• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralıkta hamile kalmayı planlayanlar ❤️

Bende başladı regl kasık ağrıları ya off bıktım iltihap var galiba tutunamiycak bunca çalışmalar boşuna gidicek çok uzuluyorum.

Kızlar nolur bişey söyleyin.bugün adet günüm.sabah 6da karnim ve belim normal adet agrimin onkati agridi.ki adetken hic boyle agrim olmaz.4gündür hafiften batmalar agrilar vardi.normalde hic boyle adet olmazdim.hamile olabilcegimi sandim.hissettim.sabah tuvalete gittigimde bi kan parcasi düstü sanki.oyle adet gibi akmadi surekli..sonra peceteyle baktim kan vardi.agri hala siddetli.test yapmak nasip olmamisti.düşükmü yapiyom diyorum kendi kendime.cok emindim hamile olacagimdan.cok uzgunumu
Geçmiş olsun ya kimyasal gebelik yada çok usuttun iltihap oluncada kanama çok ve aşırı sancili oluyor batmalarda bu yüzden olabilir. Bende geçen ay geçirdim cok batma vardi ve hala usuttummu bebismi gitti bilmiyorum

inşallah ben gibi olmamışsındır..ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim böyle olduu..imkanın varsa hemen doktora git

benimde yaptığım erken gebelik testi 2 gündür masada duruyordu..sabah baktığımda 2. çizgisi silik olmuştuu..başka böyle olan var mı.o silik çizgi bilen beni mutlu ettii:) kafayı yedik iycee..

sıkma canını canım benim arkadaşım da 2 gün adet gibi olmuş böyle ama hamileymiş..üstüne görmüşş..neyse bi doktora görün bakalım en doğrusunu o söylerr..hayırlı haberlerini bekliyoruz..bende adet oluyorum galiba..dün anlamıştım belirtilerinden zaten..hakkımızda hayırlısı..

Back