Arkadaş Ortamımızı Çoğaltalım Gelin Kızlar

hmmm benim çocuk olmadığı için bilemiyorum tabi boklu şekerlerin halinden Allah kolaylık versin o zaman canım sana...

KIZLAR GELİN ARKADAŞ OLALIM dertleşelim burda zaten canımız sıkıldığı için girmiyormuyuz ben 4 yıllık evli 1 çocuk annesiyim ve bebişimi çokkkkkkkk seviyorum sıra sizde kızlar

iyi akşamlar herkese bnde katılabilirmiyim aranıza.
bnde evliyim iki çocuğum var evdeyim çalışmıyorum yani . bu kadar.

bazen çalışanlara çok özeniyorum sosyel çevreleri var arkadaş ortamı falan daha fazla.ben hep evdeyim bir iki arkadaş var o kadar .
çalışanlardanda evde oturanlara özendiklerini duyyorum o zamanda aman boşver ne çalışması otur sıcacık evinde ddiyorum.

siz evlimisiniz.çocuk varmı.

boşver özenme canım sen işinde ayrı stresi oluyo çünkü tamam evden kaçmış oluyoruz ama hayatın çok yoğun geçiyo...
10 aylık evliyim henüz bebişim yok

boşver özenme canım sen işinde ayrı stresi oluyo çünkü tamam evden kaçmış oluyoruz ama hayatın çok yoğun geçiyo...
10 aylık evliyim henüz bebişim yok

yeni evli sayılırsınız ozaman.bende 11 yıllık evliyim.
nerelisiniz ..bn kastamonu.

ne yeni evli ne yeni evli canım gel sen bana sor onu... samsunluyum canım komşu sayılırız...

evet canım komşu sayılırız.her halimize şükretmek lazım canım.beterin beteri var.allah sağlık versin yeterki aşılamayacak sorun yoktur
bu aradasizede günaydın arkadaşlar.

kızlar bana akıl verin bakam dün bir doktor arkadaşım aklıma girdi özel bir hastanede vezne bölümünde yada doktor stajeri olarak çalışabileceğimi söyledi ama kızım çok küçük nasıl kıyarım akşam babasına bırakıp gece vardiyasına gitsemmi acaba bu seferde ben helak olurum uykusuzluktan of ya ama çalışmak hayatımda değişiklik yapmak istiyorum insanın kocasına el açması hoş değil bence ne yapayım kızlar ya bende dedimki torpilin varsa konuşda hastaneyle haftanın 4 günü gece vardiyasına gideyim dedim pazar zaten eşim evde sizce nasıl fikir hatunlarcıkkkk cıkkkk:26:

kızın ne kadarlık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…