Aranızda kilo vermek isteyen varmı :)buyrun beraber zayıflayalım

selam kızlar

bir kaç gündür uğrayamadım. İş ve sporu birlikte yürütmek gerçekten çok zormuş daha iyi anladım. Akşam iş çıkışı gidiyorum salona eve girinceye kadar saat 9 oluyor. Çok yoruluyorum ama pes edersem onca zahmetimi çöpe atmış olacağım. O yüzden tutunuyorum sıkıca. Yeme düzenim çok bozuldu bu hafta toparlayacağım artık. Sıkılaşma olarak incelme sürüyor ama spor olunca kilo kaybı kas kazanımına eş değer gittiği için yavaş biraz. Hepinize mutlu ve umut dolu bir yıl dilerim :)

Bende araniza katilmaya karar verdim. 8 ay once dogum yaptim suan 75 kiloyum 1aydir rejim yapiyorum ama pek faydasini gormedim polikistik over rahatsizligim var bundan dolayi zor kilo veriyorum 2 ay adet olmuyorum siskinlik cok fazla neyse bende hergun burada sizlerle diyet yapacam

Boyum 1.61 kilom 75 nisan 15 de 58 olmak istiyorum bakalim basarabilicekmiyim hergun ne yedigimi ictigimi yazacam. Herkese mutlu yillar diliyorum

Merhaba ben de sizlere katilmak istiyorum malum 3 cocuk ve 25 kilo fazlalik su an tam tamina 85 kiloyum ve boyum 1.60 bugun basladim diyete insallah devami gelir

Bende araniza katilmaya karar verdim. 8 ay once dogum yaptim suan 75 kiloyum 1aydir rejim yapiyorum ama pek faydasini gormedim polikistik over rahatsizligim var bundan dolayi zor kilo veriyorum 2 ay adet olmuyorum siskinlik cok fazla neyse bende hergun burada sizlerle diyet yapacam

hoşgeldin canım..

Ben aksamlardan cok yemek yedigim icin once saat 6dan sonra yemek yemicem sonra ekmegi en aza dusurdum e abur cuburu da kestim mi heralde olur insallah bide tabi spor evde bisikletim var onu surmeye basladim.kendime 6 ay veriyorum insallah bu sefer basaricam

kızlar yazdıydım msj ama yazamamışım dmekki:KK9::KK9:
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz diyet olarak ne yapacaksınız ya da yapacak mısınız spor vs...

ohoooo bugün cuma in cin top oynuyo bizim topikte kızlar toplayın kendinizi artık ya ben veriyorum yavaş da olsa 58.6 kiloyum:KK16::KK16:

supersin cimcime ben bu ara misafirlerden isten gucten firsat bulamiyorum kilom ayni degismedi vruptada bir durgunluk var..

:KK19::KK19::KK19:
$1396012_409738165819568_1191732211_n.jpg

kızlar kilom 54.1 gram olmuşş :2: offf bu hafta çok dikkat edicem 53 görmek istiyorum artıkkk akşamları yemek yemicemm

X