Aranızda kilo vermek isteyen varmı :)buyrun beraber zayıflayalım

Selam kizlar.. Ben utancimdan yazamiyorum walla, bigun iyiysem ikinci gun yiyorum malesef.. Bu nasil bi irade anlamadim.. Canim durmadan abur cubur istiyor :KK43:( simdi biraz spor yapicam belki faydasi olur.. Opuldunuz...

o bendede var canım bence havalardan soğudukça havalar yeme dürtüleri artıyor..

kızlar bu arada spor olarak neler yapıosunuz yazar mısınız önerdiğiniz işe yarıyo dediğiniz var mı bnm bacaklarım kalınn:KK5:

Kızlar selam ben bıraktım dieti fln :/ hiç bir şey yapmıyorum. Canımda istemiyor. Çok üşengecim bu aralar :s

ben de bugün burger king yedim sonra misafirliğe gittik orda da çay ve kek yedim şimdi midem acayip doluu soda içiyorumm böylede çok sağlıksız yaaa sabah kahwaltı yok akşam yemek falan yok ne biçim besleniyoruz

kızlar bu böyle olmaz hem çok istiyorum kilo vermeyi hemde hiç dikkat etmiyorum..sonra kendime kızıyorum tombul yanaklarımı gördükçe sinir oluyorum en azından bugün yediklerimin 4 te 1 inide olsa yakayım dedim ve kalktım deli gibi dans ettim biraz ip atlayacağım sonra twister yapacağım birazda. madem yedim baklavaları cezasını çekeyim yatana kadar durmak yok..çok kızgınım kendime çok..

kızlar bu böyle olmaz hem çok istiyorum kilo vermeyi hemde hiç dikkat etmiyorum..sonra kendime kızıyorum tombul yanaklarımı gördükçe sinir oluyorum en azından bugün yediklerimin 4 te 1 inide olsa yakayım dedim ve kalktım deli gibi dans ettim biraz ip atlayacağım sonra twister yapacağım birazda. madem yedim baklavaları cezasını çekeyim yatana kadar durmak yok..çok kızgınım kendime çok..

al benden de o kadar birazdan oryantal oynıcam ben de:KK25:

ben ilk hafta ne güzel kilo vermişim ya gerçekten sabah başlıyorum diyete öğlen bozuyorum her gün :KK70:

canım sen ne kilolar vermişsin kalan kiloları çok rahat verirsin kilo verme yollarını bulmuşsun zaten hadi motive ol yatana kadar birşey yeme ve dans et hareket et yediklerini yak..toparlanmazsak olmaz..

bırakma canım bizde 2 gün yapıyoruz diyeti 2 gün yiyoruz dengeliyoruz kalorileri aynı kiloda gidiyoruz durumumuz vahim aslında şaka bir tarafa..

İşte ben de aynı kilodayım 3 gündür bi değişiklik yok. 61 kiloya takıldım kaldım. Yılbaşına kadar 58 olabilsem keşke :/

istedikten sonra başaramayacak şey yok ama yeme konusunda iradesizz davranıyoruz hep.:KK50::KK50:.uyguladığın bir yöntem varmı peki..
Haklısın canim ya ben tuzu sekeri aburcuburu butun zararli seyleri hayatımdan cikardim domates salatalik ev yapmi cprba tavuk Göğsü haşlanmış yumurta kebir ayran yoğurt bu tur seyler tüketiyoeum az yiyorum ekmekte günde 2dilim tahilli ekmek tüketiyorum. . Bu hafta bu sekilde yapip pazartesiye nesfit 14gun programinimi yapmayi düşünüyorum sonra 14gun sonra yine diger rejime devam edym diyorum önerilerinizi bekliyorum 70den 60 düşmek ilk onceki hedefim sonra yaza kadarda 52 filan
Olmak istiyorum INSALLAH istedgmiz kiloya ulaşıriz benide aranıza aldgnz icn teşekkür ederim:)

Kızlar sporda yapıyorum kosu bandi var evde 1saat yurucem basen hareketleri yapicam bide mekik dans plates kondisyon bisikleti surucem o sekil devam İNŞALLAH faydasi olur ::) sarimsak cayi icen varmi arkdaslar

X