• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralıkta hamile kalmayı planlayanlar ❤️

Canim tsk ederim oncelikle ne guzel birsey ki hepimiz mutlu olabiliyoruz birimizin basina gelen guzel seyle bak guzel sey paylasinca karsindaki mutlu oluyo kotu birsey oldugunda birlikte uzulebiliyoruz.canim belirtelere gelince adete 5 gun kala soylemesi ayip midemden su geliyodu agzima gerci hala devam ediyo ikincisi gogusler bildigin silikonlu oldu bebegin kerametine bak goruntusu bile yetiyo yani :)) zaten buyukler bildigin hava basip sisirmisler goguslerimi fakat dokunulmuyo esim bu konuda cok memnun dokunamasakta goruntu yetiyo :) ikincisi gece kalkip yemek yemege basladim doymuyorum surekli yiyorum em onemlisi ve ucuncusu kasiklarima ara ara kramplar giriyo hemen geciyo bu cok onemli bi durummus bebegin guzel ilerlediginin belirtisymis.ayy soylemeden gecemiycem buna dikkat edin farkedersiniz cinsellik isteyi tamamen kayboluyo diyebilirim.bu bizim dikkatimizi cekmisti adetim yaklasimca birlikte olurduk hep esim teklif etmesine ragmen deflarca bana itici geliyodu istemedigimi soyluyodum 1 haftadir birlikte olmuyoruz simdide doktor yasakladi 2 ay esim bu konudan bile mutlu yani bebegim iyi olsun 9 ayda birlikte olmam zevkimden daha onemli bebegimiz dedi doktorumuza.sorun olurmu bu durum demisti 2 ay cinsellik peyrizi oda oyle cvp verince mutlu oldum dogrusu yinede gozum ustunde erkek milleti guven olmaz :KK66: gebertirim onu :))) heee dikkatimi ceken sol tarafimda sertlik var bebegimizin yatagi sol taraftaymis:) suan mide bulantisi yok mideden su gelmesi haric 1 hafta sonra baslarmis ama oda tum bunlari yasarken adet olcam ondan diyodum megerki bunlarin anlami bebistenmis kizzz.:KK66:sormak istediginiz varsa sorabilirsiniz.
Ne kadar zaman istediniz bebiş çok içten samimi anlatımınız var bayıldım yaptığınız kürler oldu mu ovulasyon testi filan kullandınız mı benim eşimde morfoloji düşük doktor değerler normal dedi ama yinede takıldı aklıma ne bileyim sanırdım ki isteyince hemen oluyor bir yıl boşuna korunduk beş aydır istiyoruz bakalım Rabbim ne zaman nasip edecek

Merhaba arkadaşlar
Yeni kararımla birlikte yeni bir başlangıç olsun ❤️ Aralık ayında 2015 hamile kalmayı planlayanlar kimler? Nasıl bir hazırlık içerisindeler ve ne hissediyorlar? Çin takvimi, dr kontrolleri, içilen ilaçlar vs ne varsa artık
Ben bugün bir operasyonla spiralimi çıkarttırdım. Ve inanın bu çok zor verilen bir kararla oldu:) Yaklaşık bir buçuk aydır folbiol dene folik asit ilacını alıyorum. Smear, kan, idrar tahlillerim gebelik öncesi kontrolümde dr um tarafından yapıldı.
Omega 3 ve d vitamini hakkında ne düşünüyorsunuz merak ettim alınmalı mı sizce?
Birde
. Bende hamileyim iki gun once ogrendim test yaptım ıkı tsne pozitif cıktı kostum doktora ama keseyi goremedi kucuktur bu cuma gunu gel gorunur dedi.kan testınde hamile cıktım.1000 filan dedi degerlerim. Ama cok korkuyorum cok daha once düsük yasadım bilinc altıma yerlesti unutamıyorum o gunlerı. Aynı seyi yasamaktan korkuyorım. Cuma gunu insallah guzel haberler verir doktor. Keseyi gorsun insallah rahim icindedir. Kendimi hic iyi hissetmiyorım

. Bende hamileyim iki gun once ogrendim test yaptım ıkı tsne pozitif cıktı kostum doktora ama keseyi goremedi kucuktur bu cuma gunu gel gorunur dedi.kan testınde hamile cıktım.1000 filan dedi degerlerim. Ama cok korkuyorum cok daha once düsük yasadım bilinc altıma yerlesti unutamıyorum o gunlerı. Aynı seyi yasamaktan korkuyorım. Cuma gunu insallah guzel haberler verir doktor. Keseyi gorsun insallah rahim icindedir. Kendimi hic iyi hissetmiyorım
Hayirli olsun kötü düşünme iyi dusun iyi olsun.banada dua et 2buck yildiri bebek istiyorum olmadi rabbim bilir en doğrusunu biz anca dua ederiz mevlam bizede nasip etsin

Hayirli olsun kötü düşünme iyi dusun iyi olsun.banada dua et 2buck yildiri bebek istiyorum olmadi rabbim bilir en doğrusunu biz anca dua ederiz mevlam bizede nasip etsin[/QUOTE . Canım benim allahım sana da en yakın zsmanda saglıklı bir bebis nasıp etsin insallah. Bir sey soracagım canım sadece tıp a mı guvenirsn yani alernatif olarak baska seylere de inanırmısın mesela bitki yada hoca gb. Cunku benim cevremde cok var kendine okutan filan. Ben inanıyorum cunku. Esimin yengesinin senelerdir olmamıs en son bir kadın kontrol etmis senin göbegin düsmüs demis. Yerine getirmis ve ıkı tane olmus

Cnm bende arıyorum oyle teyze ama burda bulamadim bi arkadasiminda bebegi olmuyodu gobegini kaldrtti kadin kizken düşmüş demis 3 kere gitmis kadina sonra sogan kuru icti ve klomen kullandı simdi 4hftalik hamile

günaydın kızlar bu gün rüyamda bebeğimin olduğun gördüm çok ağlıyordum rüyamda ağlıya ağlıya uyanmışım eşim uyandırdı oda ban sarıldı ağladık beraber :KK43:
allhm hayrlisiyla insallah evlat nasip eder bizlere insallh hamile kalirsin.

Back