Arkadaş Ortamımızı Çoğaltalım Gelin Kızlar

o tatlı sonra isot olmasın şeker
ne korkutuyorsun kizi isot falan diye bari pul biber falan de :)) hem saygiyi koruduktan sonra toz biberden ileri gitmezsin!!!!!
saka maka 5sene oncesi aklima geldi resmen direkten donduk insan cahillikle hersey yapiyor ilk kavgada bosanicam senden diyor bence mumkun oldugunca o kelimeyi kullanmamak lazim farketmeden bu konusmalarla saygi bitiyor yuzgoz olunuyor....
Tanem sen kac senelik evliydin????

Kızlar ya şu çizerge nasıl yapılıyor sevgililer , mezuniyet filan hani gün gün ? her yeri aradım bulamadım

ben eskisdim sekerim ya 4 sene oldu evleneli başlarda bende o lafı sık kullanıyordum ama evlilik ilerledikce insan anlıyor bazı şeyleri sen kaç yıllıksın kuş

AHH ARKADAŞCIKALRIM ŞUAN elim ayağım boşaldı sinirden resmen ama sonra anlatırım size şimdi iyi değilim sadece biraz sakinleşmek için yazmak istedim

AHH ARKADAŞCIKALRIM ŞUAN elim ayağım boşaldı sinirden resmen ama sonra anlatırım size şimdi iyi değilim sadece biraz sakinleşmek için yazmak istedim
Canim Allah askina neoldu? kizina falan bisey olmadi insallah cok merak ettim simdi bizi habersiz birakma.....

nasılsınız? hoş olmayan bir durum oldu bugün ama anlatmaya değmez merak etmeyin önemsiz artık

bari neyle ilgili onu soyle ozel biseyse ozelden msj da atabilirsin...ya da bosver sen iyisinya anlatmak istemiyorsan anlatma

günaydın arkadaşlarım kız burda benden daha sıcak kanlı kimse neden yok hımm kızıyorum bakınnn

bari neyle ilgili onu soyle ozel biseyse ozelden msj da atabilirsin...ya da bosver sen iyisinya anlatmak istemiyorsan anlatma

ay canımcım eşimle ilgiliydi uzun hikaye anlatmaya değmez şimdi ama yanlış anlamışım of yoksa amanın düşünmek bile istemiyorum

Çalışıyorum çalışmasam ilk işim sahile gidip gezmek olurdu hava çok güzellll :/

Çalışıyor olmasaydm eğer boğaza gidip denizi izlemk isterdim tüm yorgnlğmu,can sıkıntımı söküp alıyor sankiii =)))

suan evde patlıyorum sıkkııntıdan annem 20 dk yerde oturuyor ama nedense 15 günde bir gidiyorum kadıncagıza üşenmesem giderdim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…