- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
- Konu Sahibi unstablecat
-
O zaman iyi maşallah canım adet günü bile öyle değeri görenler var içini ferah tut ve dikkat et kendine gerisi gelirBat 30 aralık daha var ama dün baktirdim 74 çıktı sonuç yarin tekrar kan testi yaptircam önümüzdeki hafta için doktora randevu aldım henüz erken diye
İnşallah korunmayı bıraktığımiz ilk ay pozitif gormek sanki rüya görüyor gibiyim :)O zaman iyi maşallah canım adet günü bile öyle değeri görenler var içini ferah tut ve dikkat et kendine gerisi gelir
Aa öyle mi ne kadar şanslısın canım ya maşallah benim 1.5 yıl oldu. Allah aratmamış ne mutlu sizeİnşallah korunmayı bıraktığımiz ilk ay pozitif gormek sanki rüya görüyor gibiyim :)
Rabbim biran önce sağlıkli evlat nasip etsin inşallah bekleyen herkeseAa öyle mi ne kadar şanslısın canım ya maşallah benim 1.5 yıl oldu. Allah aratmamış ne mutlu size
Hey maşallah ya ışte herkesin sınavı başka kimi ister olmaz kimide hemen olur her durumda şükür edicez. Tekrar tebrik ederimİnşallah korunmayı bıraktığımiz ilk ay pozitif gormek sanki rüya görüyor gibiyim :)
Geçmiş olsun ya tam mevsimi. Bende kenzul ars duasini okuyorum gonlumdekini tez vakitte hayırlı kıl diye.regl olsamda ins agrili olmam ya ağlattı geçen seferki. Bakalim bir durum olursa paylasicam sendende haber bekliyor olucam güzel haberler. Ayrıca aile dostumuz bir ablamizin esimde hiç sperm yokmuş onun çocuğu olmuyordu bizde yeni ogrendik çok zor bir durum cook beterin beteri var ya Rabbim yasatmasinBendede kırgınlık var biraz hasta olucam gibi onun haricinde multi vit. İnofolic ve okunmuş hurmalara devambende o kadar belirti vardı sonuç hüsran biliyosun onun için hiç kafana takma belirtileri inşallah vardır bebiş olmazsada ocak ayına transfer
Geçmiş olsun Allahım bidaha yaşatmasın canım. Kendimi yordum diye hiç üzülme çünkü benim ilk düşüğümde yormuştum kendimi senin gibi düşünüyodum 2. Sinde ise hiç yormadm dikkat ettim hafif lekelenme oldu düşük önleyici ilaç içtim rapor aldım yattım ama yiyecek ekmeği yokmuş. Takdiri ilahi inşallah bizimde sağlıklı bebeklerimiz olur
rabbim sağlık almanı nasip etsin canım ama doktora gtt mutlaka gör bebişi :) kesinlestirİnşallah Rabbim nasip etsin o kadar çok şey duydum ki bu sitede sevinmekten korkuyor insan Rabbim sağlık versin diyorum.
Bugün aile çekimine gittim iki gün istirahat verdi salı günu de kadindogumcular uzmanına goruncem bakalim hayırlısı insallahrabbim sağlık almanı nasip etsin canım ama doktora gtt mutlaka gör bebişi :) kesinlestir
inş canım olur sitres yapma bak ben sitres yaptım kimyasal gebelik olmuş dediBugün aile çekimine gittim iki gün istirahat verdi salı günu de kadindogumcular uzmanına goruncem bakalim hayırlısı insallah
Hayırlı olsun Rabbim sağlık sihhatle bebeğine kavustursunkizlar ben doktora gittim sonunda.degerim hcg 20 civari cikti.doktor bi kac gün sonra bi daha test yapalim dedi...hevesim kursagimda kaldi...dua edin benim icin,hep derim hayirlisi olsun diye...bana ve herkese öyle olsun...
Kanaman nasıl oldu canm yoğun mu yoksa az olup kısa zamanda mı bitti eğer bş şüphen varsa bi test yapabilirsinRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar. Benim 1.5 yaşında bir kızım var bu hafta aşırı kucakçı oldu ee ağırlaştı artık haliyle belim çok fena ağrıyordu sonuç şaşırtmadı aslında beni. Adet oldum ama ilginç olan hala kasıklarımda değişik bakmaları var acaba üzerinemi görüyorum diyede düşünmeden edemiyorum ama umutlanmıyorum o ayrı
tesekkür ederim,amin...Hayırlı olsun Rabbim sağlık sihhatle bebeğine kavustursun
Normal adet şeklinde canımKanaman nasıl oldu canm yoğun mu yoksa az olup kısa zamanda mı bitti eğer bş şüphen varsa bi test yapabilirsin
1,5 yil oldu nerdeyse ugrasiyorum artik her evlenene direk hemen cocuk yapinbdiyorum bu isin saati zamani plani yok..! ALLAH ARATMASINMerhabaa anneler ve anne adayları.. Ben de hamilelik çalışmalarına başlayanlardanım daha doğrusu başlayacak olanlardanim. Eğer bir sorun yoksa çiftler korunmayı bırakınca hemen hamilelik olur diye düşünmüşümdür şimdiye kadar ama okuduğum kadarıyla bu iş sanıldığı kadar da kolay olmuyomuş. Öyle istediğin tarihe ayarlamak filan sanırım bunlar biraz şansa kalıyo.
Evleneli 2,5 yıl kadar oldu yaşım da 31, artık netleşmeye başladı bebek düşünceleri hatta netleşti ama gözüm de korktu şimdi öyle hadi yapalım olsun demekle olmuyo demek. Tüm isteyen kadınlar bi an önce yavrusunu alsın kucağına inşallah..1,5 yil oldu nerdeyse ugrasiyorum artik her evlenene direk hemen cocuk yapinbdiyorum bu isin saati zamani plani yok..! ALLAH ARATMASIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?