- 26 Ekim 2015
- 1.379
- 1.301
- 133
- 33
- Konu Sahibi unstablecat
doktora gttn mi cnmHayırlı olsun Rabbim sağlık sihhatle bebeğine kavustursun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doktora gttn mi cnmHayırlı olsun Rabbim sağlık sihhatle bebeğine kavustursun
Yok henüz gitmedim salı günu gidecegim. Aile hekiminden rapor aldım evde Dinleniyorum şimdi:)doktora gttn mi cnm
anladım canm hayırlısı olsun inş bebişin 2016 hediyen olsnYok henüz gitmedim salı günu gidecegim. Aile hekiminden rapor aldım evde Dinleniyorum şimdi:)
Hayirlisiyla inşallah çok garip rüyalar goruyorum aslında doktor kontrolünü bi atlatsam rahatlayacagim...anladım canm hayırlısı olsun inş bebişin 2016 hediyen olsn
allah hayırlar erdisin sitres yapma olurHayirlisiyla inşallah çok garip rüyalar goruyorum aslında doktor kontrolünü bi atlatsam rahatlayacagim...
Normal kanamaysa üstüne görmen zor canm ya bende son kimyasaldan sonra belkide gitmemiştir sürpriz yapar diye hayal ediyodum ama hayaldi işte demek bizim için hayırlısı değillermiş. Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin herkese de bize deKanamam normal adet şeklinde canım kasıklarımdaki ağrıda gitti gibi sanırım düşükse onun ağrısıydı
beli oldu mu bebişHayirlisiyla inşallah çok garip rüyalar goruyorum aslında doktor kontrolünü bi atlatsam rahatlayacagim...
Cumartesi günü gittim doktora 2013 olmuştu degerim üstten keseyi goremedi cuma tekrar kontrole gidicem değerin güzel yükselmiş dedi bakalim inşallah cuma keseyi goruruzbeli oldu mu bebiş
Daha kese oluşmamıştır ondan göremiştirCumartesi günü gittim doktora 2013 olmuştu degerim üstten keseyi goremedi cuma tekrar kontrole gidicem değerin güzel yükselmiş dedi bakalim inşallah cuma keseyi goruruz
Gözün aydın hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:) çok guzel bir duyguKizlarrrr merhaba ben de hamile kalmak icin kisa bi tedavi gordum dogal yoldan kalamayinca doktorun vesilesiyle ilk tedavide sonuc aldik bugun cok cok cok sukur..bugun adet gunumdu bekle bekle yok dedim igne ve ilactan gecikti heralde 3 gundur test yapiyodum hani tedavide goruyorum ya cikar diye hep negatif bugunde esim benim icin yap dedi yok olduguunu dusunuyorum ya yaptim koydum sen bak yok askim yok ucgundur yapiyorum olsa cikardi dedi gittim iceriye esim askimmm dedi sarildi filan dedim dur dur ne oldu ikinci cizgi var dedi saka yapma bak dedim neyse baktimki evet bekledigimiz o ikinci cizgi belirmis doktorumu aradim durumu anlatinca hemen gel bcg ye bakalim kesinlestirelim dedi ve hemen gittik yaptik sonuc evet hamileyimmmm yeni yila hamile olarak girmisim haberim yok :)rabbim den tek isteyim hayirlisiyla saglikli sihatli kucagmiza almak.dualrinizi eksik etmeyin olurmu muslumanin muslumana duasi makbulmus.kizlar ben hala inanamiyorum hamile olduguma.:)
Bende 27 aralıkta öğrendim bizimde ailemiz bilmiyor kalp atışlarını bekliyoruz inşallah duyunca haber vereceğiz sizi anlayabiliyorum Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin:)Duygu guzel bi duygu evet sadece agladim sevincten hastanede.suan ise hala inanamiyorum hic beklemiyodum cunki hemde hic.esime ben mujde vercekken o bana verdi :) o denli yani onemsemedim uc gundur yapiyorum cikmadi ya onun dusuncesiyle testi yaptim biraktim geldim :) adam gordu ilk :) bebegimiz dogsun buyusun ilk ben ogrendim diycem diye maka yapiyo benle :) esim bi evin bi oglu onun sevincini gormeniz lazim cunki yazarak anlatilmaz :) ailelerimiz bilmiyo daha cunki cok yeni bi gebelik biraz zaman gecsin ogle soyliycez ailelerimize suan ben ve esim birde doktorumuz biliyo arti siz biliyosunuz hamile oldugumu :)
Hayırlı olsun canım rabim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinKizlarrrr merhaba ben de hamile kalmak icin kisa bi tedavi gordum dogal yoldan kalamayinca doktorun vesilesiyle ilk tedavide sonuc aldik bugun cok cok cok sukur..bugun adet gunumdu bekle bekle yok dedim igne ve ilactan gecikti heralde 3 gundur test yapiyodum hani tedavide goruyorum ya cikar diye hep negatif bugunde esim benim icin yap dedi yok olduguunu dusunuyorum ya yaptim koydum sen bak yok askim yok ucgundur yapiyorum olsa cikardi dedi gittim iceriye esim askimmm dedi sarildi filan dedim dur dur ne oldu ikinci cizgi var dedi saka yapma bak dedim neyse baktimki evet bekledigimiz o ikinci cizgi belirmis doktorumu aradim durumu anlatinca hemen gel bcg ye bakalim kesinlestirelim dedi ve hemen gittik yaptik sonuc evet hamileyimmmm yeni yila hamile olarak girmisim haberim yok :)rabbim den tek isteyim hayirlisiyla saglikli sihatli kucagmiza almak.dualrinizi eksik etmeyin olurmu muslumanin muslumana duasi makbulmus.kizlar ben hala inanamiyorum hamile olduguma.:)
senin den halsizlik miğde bulantısı ve ekimesi oldu mu miğden ynnman oldu muBende 27 aralıkta öğrendim bizimde ailemiz bilmiyor kalp atışlarını bekliyoruz inşallah duyunca haber vereceğiz sizi anlayabiliyorum Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin:)