Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
slm kizlar heponiz hosgeldiniz.. Bende suan kuzenime geldim trl.den 5dk bakayim dedim herkes iyimi diye sonra tekrar gorusuruz.oglumu uyutmaya calisiyorum ayaklarim agriyor valla
a.s.burada genelde herkes evli ama bebegi olan bir sen birde ben varim galiba? benim 18 aylik bir oglum var seninde kizini Allah sizlere bagislasin masallah
a.s.burada genelde herkes evli ama bebegi olan bir sen birde ben varim galiba? benim 18 aylik bir oglum var seninde kizini Allah sizlere bagislasin masallah
iyi geceler kizlar nasilsiniz? oglumu simdi uyuttum biraz kendime vakip ayirip buraya bakiyim dedim zaten ancak gece vakit ayirabiliyorum kendime sizler neler yapiyorsunuz? c.tesi gunu hava guzel olursa bakirkoy pazarina gitmeyi dusunuyorum bu 2.gidisim olacak cok begendim o pazari daha once gitmeyenlere gitmelerini oneririm