Aranızda kilo vermek isteyen varmı :)buyrun beraber zayıflayalım

Arkadaslar,mart ayında 52 kıloyken bırdenbıre 59 kıloya cıktım.oncekı yazısmaların tamamını okuyamadım bu yuzden bılmıyorum belkı sıze gore bu kılo asırı degıldır ancak benım boyuma gore bu kılo cok fazla ve bırdenbıre kılo aldım+ne kadar kıssam da almaya devam edıyorum.aldıgım kılolar da bolgesel.vucudumun ust kısmında bırıkmıs durumda.ozellıkle de bel bolgesınde,gobekte barız bır yaglanma var.2-3 ay form cay da kullandım,1ay once bıraktım ve 1haftadır bagırsak islevlerı de bozuldu,kısacası kabızlık basladı bende.
Sonuc olarak ben de sızlere katılmak ıstıyorum.ozellıkle de bel bolgesını erıtmek ıcın onerılerınızı beklıyorum.sımdıden tesekkurler

Arkadaslar,mart ayında 52 kıloyken bırdenbıre 59 kıloya cıktım.oncekı yazısmaların tamamını okuyamadım bu yuzden bılmıyorum belkı sıze gore bu kılo asırı degıldır ancak benım boyuma gore bu kılo cok fazla ve bırdenbıre kılo aldım+ne kadar kıssam da almaya devam edıyorum.aldıgım kılolar da bolgesel.vucudumun ust kısmında bırıkmıs durumda.ozellıkle de bel bolgesınde,gobekte barız bır yaglanma var.2-3 ay form cay da kullandım,1ay once bıraktım ve 1haftadır bagırsak islevlerı de bozuldu,kısacası kabızlık basladı bende.
Sonuc olarak ben de sızlere katılmak ıstıyorum.ozellıkle de bel bolgesını erıtmek ıcın onerılerınızı beklıyorum.sımdıden tesekkurler

hoşgeldin maslow benimde boydan yana şansım yok ve kilolar üstte hep kocaman bir mide ve göbek var anlayacağın internetten twister diye bir alet aldım 20 liraya mal oldu ve bel karın bölgesine yönelik hareket yapmanı sağlıyor ona başladım ve işe yarıyor..bir bak istersen bu arada boyun kaçtı..

Ooo canım süpersin ama rekabet işe yarıyor gerçekten de daha bi hırslandım :)

Selamlar :KK3:

Rekabete bende dahil oluyorum şuan itibariyle :) Dün aldığınız kalori miktarları harikaydı kızlar. Ama sakın 1000 kalorinin altında kalmasın aldığınız besinler. Ben sabah peynir, bir adet haşlanmış yumurta ve bir dilim tam buğday ekmek yedim. Birazdan marketten 1 tanecik muz alıp yiyeceğim :) Spor öncesi de bir kaç ceviziçi atarım ağzıma. Akşam kısmet bakalım ne yiyeceğim.

Egzersiz yapıyor musunuz?

O kiloyu nasl verdin acil bana yardmcı olurmsun lutfen:KK43:

arkadaşlar bende 2.doğumumu yaptım 6 ay oldu. ilk doğumumda 49 kilo ile kaldım 67 ile doğum yaptım 9 ay içerisinde 55 kiloya düştüm 55 ile ikinci hamileliğime başlayıp 77 ile doğuma girdim şimdi ise 60 kiloyum 15 gündür yağ yakıcı bir besin takviyesi alıyorum 63 kilo ile başlamıştım bu ürüne sanırım işe yarayabilir ama ekmek tamamen çıkardım hayatımdan. şu an 10 kilo fazlalığım var görünüş olarak da simit ve göbek beni çok mutsuz ediyor.

Neler yiyorsun canım bir de tabii ne kadar yiyorsun?!

Yediklerimi az cok yaziyorum canim zaten normalde de cok yiyen bi insan diilim, bu fazla kilolarim hamileligimden kalma :) resmen yapismislar bana :) sabah tartida 100 gram eksik cikti az ama olsun :) spora agirlik vercem birazda bi haftasi dolsun bakalim diyetin...

Egzersize yemekten hemen sonra başlamayın, tercihen tamamen aç karnına da başlamayın. Aç karnına antrenman yapmak zararsız ve zor, tok karnına yapmak ise zararlı ve risklidir. Bu sebeple tok karnına yapmayın, yemekten sonra metabolizmanıza göre belirli bir süre geçmesini bekleyin. Kan sindirim sisteminize yoğunlaşmışken tutup kaslara kan pompalamaya çalışırsanız, sizce bu iyi olur mu? Olmaz değil mi? Olmaz. Beklemeniz gereken bu süre insanlarda ortalama olarak 2-4 saattir. (alıntı)

Son düzenleme:
Selamlar :KK3:

Rekabete bende dahil oluyorum şuan itibariyle :) Dün aldığınız kalori miktarları harikaydı kızlar. Ama sakın 1000 kalorinin altında kalmasın aldığınız besinler. Ben sabah peynir, bir adet haşlanmış yumurta ve bir dilim tam buğday ekmek yedim. Birazdan marketten 1 tanecik muz alıp yiyeceğim :) Spor öncesi de bir kaç ceviziçi atarım ağzıma. Akşam kısmet bakalım ne yiyeceğim.

Egzersiz yapıyor musunuz?

selam canım evet 100 kalrinin altı sağlıklı olmaz ona dikkat etmek lazım ben leslie yapmaya başladım zamanla ekleyebilirim başkaegzersizler ama şimdilik bu kadar

hoşgeldin maslow benimde boydan yana şansım yok ve kilolar üstte hep kocaman bir mide ve göbek var anlayacağın internetten twister diye bir alet aldım 20 liraya mal oldu ve bel karın bölgesine yönelik hareket yapmanı sağlıyor ona başladım ve işe yarıyor..bir bak istersen bu arada boyun kaçtı..

boy 1.65.ve kılo 60 olmus :-( yemeyı azaltmadan yapılan spor vucuttakı yagın kasa donusmesını sagladıgı ıcın cok da faydası olmuyor dıye bılıyorum.o yuzden bel bolgesı ıcın beslenme konusunda da onerı rıca edıcem.yıne de bu aletı de denıycem,sag ol cnm

Günaydın kızlaarrr :) ben daha yeni uyandım :) birazdan kahvaltı yaparım :)
dün yediklerim tartıya yansımadı cok sevindim :) bundan sonra her gece mantı sarma içli köfte ve baklava yicem :p

kızlar benim puanım normalde 21 çıktı ama bugün hesapladım hemen hemen 23.5 puanlık yemişimmm :KK1::KK1: aşmışım kendimi:nazar:

X