- 8 Aralık 2011
- 464
- 0
bende geldimmm:) nişanlıyımmm çoook tatlı biriyle:)
o tatlı sonra isot olmasın şeker
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende geldimmm:) nişanlıyımmm çoook tatlı biriyle:)
Hosgeldin.....
Allah tamamina erdirsin dugun ve hatta bebek haberlerinide aliriz insallah :))
o tatlı sonra isot olmasın şeker
ne korkutuyorsun kizi isot falan diye bari pul biber falan de :)) hem saygiyi koruduktan sonra toz biberden ileri gitmezsin!!!!!o tatlı sonra isot olmasın Åeker
3yıldır beraberiz isotlugunu pek görmedim ama hayırlısı tabikide inş iyi gider herşey tabikide tartışmalarımız oluyor ama ne bilim iştee:) seviyorum:)
ne korkutuyorsun kizi isot falan diye bari pul biber falan de :)) hem saygiyi koruduktan sonra toz biberden ileri gitmezsin!!!!!
saka maka 5sene oncesi aklima geldi resmen direkten donduk insan cahillikle hersey yapiyor ilk kavgada bosanicam senden diyor bence mumkun oldugunca o kelimeyi kullanmamak lazim farketmeden bu konusmalarla saygi bitiyor yuzgoz olunuyor....
Tanem sen kac senelik evliydin????
Canim Allah askina neoldu? kizina falan bisey olmadi insallah cok merak ettim simdi bizi habersiz birakma.....AHH ARKADAÅCIKALRIM ÅUAN elim ayaÄım boÅaldı sinirden resmen ama sonra anlatırım size Åimdi iyi deÄilim sadece biraz sakinleÅmek için yazmak istedim
günaydınlar herkese.
bari neyle ilgili onu soyle ozel biseyse ozelden msj da atabilirsin...ya da bosver sen iyisinya anlatmak istemiyorsan anlatma