- 26 Ekim 2015
- 1.379
- 1.301
- 133
- 33
- Konu Sahibi unstablecat
Ev
Evet ama kanam az geldi adet sancisi gibi ağrıyor kanma durduCokmu agrin var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ama kanam az geldi adet sancisi gibi ağrıyor kanma durduCokmu agrin var
ocak ayi gurubu kuralim
Ooo supeerrrKizlar testi yaptim silikte olsa cikti
Kizlar testi yaptim silikte olsa cikti
Hayırlı olsunnnnnKizlar testi yaptim silikte olsa cikti
ins canlarim rabbim isteyen.herkeze versin cok silikti.ama yari doktora gidecem net analsilir ins hemen seviniyorumHayırlı olsunnnnn
Geçmiş olsun ya kimyasal gebelik yada çok usuttun iltihap oluncada kanama çok ve aşırı sancili oluyor batmalarda bu yüzden olabilir. Bende geçen ay geçirdim cok batma vardi ve hala usuttummu bebismi gitti bilmiyorumKızlar nolur bişey söyleyin.bugün adet günüm.sabah 6da karnim ve belim normal adet agrimin onkati agridi.ki adetken hic boyle agrim olmaz.4gündür hafiften batmalar agrilar vardi.normalde hic boyle adet olmazdim.hamile olabilcegimi sandim.hissettim.sabah tuvalete gittigimde bi kan parcasi düstü sanki.oyle adet gibi akmadi surekli..sonra peceteyle baktim kan vardi.agri hala siddetli.test yapmak nasip olmamisti.düşükmü yapiyom diyorum kendi kendime.cok emindim hamile olacagimdan.cok uzgunumu
hayırlı olsun canım..ben bugün aceip bir ağrıyla uyandım..peçeteye sildiğimde de pambe leke geldi..adet oluyorum galibains canlarim rabbim isteyen.herkeze versin cok silikti.ama yari doktora gidecem net analsilir ins hemen seviniyorum
KIZLAR İNAMIYCAKSINIZ AMA BEN REGİLİ OLDUMhayırlı olsun canım..ben bugün aceip bir ağrıyla uyandım..peçeteye sildiğimde de pambe leke geldi..adet oluyorum galiba
testin varsa yine yapsana..inşallah üstüne görüyorsundur..çok yoğun mu kanamanÖĞLENDEN SONRA GİDİCEM AMA ÇOK SİLİKTİ İKİNCİ CİZGİ
İlk basta leke gibiydi bu gün sabah yoğuntestin varsa yine yapsana..inşallah üstüne görüyorsundur..çok yoğun mu kanaman