Aranızda kilo vermek isteyen varmı :)buyrun beraber zayıflayalım

Kızlar konuyu yeni gördüm bende katılmak isterim aranıza çünkü çok kilo aldım 18 yaşındayken 54 kilo olan ben evlendim 65 oldum :) sonra zayıfladım psikolojim bozulmuştu resmen geçen sene eylüldede kocacığımla sigarayı bıraktık. :nazar: değmesin hiç içmedim ama 14 ayda 10 kilo aldım :KK25: şimdi vermek istiyorum kendime de uygun diyet zor buluyorum bende birde ailevi akdeniz ateşi var ama bir liste çıkarttım başlamadım ama çarşamdan itibaren başlıyorum inşallah sıkı bir diyet ve günde en az 100 mekik ve inşallah eski fitliğime kavuşacağımmmmmm :KK36: bu arada yaşım 24 boyum 1.67 kilom :KK43: 71.50 şimdilik

sende hoşgeldin hilal ipek..bende evlendiktwn sonra aldim birde dogum yapinca kaldi biz cok siki diyet yapmiyoruz grup olarak ama gunluk yesil cayimiZ yada mate cayimiz var ve sporla desteklemeye calisiyoruz..

sende hoşgeldin hilal ipek..bende evlendiktwn sonra aldim birde dogum yapinca kaldi biz cok siki diyet yapmiyoruz grup olarak ama gunluk yesil cayimiZ yada mate cayimiz var ve sporla desteklemeye calisiyoruz..

hoş bulduk yeşil çay içmek çok önemli zaten birde ben diyet yaparken tarçınlı su içiyorum onundaçok büyük etkisi oluyor açlık kan şekerini de desteklemiş oluyor :) inşallah kurtulalım ağırlığımızdan :KK1:

tabiki katilabilirsin canim bende senle ayniyim boy ve baslangic kilosu olarak neler yaptin zayiflamak icin ben cok zor kilo veriyorum..

hiç sorma canım ben 63 den 55 e kadr kolayca verdim 1 haftada 1 kilo 1 kilo vere vere 55e geldim ve artık 3 haftadırr gram gram veriyorumm :KK43: öyle çok yavaşladı kii ama spor yapıyorum bırakmıyorum azimliyim evde ne varsa diyeti yapııyorumm ama bu aralar çok kaçırdım yemek konusunda ve hala 55 im yaa bu hafta yediklerime biraz daha dikkat ediyorum 54 ü kesin görücemmm bu hafta inşşş 22 yaşındayım :26::26:

Kızlaar bende bugün gördüm ve aranıza katılmak istiyorum. Her akşamda düzenli olarak yazmayı düşünüyorum günlük.
Ben normal bir kilodayım ama aşırı takıntılıyım ve nişanlıyım. Gelinlik giydiğimde incecik olmak istiyorumm ve aynı boyda olupta 46 kilo olan ve psikolojimi bozan bir ablam var :) bu yuzden nolur beni yadırgamayınn :)

21 yaşındayım 160 boyum var kilom 54. Bugun tartıldım ve bugun diyete başladım. Hedef 48.

Sabah leslie 3 mile ' e başladım ve hergün yapmayı düşünüyorum İnşallah, bence çok etkilii :)

Sabah: sade kahve
Kahvaltı: 1 dilim çavdar, labne, yarım domates ve salatalık, maydonoz, dereotu
Ara: Yeşil çay
Öğlen: 3 yemek kaşığı yoğurt, 1 kivi, tarçın, 1 y.k. yulaf kepeği
Ara: Sade kahve
Akşam: 1 kepçe domates çorbası
Ara: Maden suyu ve tarçınlı yeşil çay

Genel olarak bu şekilde beslenmeyi düşünüyorum özellikle kahvaltı ve öğle yemeğinde :))

Daha önceden 51e düştüm ama kalıcı olmadı maalesef tatlıyı ve abur cuburu çok fazla seven biriyim. Ve çok çabuk kilo alabiliyorum. Ama belki birbirimize destek verirse bu sefer kaçamak yapmam da hedefime ulaşabilirim sonundaaa :):KK42:

Kızlaar bende bugün gördüm ve aranıza katılmak istiyorum. Her akşamda düzenli olarak yazmayı düşünüyorum günlük.
Ben normal bir kilodayım ama aşırı takıntılıyım ve nişanlıyım. Gelinlik giydiğimde incecik olmak istiyorumm ve aynı boyda olupta 46 kilo olan ve psikolojimi bozan bir ablam var :) bu yuzden nolur beni yadırgamayınn :)

21 yaşındayım 160 boyum var kilom 54. Bugun tartıldım ve bugun diyete başladım. Hedef 48.

Sabah leslie 3 mile ' e başladım ve hergün yapmayı düşünüyorum İnşallah, bence çok etkilii :)

Sabah: sade kahve
Kahvaltı: 1 dilim çavdar, labne, yarım domates ve salatalık, maydonoz, dereotu
Ara: Yeşil çay
Öğlen: 3 yemek kaşığı yoğurt, 1 kivi, tarçın, 1 y.k. yulaf kepeği
Ara: Sade kahve
Akşam: 1 kepçe domates çorbası
Ara: Maden suyu ve tarçınlı yeşil çay

Genel olarak bu şekilde beslenmeyi düşünüyorum özellikle kahvaltı ve öğle yemeğinde :))

Hoşgelgin önemli olan insanın kendini mutlu hissettiği kiloya inmesi sen istiyorsan neden olmasın canım..listeye ekliyorum senide..

Ama birşey rica edeceğim çok az yemişsin sanki sağlıklı değil canım bende evleneceğim diye böyle az yiyerek hipoglisemi oldum 6 yıldır çekiyorum zorluğunu birkaç hafta uzar diyetin belki ama sağlığından olmazsın tabi sen bilirsin yinede :)

Herkese selamlar :)

Yeni katılan arkadaşlarımıza da hoş geldiniz :KK3: Hep birlikte birbirimize destek olarak başarabileceğimizi düşünüyorum.

Bugün burada yoğun bir yağmur vardı ama ona rağmen spor salonuna gittim. Kendimi tebrik edeyim. Menüm şu şekildeydi;

Sabah
bir adet mandalin
bir porsiyon Kellogs Special Tam Tahıllı - light süt

ara
bir finca kahve
bir finca elmakromlu doğadan çay
6-7 adet ceviziçi

akşam
2,5 adet küçük kepekli sandviç arası 2,5 adet hamburger köftesi
sos olarak ketçap ekledim

Egzersiz,

15 dk eliptik bisiklet
20 dk kondisyon bisikleti
10 dakika yan kas egzersizleri
10 dk yürüyüş bandı
5 dk ağırlık

İlk gittiğimde elektrik kesildiği için koşu bandında fazla kalmaya cesaret edemedim.

Bu arada şu karbonatlı su bağırsakları çalıştırıyor. Henüz başka bir değişiklik görmedim zaten sınırlı olarak içiyorum.

İyi akşamlar

Bu arada spor hocamın verdiği diyet listesini sizinle paylaşayım. Harfi harfine uymuyorum tabii ama genel hatlara uyum sağlıyorum.

Kahvaltı
1 bardak yeşil çay: şekersiz
Peynir: 50 gr. (2 adet üçgen peynir diliminde), yarım yağlı
Domates, salatalık: 1 er adet, kabuksuz
Zeytin: 5 adet, yeşil
Yumurta: 1 adet, haşlanmış, sadece egzersiz günleri
Bal veya reçel: 1 yemek kaşığı kadar, sadece egzersiz günleri
1 adet elma
Ekmek: 3 dilim tam buğday ekmeği

Ara öğün
1 kase salata veya 1 porsiyon meyve

Öğle
2 bardak su (yemekten önce)
1 kase çorba
Sebze yemekleri: 1 porsiyon, haftada 2
Pilav- makarna: yarım porsiyon, sadece egzersiz günleri
1 kase yoğurt veya salata
Ekmek: 2 dilim tam buğday

Ara öğün
1 avuç kuruyemiş (incir, kayısı vs.)

Akşam
Köfte, tavuk veya balık: 1 porsiyon, haftada 4
Kurubaklagiller: 1 porsiyon, haftada 2
Ekmek: 2 dilim, tam buğday

YASAKLAR
- Kızartmalar, sakadatlar, hamur işleri (pide, pizza, poğaça), fast food, ketçap, mayonez, siyah zeytin
- Şerbetli tatlılar, sütlü çikolatalar
- Kola, asitli ve şekerli içecekler, alkol

Son düzenleme:
Bu arada spor hocamın verdiği diyet listesini sizinle paylaşayım. Harfi harfine uymuyorum tabii ama genel hatlara uyum sağlıyorum.

Kahvaltı
1 bardak yeşil çay: şekersiz
Peynir: 50 gr. (2 adet üçgen peynir diliminde), yarım yağlı
Domates, salatalık: 1 er adet, kabuksuz
Zeytin: 5 adet, yeşil
Yumurta: 1 adet, haşlanmış, sadece egzersiz günleri
Bal veya reçel: 1 yemek kaşığı kadar, sadece egzersiz günleri
1 adet elma
Ekmek: 3 dilim tam buğday ekmeği

Ara öğün
1 kase salata veya 1 porsiyon meyve

Öğle
1 kase çorba
Sebze yemekleri: 1 porsiyon, haftada 2
Pilav- makarna: yarım porsiyon, sadece egzersiz günleri
Ekmek: 2 dilim tam buğday

Ara öğün
1 avuç kuruyemiş (incir, kayısı vs.)

Akşam
Köfte, tavuk veya balık: 1 porsiyon, haftada 4
Kurubaklagiller: 1 porsiyon, haftada 2
Ekmek: 2 dilim, tam buğday

YASAKLAR
- Kızartmalar, sakadatlar, hamur işleri (pide, pizza, poğaça), fast food, ketçap, mayonez, siyah zeytin
- Şerbetli tatlılar, sütlü çikolatalar
- Kola, asitli ve şekerli içecekler, alkol
Ne kadar çok yiyecek var ne güzel diyet böyle :)

Ama birşey rica edeceğim çok az yemişsin sanki sağlıklı değil canım bende evleneceğim diye böyle az yiyerek hipoglisemi oldum 6 yıldır çekiyorum zorluğunu birkaç hafta uzar diyetin belki ama sağlığından olmazsın tabi sen bilirsin yinede :)

Teşekkür ederim canım düşüncen için. Gerçekten bugün az oldu normalde özellikle akşam yemeği bu kadar az olmaz zaten annem evde olmadığı için sadece çorbayla geçiştirdim :) Bide ben yiyerek defalarca denedim olmuyo aç kalmadan veremiyorum yanii :)

X