- 30 Ekim 2012
- 2.596
- 71
- Konu Sahibi Cevizli kek
Hoşgeldin :):):):)merhabaaa bende katılmak istiyorum aranızaaa 24 yaşımdayım 170 boyum var 78 kiloyum hedefim 20 kg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin :):):):)merhabaaa bende katılmak istiyorum aranızaaa 24 yaşımdayım 170 boyum var 78 kiloyum hedefim 20 kg
sende hoşgeldin hilal ipek..bende evlendiktwn sonra aldim birde dogum yapinca kaldi biz cok siki diyet yapmiyoruz grup olarak ama gunluk yesil cayimiZ yada mate cayimiz var ve sporla desteklemeye calisiyoruz..
tabiki katilabilirsin canim bende senle ayniyim boy ve baslangic kilosu olarak neler yaptin zayiflamak icin ben cok zor kilo veriyorum..
Kızlaar bende bugün gördüm ve aranıza katılmak istiyorum. Her akşamda düzenli olarak yazmayı düşünüyorum günlük.
Ben normal bir kilodayım ama aşırı takıntılıyım ve nişanlıyım. Gelinlik giydiğimde incecik olmak istiyorumm ve aynı boyda olupta 46 kilo olan ve psikolojimi bozan bir ablam var :) bu yuzden nolur beni yadırgamayınn :)
21 yaşındayım 160 boyum var kilom 54. Bugun tartıldım ve bugun diyete başladım. Hedef 48.
Sabah leslie 3 mile ' e başladım ve hergün yapmayı düşünüyorum İnşallah, bence çok etkilii :)
Sabah: sade kahve
Kahvaltı: 1 dilim çavdar, labne, yarım domates ve salatalık, maydonoz, dereotu
Ara: Yeşil çay
Öğlen: 3 yemek kaşığı yoğurt, 1 kivi, tarçın, 1 y.k. yulaf kepeği
Ara: Sade kahve
Akşam: 1 kepçe domates çorbası
Ara: Maden suyu ve tarçınlı yeşil çay
Genel olarak bu şekilde beslenmeyi düşünüyorum özellikle kahvaltı ve öğle yemeğinde :))
Hoşgelgin önemli olan insanın kendini mutlu hissettiği kiloya inmesi sen istiyorsan neden olmasın canım..listeye ekliyorum senide..
Teşekkür ederim canım hoşbuldum. Cuma günü sizinle birlikte de tartılırım İnşallah
Ne kadar çok yiyecek var ne güzel diyet böyle :)Bu arada spor hocamın verdiği diyet listesini sizinle paylaşayım. Harfi harfine uymuyorum tabii ama genel hatlara uyum sağlıyorum.
Kahvaltı
1 bardak yeşil çay: şekersiz
Peynir: 50 gr. (2 adet üçgen peynir diliminde), yarım yağlı
Domates, salatalık: 1 er adet, kabuksuz
Zeytin: 5 adet, yeşil
Yumurta: 1 adet, haşlanmış, sadece egzersiz günleri
Bal veya reçel: 1 yemek kaşığı kadar, sadece egzersiz günleri
1 adet elma
Ekmek: 3 dilim tam buğday ekmeği
Ara öğün
1 kase salata veya 1 porsiyon meyve
Öğle
2 bardak su (yemekten önce)
1 kase çorba
Sebze yemekleri: 1 porsiyon, haftada 2
Pilav- makarna: yarım porsiyon, sadece egzersiz günleri
1 kase yoğurt veya salata
Ekmek: 2 dilim tam buğday
Ara öğün
1 avuç kuruyemiş (incir, kayısı vs.)
Akşam
2 bardak su (yemekten önce)
Köfte, tavuk veya balık: 1 porsiyon, haftada 4
Kurubaklagiller: 1 porsiyon, haftada 2
1 kase yoğurt veya salata
Ekmek: 2 dilim, tam buğday
YASAKLAR
- Kızartmalar, sakadatlar, hamur işleri (pide, pizza, poğaça), fast food, ketçap, mayonez, siyah zeytin
- Şerbetli tatlılar, sütlü çikolatalar
- Kola, asitli ve şekerli içecekler, alkol
Ne kadar çok yiyecek var ne güzel diyet böyle :)
Ama birşey rica edeceğim çok az yemişsin sanki sağlıklı değil canım bende evleneceğim diye böyle az yiyerek hipoglisemi oldum 6 yıldır çekiyorum zorluğunu birkaç hafta uzar diyetin belki ama sağlığından olmazsın tabi sen bilirsin yinede :)