- 26 Ekim 2015
- 1.379
- 1.301
- 133
- 33
- Konu Sahibi unstablecat
-
çok morlim bozuk adet oldum bence çokta ağlandım gercekten bir süre olmasa düsünmiycem artk bebişi rabbim uzun yıllardır olmayanlar yardım etsinsıkma canını canım benim arkadaşım da 2 gün adet gibi olmuş böyle ama hamileymiş..üstüne görmüşş..neyse bi doktora görün bakalım en doğrusunu o söylerr..hayırlı haberlerini bekliyoruz..bende adet oluyorum galiba..dün anlamıştım belirtilerinden zaten..hakkımızda hayırlısı..
doktora gttm kimyasal gebelik olabilir dedi tahlil verdimhayırlı olsun canım..ben bugün aceip bir ağrıyla uyandım..peçeteye sildiğimde de pambe leke geldi..adet oluyorum galiba
Cnm aynen bende dün senle ayni durumdaydim.doktora gittim hatta.inanasım gelmedi.cok üzüldüm regli olunca.bugün kan verdim.galiba hormonlara bakicak.ogleden sonra gitcem sonuc almaya.insanin hevesi kaciyo olmayincaçok morlim bozuk adet oldum bence çokta ağlandım gercekten bir süre olmasa düsünmiycem artk bebişi rabbim uzun yıllardır olmayanlar yardım etsin
Hadi hayırlı olsun darısı başımızaKizlar testi yaptim silikte olsa cikti
Ya olayı şimdi okudum ya inşallah öyle değildirrrdoktora gttm kimyasal gebelik olabilir dedi tahlil verdim
BEBİŞ YOK KIZLARYa olayı şimdi okudum ya inşallah öyle değildirrr
silik çizgi çıkmamış mıydı canım..değerin direk sıfır mı çıktı..doktorlar yüksek olmayan değerlere de bazen bebek yok diyip kestirip atıyolar..BEBİŞ YOK KIZLAR
değeri düşüksilik çizgi çıkmamış mıydı canım..değerin direk sıfır mı çıktı..doktorlar yüksek olmayan değerlere de bazen bebek yok diyip kestirip atıyolar..
evet ama ben artk bırakcım yapmak için caba göstermiyce çok yıprandımYa kızlar noldu böyle arka arkaya haberler geldi. Bu ay coğumuza yaramadı sanırım. içimiz buruklaşıyor. Benim yılbaşında bat bakalım nasip ama bende şimdiden regl olucam gibi hissediyorum kasıklarım gecenki gibi aynı. Napalım vardır bir zamanı Bizim şer sandığımızda bir hayır vardır elbet sağlıklı sıhhatli aklı başında ve en doğru zamanda evladımız olacak inşallah.
doktor var dedi mi,Kızlar merhaba öncelikle Rabbim.herkese hayırlı evlatlar nasip etsinbenim adetim 7 gün geçti zaten normalde de günü gününü tutmazdı ama şüphelendim test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. 2 gün sonra kan testi yaptırdım yani bugün.değeri 12.85 çıktı ama sanki bana düşük gibi geldi fikrinizi alabilirmiyim
Degerin çok aşırı düşük ya 7gün regl gecen biri için yok gibi hani 158.60 falan olmalı moralini bozmak istemem ama yani zamana göre çok düşük geç döllenmeyse bilemem ama inşallah gönlüne göre olurKızlar merhaba öncelikle Rabbim.herkese hayırlı evlatlar nasip etsinbenim adetim 7 gün geçti zaten normalde de günü gününü tutmazdı ama şüphelendim test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. 2 gün sonra kan testi yaptırdım yani bugün.değeri 12.85 çıktı ama sanki bana düşük gibi geldi fikrinizi alabilirmiyim
doktor var dedi mi,
Laboratuvardaki kız pozitif hamilesin dedi. Kızımda da geç döllenme yaşamıştım adet tarihiyle döllenme uymuyordu olabilirmi acabaDegerin çok aşırı düşük ya 7gün regl gecen biri için yok gibi hani 158.60 falan olmalı moralini bozmak istemem ama yani zamana göre çok düşük geç döllenmeyse bilemem ama inşallah gönlüne göre olur
Zaten annesin ne mutlu bu duyguyu tatmışsın bizede dua etLaboratuvardaki kız pozitif hamilesin dedi. Kızımda da geç döllenme yaşamıştım adet tarihiyle döllenme uymuyordu olabilirmi acaba
Yumurtlama problemi mi vardı canimBende bugün tahlil yaptirdim.dün adet oldum.doktor adetin ikinci gün tahlil yapalim dedi.tahliller normal cikti.beta hcg 2,89cikti.bana klomen hapi verdi.5gün kullancakmisim.bittikten 6gün sonrada igne verdi igneyle gel dedi çatlatma ignesi vurcakmis yumurtalar buyuduyse.
Cnm bilmiyorumki.doktorda hicbisey demedi.hormonlarim iyimi dedim iyi dedi sorun yok dedi.hap vercem 5gun kullan dedi.4aydir denedik olmadi deyince galiba yumurtada sorun var diyemi düşündü bilemedim.Yumurtlama problemi mi vardı canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?