Aralıkta hamile kalmayı planlayanlar ❤️

Hayirli olsun cnm.darisu basima

Aaaa hamilemisin tebrikleerrrr

2 kere kimyasal gebelik yaşayan birisi olarak bence değerin baya düşük canm normal bi gebelik okup olmadığını 2 gün arayla yaptığın kan testleri ile anlayabilirsin ama inşallah sağlıklı bi gebeliktir ve bebeğin seninle kalır benim yaşadığım acıyı yaşamazsın

Canım malesef bu msjdan kısa bir süre sonra adet kanamam başladı burda gördüm sanırım benimde kimyasal gebelikmiş üzüldüm ama bu hafta kendimi çok yormuştum bilmiyordum ağırda kaldırdım ona yoruyorum ama nasip gerçi

Ya ne mutlusundur şimdi eşinle nasıl paylaştın? Rabbim nazardan korusun bizede nasip olsun.

Ya ne mutlusundur şimdi eşinle nasıl paylaştın? Rabbim nazardan korusun bizede nasip olsun.
Valla beraber kan vermiştik bekleyemedik hastanede kendi mail adresime istedim eve geldim esimde annesi rahatsızdı onu hastaneye götürdü bana mail gelince şok oldum zaten sonra mesaj attım mail geldi sen hastaneden alma sonucu diye kimse duymasın bahanesi tabi sonra pozitif dediğimde inanmadı tamam inanma sen 9 ay sonra ağlayan bir bebek sesi duyarsan senin bebeğin olabilir dedim :) dün gece göbeğime yatti neymiş bebeğiyle uyucakmis :))

Çok ağır şekilde grip geciririyorum acile gittim doktor sadece agrin ateşin olursa minoset iç dedi bi ilac kullanamazsın dedi ne yapacağımi şaşırdım bütün vücudum dökülüyor

Geçmiş olsun Allahım bidaha yaşatmasın canım. Kendimi yordum diye hiç üzülme çünkü benim ilk düşüğümde yormuştum kendimi senin gibi düşünüyodum 2. Sinde ise hiç yormadm dikkat ettim hafif lekelenme oldu düşük önleyici ilaç içtim rapor aldım yattım ama yiyecek ekmeği yokmuş. Takdiri ilahi inşallah bizimde sağlıklı bebeklerimiz olur

Maşallah ne tatlısınız Allah kucağınıza almayı nasip etsin hayırlısıyla sağlıkla

Merhabaaaa evet az kaldı ve ben yine regl belirtileriyle uğraşıyorum kasıklarım ağrıyor bu defa batma yok pek umutlanmıyorum regl olcak gibiyim kısmet artık. Sen nasılsın iyimisin
Bendede kırgınlık var biraz hasta olucam gibi onun haricinde multi vit. İnofolic ve okunmuş hurmalara devam bende o kadar belirti vardı sonuç hüsran biliyosun onun için hiç kafana takma belirtileri inşallah vardır bebiş olmazsada ocak ayına transfer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…