- 8 Aralık 2011
- 464
- 0
kızın ne kadarlık canım
10 aylık tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızın ne kadarlık canım
10 aylık tatlım
çokta ufak sayılmaz canım benim benim yengemde yeğenim olduğunda ayrıldı işten 7 aylıkken tekrar başladı annem bakıyo şimdi oğluşumuza 9 aylık falan oldu
görümcemde 3 aylıkken bıraktı hemde işi kalıcı değil 1 ay sonra işten çıkacak 4 aylık bi iş için bıraktı yani
Kizinin dunyaya gelmesiyle hayatinda radikal bir degisiklik olmus zaten bence 2.bir degisiklik icin erken.kızlar bana akıl verin bakam dün bir doktor arkadaÅım aklıma girdi özel bir hastanede vezne bölümünde yada doktor stajeri olarak çalıÅabileceÄimi söyledi ama kızım çok küçük nasıl kıyarım akÅam babasına bırakıp gece vardiyasına gitsemmi acaba bu seferde ben helak olurum uykusuzluktan of ya ama çalıÅmak hayatımda deÄiÅiklik yapmak istiyorum insanın kocasına el açması hoÅ deÄil bence ne yapayım kızlar ya bende dedimki torpilin varsa konuÅda hastaneyle haftanın 4 günü gece vardiyasına gideyim dedim pazar zaten eÅim evde sizce nasıl fikir hatunlarcıkkkk cıkkkk:26:
kızlar ayran içtik ayrımı düÅtük yahu kız pepe sen neden yazmıyorsun bakammm
tabi sen okumadan cevapla sonra pepe yazsana de dimi???kaldir basini yukari dogru :))
tekrar fikrimi soyliyim kizin konusup sizinle iletisim kurana kadar bence calisma yoksa ben calismadan tarafim hatta oglum biraz buyusu calismak istiyorum bu suredede cesaret edersem acik ogretim okumak istiyorum..
kararini verince bizede haber ver ok.
ahh şeker ya görmemişim yahu ya maddi olarak çok fazla ihityacım yok ama biraz kendimi kapadım insanlara karşı o yüzden biraz iyi gelir değişiklik diye düşünüyorum psikolojik olarak bunalıam girmek istemiyorum eşim zaten ilgisiz herifin teki banada yazık değilmi yahuuu kızımı babasından başkasına emanet edmeem bu arada ben açıköğretimdeyim ama kızım sayesinde oda dondu 2 senedir şimdiye bitmişti ne güzel ama onada başlıcam ilk sınava giricem inş sende cesaret et enden edemiyorsunki cicim
bu arada bir gelişme daha oldu tatlım bir iş daha buldum kadın öğretmen kocası astsubaymış 40 günlük bebeğine bakıcı arıyor ayy resmen kıyamadım içim gitti ben bakmak istiyorum ama kendi evimde istiyorum çünkü ben kızımla hergün nasıl giderim kadının evine kadın arayacak detayları konuşucaz bu iş olursa daha çok sevinirim hem evimin işini yaparım hem kızımla ilgilenirim 40 günlük bebek devamlı uyur ne zararı zahmeti olacakki miniğimin bana ayy inş olur kızlar dua edin hem hafta sonuda boş olurum erkenden alır kadın bebeğini öğrt. fazla saat olarak uzun çalışmıyorlar sen ne dersin şekerim?
Bu is daha uygunseninicin...bak gordunmu badkadinin bebegine kiyamiyorsunis ciddilesip calismaya baslasan sen nadil birakican minigini?kendi evinde hem de kizini ihmal etmeden calisman daha guzel olurbu arada bir geliÅme daha oldu tatlım bir iÅ daha buldum kadın öÄretmen kocası astsubaymıŠ40 günlük bebeÄine bakıcı arıyor ayy resmen kıyamadım içim gitti ben bakmak istiyorum ama kendi evimde istiyorum çünkü ben kızımla hergün nasıl giderim kadının evine kadın arayacak detayları konuÅucaz bu iÅ olursa daha çok sevinirim hem evimin iÅini yaparım hem kızımla ilgilenirim 40 günlük bebek devamlı uyur ne zararı zahmeti olacakki miniÄimin bana ayy inÅ olur kızlar dua edin hem hafta sonuda boÅ olurum erkenden alır kadın bebeÄini öÄrt. fazla saat olarak uzun çalıÅmıyorlar sen ne dersin Åekerim?
ya biÅey soracam arkadaÅlar bi sakıncası yoksa.Åu reklamlarda çıkıyo ya çamaÅır yıkama topu nasıl biÅey kullananız varmı.memnunmusunuz yani.
Çok da bir işe yaramıyor canım deneme yanılma yoluyla öğrendim .. Tek etkisi çamaşırları dövüyor :101:
ben kullanmadım bilmiyorum ama omo çok güzel yıkıyor
benim birde kafama takılan ikbal gürpınar öyle güvenmediği kullanmadığı bişeyin reklamını yapmaz.
rastgele bi ürünü öve öve bitiremediler .banada pek inandırıcı gelmiyor
ben yeniyim arkadas olmak istiyorum nereye yazacam bilmiyorum yardımcı olsanız arkadaşlar