- 10 Ekim 2020
- 3.106
- 3.699
Teşekkür ederim1 ay arayla oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim1 ay arayla oldum
Rica ederimTeşekkür ederim
Merhaba siz aşı olmaya devam ettiniz mi 2. Doz oldunuz mu ve bir sıkıntı oldumu acebaMerhabalar.. ben adetimin geleceği hafta arası yani 6-11 eylul arası adet bekliyordum 6eylulde ilk doz biontech oldum. 11ini geçsinde adet gelmedi tabi arastirdim falan yan etkisi geciktiriyormus diye okudum dünde gebelik testi yapmak istedim emin olmak için çok net bir şekilde pozitif çıktı zaten 2. Çocuktan snra deli gibi korkuyordum gebe kalmaktan korunurken hamile kalanlara kizarken başıma geldi resmen. Testin yanlış çıkma ihtimali ne kadardır ama adetimde gelmedi zaten of
Bende şu anda korunmuyorum ve aşı olmayı düşündüm bende kan pıhtılaşma var birde size sormak istedimMerhaba siz aşı olmaya devam ettiniz mi 2. Doz oldunuz mu ve bir sıkıntı oldumu aceba
Yok hayır daha olmadımMerhaba siz aşı olmaya devam ettiniz mi 2. Doz oldunuz mu ve bir sıkıntı oldumu aceba
Dogumunuza az kalmış ama doktorunuz ne dedi birde benim şu anda yumutlrtlama dönemim olsam mi bilemedim yani korunmuyoruz hamile olasılığı olursa diye sıkıntı olurmu diye size yazdım mesajınızı okuyuncaYok hayır daha olmadım
Ben daha 17 haftadayim. Gebelikle alakalı bı sıkıntı olmadı olsaydı o ilk ay düşerdi bence herşey nasip dediğim gibi ben adetimi beklerken aşı oldum meğerse hamileymisim adetim gecikti aşıdan sandım ama gebelikmisDogumunuza az kalmış ama doktorunuz ne dedi birde benim şu anda yumutlrtlama dönemim olsam mi bilemedim yani korunmuyoruz hamile olasılığı olursa diye sıkıntı olurmu diye size yazdım mesajınızı okuyunca
Analdim canım saol benimde randevum var olsam mi olmasam mi kafam karıştı şu anda evdeyim zaten eşimde işi gereği yeni oldu 2 gün evvel ben napim senceBen daha 17 haftadayim. Gebelikle alakalı bı sıkıntı olmadı olsaydı o ilk ay düşerdi bence herşey nasip dediğim gibi ben adetimi beklerken aşı oldum meğerse hamileymisim adetim gecikti aşıdan sandım ama gebelikmis
Aynı ben...Ben hala asi olmadım. Emzirmesem çoktan olmustum ama bebeğime ilerde ne gibi etkisi olur bilemediğim için bir türlü karar veremiyorum. Ayni zamanda korkuyorum da
Ol bence bilime güveneceğiz başka çaremiz yok şuan malesef çevremde aşı olupta rahatsızlanan hiç kimse olmadı yani korona olupta bu sefer Allah korusun hastaneye dusulurse bu sefer keşke demek için geç olur ben oldum ikinci dozuda olacağımAnaldim canım saol benimde randevum var olsam mi olmasam mi kafam karıştı şu anda evdeyim zaten eşimde işi gereği yeni oldu 2 gün evvel ben napim sence
Merhaba 3'ünü de hamilelik boyunca mı oldunuz? Ben de 30 haftalık hamileyim. 2 doz sinovac oldum hamileliğimde 3.doz da ocak başında. 3.dozu olmasam doğumdan sonra mı olsam diye düşünüyorum3 sinovaclı bir gebeyim. 4.doz açılırsa onu da olacağım. Preeklampsim olduğundan dolayı biontech olmak istemedim kanı pıhtılaştırma ihtimali daha yüksek olduğu için. Koronaya yakalanmadım pandemi başından beri.
Hayır canım gebe kalmadan önce olmuştum 2 doz, en sonuncuyu gebeyken oldum. 4.doz açılsın diye bekliyorum onu da olcam. Bence olmalısın, etrafımda kovid olan hamileler olduğu için korktum ben hani hamile olmasam belki ertelerim ama gebeyken ekstra dikkat ediyorum. Doktorun ne diyor?Merhaba 3'ünü de hamilelik boyunca mı oldunuz? Ben de 30 haftalık hamileyim. 2 doz sinovac oldum hamileliğimde 3.doz da ocak başında. 3.dozu olmasam doğumdan sonra mı olsam diye düşünüyorum
Doktor başında 3 doz sinovac ol demişti bana.Hayır canım gebe kalmadan önce olmuştum 2 doz, en sonuncuyu gebeyken oldum. 4.doz açılsın diye bekliyorum onu da olcam. Bence olmalısın, etrafımda kovid olan hamileler olduğu için korktum ben hani hamile olmasam belki ertelerim ama gebeyken ekstra dikkat ediyorum. Doktorun ne diyor?