Aralıkta hamile kalmayı planlayanlar ❤️

çok morlim bozuk adet oldum bence çokta ağlandım gercekten bir süre olmasa düsünmiycem artk bebişi rabbim uzun yıllardır olmayanlar yardım etsin

çok morlim bozuk adet oldum bence çokta ağlandım gercekten bir süre olmasa düsünmiycem artk bebişi rabbim uzun yıllardır olmayanlar yardım etsin
Cnm aynen bende dün senle ayni durumdaydim.doktora gittim hatta.inanasım gelmedi.cok üzüldüm regli olunca.bugün kan verdim.galiba hormonlara bakicak.ogleden sonra gitcem sonuc almaya.insanin hevesi kaciyo olmayinca

Ya kızlar noldu böyle arka arkaya haberler geldi. Bu ay coğumuza yaramadı sanırım. içimiz buruklaşıyor. Benim yılbaşında bat bakalım nasip ama bende şimdiden regl olucam gibi hissediyorum kasıklarım gecenki gibi aynı. Napalım vardır bir zamanı Bizim şer sandığımızda bir hayır vardır elbet sağlıklı sıhhatli aklı başında ve en doğru zamanda evladımız olacak inşallah.

evet ama ben artk bırakcım yapmak için caba göstermiyce çok yıprandım

Kızlar merhaba öncelikle Rabbim.herkese hayırlı evlatlar nasip etsin benim adetim 7 gün geçti zaten normalde de günü gününü tutmazdı ama şüphelendim test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. 2 gün sonra kan testi yaptırdım yani bugün.değeri 12.85 çıktı ama sanki bana düşük gibi geldi fikrinizi alabilirmiyim

doktor var dedi mi,

Degerin çok aşırı düşük ya 7gün regl gecen biri için yok gibi hani 158.60 falan olmalı moralini bozmak istemem ama yani zamana göre çok düşük geç döllenmeyse bilemem ama inşallah gönlüne göre olur

doktor var dedi mi,

Laboratuvardaki kız pozitif hamilesin dedi. Kızımda da geç döllenme yaşamıştım adet tarihiyle döllenme uymuyordu olabilirmi acaba

Laboratuvardaki kız pozitif hamilesin dedi. Kızımda da geç döllenme yaşamıştım adet tarihiyle döllenme uymuyordu olabilirmi acaba
Zaten annesin ne mutlu bu duyguyu tatmışsın bizede dua et yani geç döllenmeyse bile çok düşük geldi bana hani regl tarihinde kesin değil düzensiz demişsin sen yinede bir doktora görünmelisin

Bende bugün tahlil yaptirdim.dün adet oldum.doktor adetin ikinci gün tahlil yapalim dedi.tahliller normal cikti.beta hcg 2,89cikti.bana klomen hapi verdi.5gün kullancakmisim.bittikten 6gün sonrada igne verdi igneyle gel dedi çatlatma ignesi vurcakmis yumurtalar buyuduyse.

Yumurtlama problemi mi vardı canim

Merhaba kızlar bugün ağır şekilde grip oldum ilaç kullanmadan önce bi kan testi vermek için hastaneye gittim negatif sonuç beklerken kâğıtta bhcg 74 gordum şimdi kocama nasıl soylesem psikolojisine girdim :) aglasammi gulsemmi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…