- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
tatlım 3 kişiyiz benim boklu kızın çamaşırı çok çıkıyor tabi herzaman günde 3-4 kez açmam ama genelde açıyorum allahtan kısa programa atıyorum da su faturasından yırtıyoruz ama içimde kalmıyor değil acaba iyi yıkıyormu 45 dk yıkıyor sizce yıkıyormudur kızlar
KIZLAR GELİN ARKADAŞ OLALIM dertleşelim burda zaten canımız sıkıldığı için girmiyormuyuz ben 4 yıllık evli 1 çocuk annesiyim ve bebişimi çokkkkkkkk seviyorum sıra sizde kızlar
iyi akşamlar herkese bnde katılabilirmiyim aranıza.
bnde evliyim iki çocuğum var evdeyim çalışmıyorum yani . bu kadar.
hoşgeldin ereninannesi tabikiii buyrun ne demek
hoşbulduk .teşekkür ederim aranıza aldığınız için .nasılsınız neler yapıyosunuz.
günaydınnnn... valla akşam sohbet ederken eşim geldi çıkmak zorunda kaldım... şimdide işe geldim işte canım çalışıyorum...
önemli değil canım.çalışıyosunuz ne güzel ne işle meşkulsünüz.
çalışmasam kafayı yerim ben zatenmuhasebeciyim sen çalışıyormusun canım
hayır canım bn evdeyim çalışmıyorum iki bebem var onlarla uğraşıyom .benim eşimde muhasebeci.
çalışmayı çok isterim aslında ama malesef .
bazen çalışanlara çok özeniyorum sosyel çevreleri var arkadaş ortamı falan daha fazla.ben hep evdeyim bir iki arkadaş var o kadar .
çalışanlardanda evde oturanlara özendiklerini duyyorum o zamanda aman boşver ne çalışması otur sıcacık evinde ddiyorum.
siz evlimisiniz.çocuk varmı.
boşver özenme canım sen işinde ayrı stresi oluyo çünkü tamam evden kaçmış oluyoruz ama hayatın çok yoğun geçiyo...
10 aylık evliyim henüz bebişim yok
yeni evli sayılırsınız ozaman.bende 11 yıllık evliyim.
nerelisiniz ..bn kastamonu.
gunaydiiiiiiin!!!!!!
ne yeni evli ne yeni evli canım gel sen bana sor onu... samsunluyum canım komşu sayılırız...
iyi akşamlar herkese bnde katılabilirmiyim aranıza.
bnde evliyim iki çocuğum var evdeyim çalışmıyorum yani . bu kadar.
kızlar bana akıl verin bakam dün bir doktor arkadaşım aklıma girdi özel bir hastanede vezne bölümünde yada doktor stajeri olarak çalışabileceğimi söyledi ama kızım çok küçük nasıl kıyarım akşam babasına bırakıp gece vardiyasına gitsemmi acaba bu seferde ben helak olurum uykusuzluktan of ya ama çalışmak hayatımda değişiklik yapmak istiyorum insanın kocasına el açması hoş değil bence ne yapayım kızlar ya bende dedimki torpilin varsa konuşda hastaneyle haftanın 4 günü gece vardiyasına gideyim dedim pazar zaten eşim evde sizce nasıl fikir hatunlarcıkkkk cıkkkk:26: