bu arada bebek düşünüyormusun bence düşün dünyanın en güzel şeyi anne olmak 9 aylık benim yavru

Selam bende nişanlıyım lisede tanıştım kaptım hemen çocuğu

Ben de geldim kızlar. 2 senelik evliyim 3 aylık bir oğlum var. Çalışıyorum memleketten çok uzakalrdayız. Eşimi işimi bebişimi seviyorum Kayınvalidemle de aram iyi çok şükür iyi biri kendisi

Ben de geldim kızlar. 2 senelik evliyim 3 aylık bir oğlum var. Çalışıyorum memleketten çok uzakalrdayız. Eşimi işimi bebişimi seviyorum Kayınvalidemle de aram iyi çok şükür iyi biri kendisi

ne işle meşgulsün tatlım bebeğinde çok ufakmış ya daha kime bırakıyorsun?

severekmi evlendin bebiş varmı? benim 2 yıldan sonra oldu bebeişim çok kıymetli o yüzdende hatun

Severek evlendim görür görmez aşk ve hiç uzatmadık
Çocuğumuz yok düşünmüyoruz uzun yıllar hatta hiçç diyebilirim

ne işle meşgulsün tatlım bebeğinde çok ufakmış ya daha kime bırakıyorsun?

Öğretmenim canım. Şimdi ben bakıyorum ama çok yakında iznim bitiyor,biraz annem biraz kayınvalidem gelecek hazirana kadar zaten yaz tatilinde kendim bakarım seneyede tayin olcaz gideceğimiz yerde bir bakıcı ayarlamayı düşünüyoruz. Senin bebeğin kiz mı erkekmi

Bu arada sanada merhaba... Bizde seneye tayinciyiz bakalım nerelere gidicez

Severek evlendim görür görmez aşk ve hiç uzatmadık
Çocuğumuz yok düşünmüyoruz uzun yıllar hatta hiçç diyebilirim

neden tatlım ya bende açıkcası düşkün değildin bebeğe aman allahım şimdi inanamıyorum kendime çocukmu dünyanın en güzel şeyiymiş yaşın kaç neden istemiyorsun bebek

neden tatlım ya bende açıkcası düşkün değildin bebeğe aman allahım şimdi inanamıyorum kendime çocukmu dünyanın en güzel şeyiymiş yaşın kaç neden istemiyorsun bebek

Biz biraz cinsiz o konuda eşimde bende çocuk sevmeyiz
Yaşım 30a girdim sayılır
Rahatlığa alıştık galiba birazcık

merhaba canım siz ne işle meşgülsünüz tayinci falan olunca biz de bulunduğumuz yerden daha doğuya gidicez zaten burası da güneydoğu

Eşim emniyette canım..Bende çalışıyordum ayrıldım memurluğa atandım
Mart 20sinde başlayacağım şuan evdeyim keyfini sürüyorum yaklaşan son günlerin

Son düzenleme:
merhaba canım siz ne işle meşgülsünüz tayinci falan olunca biz de bulunduğumuz yerden daha doğuya gidicez zaten burası da güneydoğu

Senin eşin ne meslekte canım tayinci olunca malum
bizde doğudayız kısmetse batıya gidicez

Son düzenleme:

bende büyük ihtimalle seneye doğuya gidicem ama hiç istemiyorum ist bırakmak kızlar ailem burda

Eşim emniyette canım..Bende bankada çalışıyordum ayrıldım memurluğa atandım
Mart 20sinde başlayacağım şuan evdeyim keyfini sürüyorum yaklaşan son günlerin

Sür keyfini valla,sonra bol bol ihtiyacın olacak o keyiflere Benim eşimde TSK da canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…