Aralıkta hamile kalmayı planlayanlar ❤️

Bende cuma gününe erken gebelik testi alabilirim belkide almayabilirim hala kararsızim sanırım herkesten sonra ben yapcam bu testi:)) Rabbim herşeyin hayirlisini versin yillardir bekleyenler var ben daha çok yeni dusunmeye basladim. öncelikle yıllardır özlem çekenler sonrasında biz hayirlisiyla mutlu sonuçlar alalım inşallah

canım benimkide çıkmıcak zaten..ovulasyon günüm geçeli 7-8 gün olduu:) ama olsun aldım o kadar yapıcamm

Amin canm Allah razı olsun duan kabul olsun inşallah. Tüm evlat hasreti çekenlere o duyguyu yaşatsın rabbim beklemeden. Pıhtılaşma durumumu dr la konuştum kimyasalın sebebi bu olamaz normal düşük olsa kese görünse olabilir ancak şuan yaptırmana gerek yok dedi bende birqz daha beklemeye karar verdim eğer tekrarlarsa yaptırıcam canm o hep aklımın bş köşesinde duruyo benimde

Günaydın kizlarrrr
Ben dün gece kabus gordum. Eşim ölmüştü çok ağladım sonra hamile olduğumu öğrendim insanlar senin kocan öldü bu bebeği aldır diyordu daha çok ağladım. Aglaya aglaya uyandım karnim inanılmaz ağrıyordu uyandığımda hemen kocama sarıldim hala şoku atlatamadim :'(

allah korsun canım sen kabus de unutun onu bence hemen :) allah ayrımasın

allah korsun canım sen kabus de unutun onu bence hemen :) allah ayrımasın
Amin canım resmen yaşadım yani. Sabahta bi haber aldık doğuma 1 hafta kala bir bayanın bebeğinin kalbi durmuş karnında ameliyata almışlar masada kalmış kadına acil kan aranıyordu apar topar eşim kan vermeye gitti eşinden kan almamislar bana aşkım çok hastayım ölcem sanırım diye dalga geçiyor benimle

Allah. Hayiril evlat versin ins ben dayanmadim yaptm ama ereken oldugunda cikamadi son umud 25kaldi

Ay hayira çıksın inşallah çok kötü kabus gormussun canım.Bende eşimi kaybettiğini görmüştüm çok beter ve gün boyu etkiliyor insani

kizlar merhabalar,ben de evde test yaptim cok hafif bi cizgi göründü.aslinda cikmadi bisey diye son kez isiga tutup baktim atacaktim yani...sonra belli belirsiz bi cizgi cikti...allahim hakkimizda hayirlisini versin.doktora da yarin giderim insallah...

canım bunun bi benzerini de ben gördüm 3-4 gün önce..bişeyleri kafaya çok mu takıyoruz acaba..yoksa bir anlamımı var..benzer bir rüya olunca dikkatimi çektii..

inşallah doğrudurr..geçti mi adetin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…