- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.570
-
- Konu Sahibi Passionatewoman
Konuyu toparlamak-kıvırmak için yalan bari söylemeyin baştan beri farkındaydınız bilerek yorum yaptınız baştan bari de düzenleme filan yapmadınız kimse aptal değil
Sizin tek derdiniz polemik değilse alakasız şekilde cevap da yazmayın konularıma o halde inan'ın boş yorumlarınızı görmek hiç de zannettiğiniz kadar eğlenceli değiltek derdi polemik dediğin insanın açtığı konulara bak bi de kendi açtığın konulara.
Sizin tek derdiniz polemik değilse alakasız şekilde cevap da yazmayın konularıma o halde inan'ın boş yorumlarınızı görmek hiç de zannettiğiniz kadar eğlenceli değil
ok bibik sen öyle diyorsan öyledirArkadaş çevren rahat sende zaten öylesin (eski konularını iyi biliyoruz) kocanın rahatsız olması normal
ok bibik sen öyle diyorsan öyledir
burada bahsi geçen arkadaşlarımdan birisi de psikiyatrist tatlım ah demek ki terzi kendi söküğünü dikemezmiş gördün mü bakBence sen acilen bir psikologa git bibik
burada bahsi geçen arkadaşlarımdan birisi de psikiyatrist tatlım ah demek ki terzi kendi söküğünü dikemezmiş gördün mü bak
evlendik diye asosyal, tüm çevresindekileri silen, kimseyle görüşmeyen birisi mi olalım yani?Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim lafına dayanarak söylüyorum evlilik sizin işiniz değilmiş. Eşinizi haklı buluyorum bende olsam eşimi o ortamlarda görmek istemezdim. Adı üstünde eş bu ev arkadaşım değil.Arkadaş seçimi ve evliliğin sorumluluğunu taşıyabilmek ayrı bir meziyet.
Ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin diyorum.
Bir de o ortamlar dediği ne yani:)) şahsen ben hayatını açık şekilde yaşayan insanlara daha çok güvenirim. İnsan kendini bildikten sonra girdiği ortam hiç fark etmez.="Passionatewoman, post: 54236307, member: 834444"]evlendik diye asosyal, tüm çevresindekileri silen, kimseyle görüşmeyen birisi mi olalım yani?
gerçekten o ortamlardan kastını bende anlamadım ve öğrenmek isterimBir de o ortamlar dediği ne yani:)) şahsen ben hayatını açık şekilde yaşayan insanlara daha çok güvenirim. İnsan kendini bildikten sonra girdiği ortam hiç fark etmez.
evlendik diye asosyal, tüm çevresindekileri silen, kimseyle görüşmeyen birisi mi olalım yani?
seni de anlıyorum bu senin tercihin, senin hayatın sen böyle mutlusun tamam ama bir de empati kurmaya çalış ben evlendim diye eşimden önce bana kötü günümde, zor olan bütün zamanlarımda yanımda olan insanları tüm çevremi silmeli miyim? bu eşe verilen değerle değil dosta duyulan vefayla alakalı..Anlamadığın şey de bu tatlım senin malesef ki :) ben ev hanimiyim ve haftanın 4 günü belki disaridayim ama eşimin gorusmemi istemediği biriyle de görüşmem asosyal olmana gerek yok anlayacağın arkadaşların düzgün olsa bence eşinle arabadaki problem çözülecek ama sen bence eşine arkadaşlarına verdiğin değeri vermiyorsun
şahsen eski arkadaşlarıyla sırf eşi istiyor diye görüşmeyen insan kocasına değer veriyor diye görünmüyor gözümde korkak olarak görünüyor.="merveeeeeeeee717, post: 54236586, member: 804190"]Anlamadığın şey de bu tatlım senin malesef ki :) ben ev hanimiyim ve haftanın 4 günü belki disaridayim ama eşimin gorusmemi istemediği biriyle de görüşmem asosyal olmana gerek yok anlayacağın arkadaşların düzgün olsa bence eşinle arabadaki problem çözülecek ama sen bence eşine arkadaşlarına verdiğin değeri vermiyorsun
seni de anlıyorum bu senin tercihin, senin hayatın sen böyle mutlusun tamam ama bir de empati kurmaya çalış ben evlendim diye eşimden önce bana kötü günümde, zor olan bütün zamanlarımda yanımda olan insanları tüm çevremi silmeli miyim? bu eşe verilen değerle değil dosta duyulan vefayla alakalı..
şahsen eski arkadaşlarıyla sırf eşi istiyor diye görüşmeyen insan kocasına değer veriyor diye görünmüyor gözümde korkak olarak görünüyor.