- Konu Sahibi unstablecat
-
Hayirli olsun cnm.darisu basimaMerhaba kızlar bugün ağır şekilde grip oldum ilaç kullanmadan önce bi kan testi vermek için hastaneye gittim negatif sonuç beklerken kâğıtta bhcg 74 gordum şimdi kocama nasıl soylesem psikolojisine girdim :) aglasammi gulsemmi bilmiyorum
Aaaa hamilemisin tebrikleerrrrMerhaba kızlar bugün ağır şekilde grip oldum ilaç kullanmadan önce bi kan testi vermek için hastaneye gittim negatif sonuç beklerken kâğıtta bhcg 74 gordum şimdi kocama nasıl soylesem psikolojisine girdim :) aglasammi gulsemmi bilmiyorum
TeşekkürlerAaaa hamilemisin tebrikleerrrr
2 kere kimyasal gebelik yaşayan birisi olarak bence değerin baya düşük canm normal bi gebelik okup olmadığını 2 gün arayla yaptığın kan testleri ile anlayabilirsin ama inşallah sağlıklı bi gebeliktir ve bebeğin seninle kalır benim yaşadığım acıyı yaşamazsınKızlar merhaba öncelikle Rabbim.herkese hayırlı evlatlar nasip etsinbenim adetim 7 gün geçti zaten normalde de günü gününü tutmazdı ama şüphelendim test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. 2 gün sonra kan testi yaptırdım yani bugün.değeri 12.85 çıktı ama sanki bana düşük gibi geldi fikrinizi alabilirmiyim
Amin darısı isteyen herkesin başına ben sadece ilaç içmeden once vicdanımı rahatlatmak için kan verdim hiç olumlu dusunmuyordum kısmet böyle öğrenmek varmış:)) Rabbim herkese mutlu haberler almayı nasip etsin sağlıkla sihhatleHayirli olsun cnm.darisu basima
2 kere kimyasal gebelik yaşayan birisi olarak bence değerin baya düşük canm normal bi gebelik okup olmadığını 2 gün arayla yaptığın kan testleri ile anlayabilirsin ama inşallah sağlıklı bi gebeliktir ve bebeğin seninle kalır benim yaşadığım acıyı yaşamazsın
Merhabaaaa evet az kaldı ve ben yine regl belirtileriyle uğraşıyorum kasıklarım ağrıyor bu defa batma yok pek umutlanmıyorum regl olcak gibiyim kısmet artık. Sen nasılsın iyimisin
Ya ne mutlusundur şimdi eşinle nasıl paylaştın? Rabbim nazardan korusun bizede nasip olsun.Amin darısı isteyen herkesin başına ben sadece ilaç içmeden once vicdanımı rahatlatmak için kan verdim hiç olumlu dusunmuyordum kısmet böyle öğrenmek varmış:)) Rabbim herkese mutlu haberler almayı nasip etsin sağlıkla sihhatle
Valla beraber kan vermiştik bekleyemedik hastanede kendi mail adresime istedim eve geldim esimde annesi rahatsızdı onu hastaneye götürdü bana mail gelince şok oldum zaten sonra mesaj attım mail geldi sen hastaneden alma sonucu diye kimse duymasın bahanesi tabiYa ne mutlusundur şimdi eşinle nasıl paylaştın? Rabbim nazardan korusun bizede nasip olsun.
Geçmiş olsun Allahım bidaha yaşatmasın canım. Kendimi yordum diye hiç üzülme çünkü benim ilk düşüğümde yormuştum kendimi senin gibi düşünüyodum 2. Sinde ise hiç yormadm dikkat ettim hafif lekelenme oldu düşük önleyici ilaç içtim rapor aldım yattım ama yiyecek ekmeği yokmuş. Takdiri ilahi inşallah bizimde sağlıklı bebeklerimiz olurCanım malesef bu msjdan kısa bir süre sonra adet kanamam başladıburda gördüm sanırım benimde kimyasal gebelikmiş üzüldüm ama bu hafta kendimi çok yormuştum bilmiyordum ağırda kaldırdım ona yoruyorum ama nasip gerçi
günaydın kızlar bu kimyasal gebelik çok yagın olmaya başladı sanrım[/QUOTE
Algıda seçicilikmidir bilmem ama evet çok yaygın oluyo hem kimyasal hemde çocuğu olmayan çok insan var sanki sağlıksız beslenme stres hem bunlardan dolayı sorunlar çıkıyo bence
Maşallah ne tatlısınız Allah kucağınıza almayı nasip etsin hayırlısıyla sağlıklaValla beraber kan vermiştik bekleyemedik hastanede kendi mail adresime istedim eve geldim esimde annesi rahatsızdı onu hastaneye götürdü bana mail gelince şok oldum zaten sonra mesaj attım mail geldi sen hastaneden alma sonucu diye kimse duymasın bahanesi tabisonra pozitif dediğimde inanmadı tamam inanma sen 9 ay sonra ağlayan bir bebek sesi duyarsan senin bebeğin olabilir dedim :) dün gece göbeğime yatti neymiş bebeğiyle uyucakmis :))
İnşallah Rabbim nasip etsin o kadar çok şey duydum ki bu sitede sevinmekten korkuyor insan Rabbim sağlık versin diyorum.Maşallah ne tatlısınız Allah kucağınıza almayı nasip etsin hayırlısıyla sağlıkla
Bendede kırgınlık var biraz hasta olucam gibi onun haricinde multi vit. İnofolic ve okunmuş hurmalara devamMerhabaaaa evet az kaldı ve ben yine regl belirtileriyle uğraşıyorum kasıklarım ağrıyor bu defa batma yok pek umutlanmıyorum regl olcak gibiyim kısmet artık. Sen nasılsın iyimisin
Değerin nasıl canm adetin ne kadar geçtiİnşallah Rabbim nasip etsin o kadar çok şey duydum ki bu sitede sevinmekten korkuyor insan Rabbim sağlık versin diyorum.
Bat 30 aralık daha var ama dün baktirdim 74 çıktı sonuç yarin tekrar kan testi yaptircam önümüzdeki hafta için doktora randevu aldım henüz erken diyeDeğerin nasıl canm adetin ne kadar geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?