Konu yine karışacak belli ki kapatıyorum ama bazı şeyleri yineleyeyim, yazmak istemiyorsanız kimse sizi zorlayamaz, buna hakları yok.
Özelden veya profillerinizden bu üyelerce taciz mi ediliyorsunuz kötü içerik butonu var, raporlara bakıyorum biriniz bile bu özel mesajları kötü içerik yapmamış, üye profilden veya özelden geldi diye mi yazdınız şimdi? Yapmayın çoğunuzu tanıyorum yazmak istemezseniz sizi kimse yazmaya zorlayamaz.
Bu üyelik bir kadın, telefon numarası da var, isim soyadını kadar biliyorum, onu da belirteyim.
Herhangi bir üye diğer site üyelerine aleni küfür etmediği sürece, yasalara aykırı da bir durum yoksa, fake olduğu delilleriyle ortaya konmamışsa, erkek değilse vb o kişinin üyeliğini iptal edemem.
Site kurallarına uyduğu müddetçe üyelerin konu açmasında bir sorun yok, konu açamazsınız deyip kimseyi kısıtlayamayız, eskiden olan bazı şeyler tekerrür ediyor yine, aynı gerekçelerle şikayet ettiğiniz diğer üyeler konu açıyor mu şimdiler de ? Hayır açmıyorlar, hatta yorumlarına bile denk gelmiyoruz artık.
Bakın alenen konu sahibesinin yüzüne diyorum maksadı dikkat çekmekse, konuları ve kendi popüler olsun derdindeyse ya da sizlere kafayı takıp banlatmak için sansasyonel konular açıyorsa eninde sonunda popülerliği sona erer, kim bu sitede baki kaldı ? Sanıyorsunuz ki bizler böyle yazınca konu sahibesini kolluyoruz, alakası bile yok, kaldı ki öyle bir hisse kapılırsa da yanılır, birşeylerin peşindeyse kendi de banlanıyor, madem derdi sansasyon polemiğe girmeyin banlanmayın, hepiniz uyanık kadınlarsınız, konu sahibesinin maksadını anladıysanız konularına prim vermeyip topluca yazmama kararı alacak kadar zeki olduğunuzu biliyorum.