- 26 Nisan 2010
- 1.221
- 390
- Konu Sahibi Cevizli kek
iyi geceler kizlar ben bugunu sag salim atlattim darisi yarina ve diger gunlere yilbasina kadar gidecek 3 kilo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi geceler kizlar ben bugunu sag salim atlattim darisi yarina ve diger gunlere yilbasina kadar gidecek 3 kilo...
Sanada iyi geceler canim.. Ben o kadar umutlu diilim 3 gundur diyet yapiyorum ama tartida tik yok baska diyetmi yapsam acaba?
Arkadaslar,mart ayında 52 kıloyken bırdenbıre 59 kıloya cıktım.oncekı yazısmaların tamamını okuyamadım bu yuzden bılmıyorum belkı sıze gore bu kılo asırı degıldır ancak benım boyuma gore bu kılo cok fazla ve bırdenbıre kılo aldım+ne kadar kıssam da almaya devam edıyorum.aldıgım kılolar da bolgesel.vucudumun ust kısmında bırıkmıs durumda.ozellıkle de bel bolgesınde,gobekte barız bır yaglanma var.2-3 ay form cay da kullandım,1ay once bıraktım ve 1haftadır bagırsak islevlerı de bozuldu,kısacası kabızlık basladı bende.
Sonuc olarak ben de sızlere katılmak ıstıyorum.ozellıkle de bel bolgesını erıtmek ıcın onerılerınızı beklıyorum.sımdıden tesekkurler
günaydın kızlar diyete dün başladım bugün 200 gr vermişim cook mutlu oldum :)
günaydın kızlar diyete dün başladım bugün 200 gr vermişim cook mutlu oldum :)
burdayım bende derslerim falan yogun bu ara çok giremiyorum. Yarın kilo bildirimi yapacağım :))))
Ooo canım süpersin ama rekabet işe yarıyor gerçekten de daha bi hırslandım :)cimcime ben senden öndeyim 300 gr vermişim ben rakibiz ya
Ooo canım süpersin ama rekabet işe yarıyor gerçekten de daha bi hırslandım :)
O kiloyu nasl verdin acil bana yardmcı olurmsun lutfen
Neler yiyorsun canım bir de tabii ne kadar yiyorsun?!
Selamlar
Rekabete bende dahil oluyorum şuan itibariyle :) Dün aldığınız kalori miktarları harikaydı kızlar. Ama sakın 1000 kalorinin altında kalmasın aldığınız besinler. Ben sabah peynir, bir adet haşlanmış yumurta ve bir dilim tam buğday ekmek yedim. Birazdan marketten 1 tanecik muz alıp yiyeceğim :) Spor öncesi de bir kaç ceviziçi atarım ağzıma. Akşam kısmet bakalım ne yiyeceğim.
Egzersiz yapıyor musunuz?
hoşgeldin maslow benimde boydan yana şansım yok ve kilolar üstte hep kocaman bir mide ve göbek var anlayacağın internetten twister diye bir alet aldım 20 liraya mal oldu ve bel karın bölgesine yönelik hareket yapmanı sağlıyor ona başladım ve işe yarıyor..bir bak istersen bu arada boyun kaçtı..
Onlar daha yag olma asamasindalar, yarina yansir tartiyaGünaydın kızlaarrr :) ben daha yeni uyandım :) birazdan kahvaltı yaparım :)
dün yediklerim tartıya yansımadı cok sevindim :) bundan sonra her gece mantı sarma içli köfte ve baklava yicem