Arkadaş Ortamımızı Çoğaltalım Gelin Kızlar

babanin oyle davranmasina uzuldum kucucuk cocukla cok zor oluyor yollarada bilirim....
Benim babam 59 yasinda evimiz yurume mesafesi 20dk falan eger esim gelmiycekse babam yada annem eve getirir,onlara gideceksem cantalarim falan varsa ikidinden biri gelir alir hava soguk falansa taksiye bin gel parasini biz vericez derler ama bi misafir falan gelicekse annemlere birsuru sey hazirlarimelimden geldigince ya onlarda yada bizim evde veya baska bisey olsa yaparim ama genelde istemexler annem alismis kendi isini kendi gormeye nede olsa12 yadindan beri calisiyor

senin annen babanda yapar eminim belki dun hava cok guzeldi hava almak istiyceni dusunmuslerdir yoksa kim evladini uzmek ister...

haklısın canım..
senin annenden iyi kaynana olur heee

kızlar artık girmicem buraya net gidiyor evden hakkınızı helal edin a.e.o

kızlar artık girmicem buraya net gidiyor evden hakkınızı helal edin a.e.o

o nedemek helal olsunda gelirsin yine yaa bak bizim evdede net yok ben hep cep tel.den baglaniyorum sende oyle yaparsin kendine uygun bi paket alirsin yine gorusuruz canim
Hem daha kizinin foto sunu gormek istiycektim :))

ne oldu ki oyle bi anda sabahtan beti bisey yoktu tam konusmanin ortasinda ben gidiyorum dedi gitti bisey anlamadim neden bianda gitti???

MakaraKukara topiginden
Makaram hayirdir???valla zaten hala cozemedim bu kk yi nasil forum yoneticisi,olunuyor nasil editor olunuyor yok valka anlamadim gerci arastirmadim ama bugun oyle bi anda merak ettim....

Nasılsın Pepe'm Hadi Gel Bizim Topiğe Gidek..
Orada Anlatırım

Son düzenleme:
ay Makaram yaa nezaman yatmaya haxirlaniyorum bi bakiyorum gelmissin neyse yarin pazar belki gunduz katsilasiriz valla uykudan gozlerim bi tuhaf bakiyor bak gordun mu? :))
iyi geceler makaram

ay Makaram yaa nezaman yatmaya haxirlaniyorum bi bakiyorum gelmissin neyse yarin pazar belki gunduz katsilasiriz valla uykudan gozlerim bi tuhaf bakiyor bak gordun mu? :))
iyi geceler makaram

Gördüm Kuzum Gördüm..
Hadi İyi Geceler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…