• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralıkta hamile kalmayı planlayanlar ❤️

Bendede kırgınlık var biraz hasta olucam gibi onun haricinde multi vit. İnofolic ve okunmuş hurmalara devam:KK76: bende o kadar belirti vardı sonuç hüsran biliyosun onun için hiç kafana takma belirtileri inşallah vardır bebiş olmazsada ocak ayına transfer:KK46:
Geçmiş olsun ya tam mevsimi. Bende kenzul ars duasini okuyorum gonlumdekini tez vakitte hayırlı kıl diye.regl olsamda ins agrili olmam ya ağlattı geçen seferki. Bakalim bir durum olursa paylasicam sendende haber bekliyor olucam güzel haberler. Ayrıca aile dostumuz bir ablamizin esimde hiç sperm yokmuş onun çocuğu olmuyordu bizde yeni ogrendik çok zor bir durum cook beterin beteri var ya Rabbim yasatmasin

Geçmiş olsun Allahım bidaha yaşatmasın canım. Kendimi yordum diye hiç üzülme çünkü benim ilk düşüğümde yormuştum kendimi senin gibi düşünüyodum 2. Sinde ise hiç yormadm dikkat ettim hafif lekelenme oldu düşük önleyici ilaç içtim rapor aldım yattım ama yiyecek ekmeği yokmuş. Takdiri ilahi inşallah bizimde sağlıklı bebeklerimiz olur

Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar. Benim 1.5 yaşında bir kızım var bu hafta aşırı kucakçı oldu ee ağırlaştı artık haliyle belim çok fena ağrıyordu sonuç şaşırtmadı aslında beni. Adet oldum ama ilginç olan hala kasıklarımda değişik bakmaları var acaba üzerinemi görüyorum diyede düşünmeden edemiyorum ama umutlanmıyorum o ayrı

kizlar ben doktora gittim sonunda.degerim hcg 20 civari cikti.doktor bi kac gün sonra bi daha test yapalim dedi...hevesim kursagimda kaldi...dua edin benim icin,hep derim hayirlisi olsun diye...bana ve herkese öyle olsun...

Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar. Benim 1.5 yaşında bir kızım var bu hafta aşırı kucakçı oldu ee ağırlaştı artık haliyle belim çok fena ağrıyordu sonuç şaşırtmadı aslında beni. Adet oldum ama ilginç olan hala kasıklarımda değişik bakmaları var acaba üzerinemi görüyorum diyede düşünmeden edemiyorum ama umutlanmıyorum o ayrı
Kanaman nasıl oldu canm yoğun mu yoksa az olup kısa zamanda mı bitti eğer bş şüphen varsa bi test yapabilirsin

Kanamam normal adet şeklinde canım :( kasıklarımdaki ağrıda gitti gibi sanırım düşükse onun ağrısıydı :(

Merhabaa anneler ve anne adayları.. Ben de hamilelik çalışmalarına başlayanlardanım daha doğrusu başlayacak olanlardanim. Eğer bir sorun yoksa çiftler korunmayı bırakınca hemen hamilelik olur diye düşünmüşümdür şimdiye kadar ama okuduğum kadarıyla bu iş sanıldığı kadar da kolay olmuyomuş. Öyle istediğin tarihe ayarlamak filan sanırım bunlar biraz şansa kalıyo. :KK51:

Merhabaa anneler ve anne adayları.. Ben de hamilelik çalışmalarına başlayanlardanım daha doğrusu başlayacak olanlardanim. Eğer bir sorun yoksa çiftler korunmayı bırakınca hemen hamilelik olur diye düşünmüşümdür şimdiye kadar ama okuduğum kadarıyla bu iş sanıldığı kadar da kolay olmuyomuş. Öyle istediğin tarihe ayarlamak filan sanırım bunlar biraz şansa kalıyo. :KK51:
1,5 yil oldu nerdeyse ugrasiyorum artik her evlenene direk hemen cocuk yapinbdiyorum bu isin saati zamani plani yok..! ALLAH ARATMASIN

1,5 yil oldu nerdeyse ugrasiyorum artik her evlenene direk hemen cocuk yapinbdiyorum bu isin saati zamani plani yok..! ALLAH ARATMASIN
Evleneli 2,5 yıl kadar oldu yaşım da 31, artık netleşmeye başladı bebek düşünceleri hatta netleşti ama gözüm de korktu şimdi öyle hadi yapalım olsun demekle olmuyo demek. Tüm isteyen kadınlar bi an önce yavrusunu alsın kucağına inşallah..

Back