Arkadaş Ortamımızı Çoğaltalım Gelin Kızlar

10 aylık tatlım

çokta ufak sayılmaz canım benim benim yengemde yeğenim olduğunda ayrıldı işten 7 aylıkken tekrar başladı annem bakıyo şimdi oğluşumuza 9 aylık falan oldu :KK1:
görümcemde 3 aylıkken bıraktı hemde işi kalıcı değil 1 ay sonra işten çıkacak 4 aylık bi iş için bıraktı yani :KK1:

çokta ufak sayılmaz canım benim benim yengemde yeğenim olduğunda ayrıldı işten 7 aylıkken tekrar başladı annem bakıyo şimdi oğluşumuza 9 aylık falan oldu :KK1:
görümcemde 3 aylıkken bıraktı hemde işi kalıcı değil 1 ay sonra işten çıkacak 4 aylık bi iş için bıraktı yani :KK1:

ah canım ben anneme bile güvenemem kimseye güvenemiyorum yavrumu bu huyuma çok kızıyorum of yoksa bıraksam anneme ne iyi olurdu

kızlar bana akıl verin bakam dün bir doktor arkadaşım aklıma girdi özel bir hastanede vezne bölümünde yada doktor stajeri olarak çalışabileceğimi söyledi ama kızım çok küçük nasıl kıyarım akşam babasına bırakıp gece vardiyasına gitsemmi acaba bu seferde ben helak olurum uykusuzluktan of ya ama çalışmak hayatımda değişiklik yapmak istiyorum insanın kocasına el açması hoş değil bence ne yapayım kızlar ya bende dedimki torpilin varsa konuşda hastaneyle haftanın 4 günü gece vardiyasına gideyim dedim pazar zaten eşim evde sizce nasıl fikir hatunlarcıkkkk cıkkkk:26:
Kizinin dunyaya gelmesiyle hayatinda radikal bir degisiklik olmus zaten bence 2.bir degisiklik icin erken.
Maddi yonden bi sikintin yoksa veya kendini bunalimda depresyonda falan hissetmiyorsan ben calisma daha wrken derim.
Cunku kizinla birlikte daha yeni duzen kuruyorsunuz uyku duzeni yemek duzeni belki daha oturmadi bile sonra;kizin emekliycek,yuruycek,konusacak...bu guzel anlarini kacirma derim gece veyaxgunduz O'nun babadan cok sana ihtiyaci var birak bu calisma isini simdilik babasi ustlensin

kızlar ayran içtik ayrımı düştük yahu kız pepe sen neden yazmıyorsun bakammm

kızlar ayran içtik ayrımı düştük yahu kız pepe sen neden yazmıyorsun bakammm

tabi sen okumadan cevapla sonra pepe yazsana de dimi???kaldir basini yukari dogru :))
tekrar fikrimi soyliyim kizin konusup sizinle iletisim kurana kadar bence calisma yoksa ben calismadan tarafim hatta oglum biraz buyusu calismak istiyorum bu suredede cesaret edersem acik ogretim okumak istiyorum..
kararini verince bizede haber ver ok.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

tabi sen okumadan cevapla sonra pepe yazsana de dimi???kaldir basini yukari dogru :))
tekrar fikrimi soyliyim kizin konusup sizinle iletisim kurana kadar bence calisma yoksa ben calismadan tarafim hatta oglum biraz buyusu calismak istiyorum bu suredede cesaret edersem acik ogretim okumak istiyorum..
kararini verince bizede haber ver ok.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ahh şeker ya görmemişim yahu ya maddi olarak çok fazla ihityacım yok ama biraz kendimi kapadım insanlara karşı o yüzden biraz iyi gelir değişiklik diye düşünüyorum psikolojik olarak bunalıam girmek istemiyorum eşim zaten ilgisiz herifin teki banada yazık değilmi yahuuu kızımı babasından başkasına emanet edmeem bu arada ben açıköğretimdeyim ama kızım sayesinde oda dondu 2 senedir şimdiye bitmişti ne güzel ama onada başlıcam ilk sınava giricem inş sende cesaret et enden edemiyorsunki cicim

ahh şeker ya görmemişim yahu ya maddi olarak çok fazla ihityacım yok ama biraz kendimi kapadım insanlara karşı o yüzden biraz iyi gelir değişiklik diye düşünüyorum psikolojik olarak bunalıam girmek istemiyorum eşim zaten ilgisiz herifin teki banada yazık değilmi yahuuu kızımı babasından başkasına emanet edmeem bu arada ben açıköğretimdeyim ama kızım sayesinde oda dondu 2 senedir şimdiye bitmişti ne güzel ama onada başlıcam ilk sınava giricem inş sende cesaret et enden edemiyorsunki cicim

bu arada bir gelişme daha oldu tatlım bir iş daha buldum kadın öğretmen kocası astsubaymış 40 günlük bebeğine bakıcı arıyor ayy resmen kıyamadım içim gitti ben bakmak istiyorum ama kendi evimde istiyorum çünkü ben kızımla hergün nasıl giderim kadının evine kadın arayacak detayları konuşucaz bu iş olursa daha çok sevinirim hem evimin işini yaparım hem kızımla ilgilenirim 40 günlük bebek devamlı uyur ne zararı zahmeti olacakki miniğimin bana ayy inş olur kızlar dua edin hem hafta sonuda boş olurum erkenden alır kadın bebeğini öğrt. fazla saat olarak uzun çalışmıyorlar sen ne dersin şekerim?

zor gelmiycek diyorsan calis ama gece calisicam diyorsun kizinin tam dis donemi yani gece neredeyse 15dk.da bir uyanacak esin bas edebilirmi atesi cikacak hatta ishal olup istahida kapanacak ben bu ve bunlat gibi sebeplerden biraz ertele dedim..
ilgisizlige gelince genelde baslarda oyle oluyor ben dogumdan sonra aynaya bakinca kendimi kadingibi degil sadece anne olatak goruyordum,esimle yakinlasirken cekiniyordum ama zamanla hepsi duzene giriyor ama hepsi icin zaman getekiyor
acikogretim okumak istiyorum dogruyu soylemek gerekirse nazaman?nereye? basvurmam gerektigini bile bilmiyorum daha dogrusu arastirmadim evde ders calismak kolaymi?

ya bişey soracam arkadaşlar bi sakıncası yoksa.şu reklamlarda çıkıyo ya çamaşır yıkama topu nasıl bişey kullananız varmı.memnunmusunuz yani.

bu arada bir gelişme daha oldu tatlım bir iş daha buldum kadın öğretmen kocası astsubaymış 40 günlük bebeğine bakıcı arıyor ayy resmen kıyamadım içim gitti ben bakmak istiyorum ama kendi evimde istiyorum çünkü ben kızımla hergün nasıl giderim kadının evine kadın arayacak detayları konuşucaz bu iş olursa daha çok sevinirim hem evimin işini yaparım hem kızımla ilgilenirim 40 günlük bebek devamlı uyur ne zararı zahmeti olacakki miniğimin bana ayy inş olur kızlar dua edin hem hafta sonuda boş olurum erkenden alır kadın bebeğini öğrt. fazla saat olarak uzun çalışmıyorlar sen ne dersin şekerim?

maşallah şanslısın iki iş birde nazar değmesin canım.evin yakın sa kadında kabul ederse bak tabi sevaptır.

Bu is daha uygunseninicin...bak gordunmu badkadinin bebegine kiyamiyorsunis ciddilesip calismaya baslasan sen nadil birakican minigini?kendi evinde hem de kizini ihmal etmeden calisman daha guzel olur
insallahbu is olur sende mutlu olursun

ya bişey soracam arkadaşlar bi sakıncası yoksa.şu reklamlarda çıkıyo ya çamaşır yıkama topu nasıl bişey kullananız varmı.memnunmusunuz yani.

Gercekten bende merak ediyorum kullananvarsa yazsin burda markette bile var ama nadil bisey bilmiyorum kullanip mamnun kalan var mi?

Çok da bir işe yaramıyor canım deneme yanılma yoluyla öğrendim .. Tek etkisi çamaşırları dövüyor :101:

Çok da bir işe yaramıyor canım deneme yanılma yoluyla öğrendim .. Tek etkisi çamaşırları dövüyor :101:

benim birde kafama takılan ikbal gürpınar öyle güvenmediği kullanmadığı bişeyin reklamını yapmaz.
rastgele bi ürünü öve öve bitiremediler .banada pek inandırıcı gelmiyor

benim birde kafama takılan ikbal gürpınar öyle güvenmediği kullanmadığı bişeyin reklamını yapmaz.
rastgele bi ürünü öve öve bitiremediler .banada pek inandırıcı gelmiyor

Temizlik malzemelerinin her türünü denerim mümkün olabildiğince çamaşır konusunda tek önerebileceğim konsantre deterjan, hem ekonomik de oluyor bir yerden sonra :)

ben yeniyim arkadas olmak istiyorum nereye yazacam bilmiyorum yardımcı olsanız arkadaşlar

ah tatlımcım sen enreye yazarsan yaz ben aldım seni topiğime artık kurtulamzsın arkadaşımsın he heee:KK1: şaka bir yana hoşgeldin bahsedermisin kendinden biraz bu arada yazmak istersen konuya cvp ver yazıyor ya oraya yazabilirsin eğer yazışmak istediğin biri varsada alıntı ile cvp yazar onunla cvplarsın tabi iki türlüde biz okuruz :KK14:

X