• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralıkta hamile kalmayı planlayanlar ❤️

6 gün var adetime 27 sinde olacam ya ben delircem heralde beli etmemey calışyorum ama meraktan ölecem ya
aynen canım ya bende bugün erken gebelik testi aldırdım eşime benimde bat 27 meraktan ölcemm:S bu gece bol bol dua edip sabahta testi yapıcam galiba..

evet bencede surda 2 gücük beklycez ara ar miğdem bulanıyor 2 ke öğrdüm ben bu gün ya kızlar sinirimden ağlyrm suan
Sen baya stres olmussun ya Kiyamam seni o kadar iyi anlıyorum ki bence suanda bunu unutacak şeyler yap kendini yıpratma ve emin ol stres yapman baya kotu emin ol hamile kalmayi bile etkileyen en önemli şey stres

aynen canım ya bende bugün erken gebelik testi aldırdım eşime benimde bat 27 meraktan ölcemm:S bu gece bol bol dua edip sabahta testi yapıcam galiba..

walla çok yıpradım pikoloğa gidicem en sonuda bu kadr atakıntı yapma çok mu fazla ne ama ben artk ne yapcam şaşırdım

Sen baya stres olmussun ya Kiyamam seni o kadar iyi anlıyorum ki bence suanda bunu unutacak şeyler yap kendini yıpratma ve emin ol stres yapman baya kotu emin ol hamile kalmayi bile etkileyen en önemli şey stres
ay aynen eşim ben bebişe üzlyrm eşim bana adam da sters oldu benm yüzümden ya greckten cevremdekiler bile çok kızyorum ya sanki kmse beni anlamıyor herkez akıl veriyo ama hiç omuzan yatırıp bana destek olan yok çok erken diyip duruyorlar ama ben istyrm bebişleri sevyrm

walla çok yıpradım pikoloğa gidicem en sonuda bu kadr atakıntı yapma çok mu fazla ne ama ben artk ne yapcam şaşırdım
yok canım öyle düşünme hepimiz aynıyız baksanaa..hepimiz dayanamayıp erken gebelik testi almışız..görünce güldüm:) Allah nasip etmiyorsa vardır canım bir sebebi..ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim..düşünüyorum ya daha ileriki aşamada bir düşük olsaydı kürtaja felan gerek olsaydı..Allah belkide beni daha zor birşeyden kurtardı..yani hakkımızda her zaman hayırlısıı..ama ben testimi yapıcam sabahh:) yoksa meraktan çatlıcam..muhtemelen bişi çıkmıcak ama olsun:)

şuan aceyip bir ağrı girdi birden karnımmaa:( eve gelirken otobüs şoförü otobüsü çok hızlı kullanıyordu..bende tekerleğin üstüne denk gelmişimm..kaç rampayı geçtiyse içim zıpladı..şimdi de ağrı oldu kasıklarımdaa..kesin bişi oldu yinee:S

yok canım öyle düşünme hepimiz aynıyız baksanaa..hepimiz dayanamayıp erken gebelik testi almışız..görünce güldüm:) Allah nasip etmiyorsa vardır canım bir sebebi..ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim..düşünüyorum ya daha ileriki aşamada bir düşük olsaydı kürtaja felan gerek olsaydı..Allah belkide beni daha zor birşeyden kurtardı..yani hakkımızda her zaman hayırlısıı..ama ben testimi yapıcam sabahh:) yoksa meraktan çatlıcam..muhtemelen bişi çıkmıcak ama olsun:)
walla bende kendime diyorum rabbim hayırlı evlat versin bu kadar düşme üstüne diye ben dah aylık evlym ilk başta kist var falan dediler onla uğarştık e oda erdi rabbim hereseyin hayırlısın versin benm ablamın senedir olmuyor rabbim kisenin kucağın boş bırakmasın

şuan aceyip bir ağrı girdi birden karnımmaa:KK43: eve gelirken otobüs şoförü otobüsü çok hızlı kullanıyordu..bende tekerleğin üstüne denk gelmişimm..kaç rampayı geçtiyse içim zıpladı..şimdi de ağrı oldu kasıklarımdaa..kesin bişi oldu yinee:S
belkide bebiş var

walla bende kendime diyorum rabbim hayırlı evlat versin bu kadar düşme üstüne diye ben dah aylık evlym ilk başta kist var falan dediler onla uğarştık e oda erdi rabbim hereseyin hayırlısın versin benm ablamın senedir olmuyor rabbim kisenin kucağın boş bırakmasın
belkide bebiş var
canım ağzından bal damlıyor..ama açıkcası bu ay pek bişey hissetmiyorum..6 aydır deniyoruz ilk kez geçen ay gerçekten hamile olduğumu hissettim ve doğru çıktı vücudumu tanıyorum çünkü..ama bu ay çok ufak tefek belirtiler var..pek sanmıyorum..hayırlısı ama 27sine varmadan güzel haberleimizi birbirimize verelim inşallah:)

Çok iyi bi kalbin var canm gerçekten Allah gönlüne göre versin inşallah... evet dediğinde haklısın ona şükrediyorum ama bi süreden sonra o da yettmiyo insan çocuğunu sevmek istiyo ne diyim Allahtan umut kesilmez dediğin gibi ben sadece aciz kul olarak düşünüyorum ne yapmalıyım diye.. benden bu ay pas ama yinede takip edicem sizden gelecek iyi haberleri inşallah herkes hamileliğini öğrenir ama adet gören olursa ocak topiği açar yada aynı topikten devam ederse oradada paylaşmak isterim
Allah razı olsun .hisler için birini görmeye gerek yok belli oluyor evlat özlemin dinsin şu mübarek gün hürmetine. Kuzenim bir düşük bir kimyasal geçirdi kan pihtilasmasi tedavisi goruyo sebep buymuş sende varmi öyle bir durum acaba

Evet bence de uzatma..bebek icin ona ihtiyacin var:)) ozellikle de yumurtlama gunlerinde kavga etmemeye calisin.bizim ilk 3 ay filan tartismalarimiz yumurtlama gunlerine denk geldiginden uzadi bu kadar:))
Hahahaha aynen zaten o yüzden uzatmadim tamda günlerim yani bakalım bekliyoruz. Suan yumurtluyorum lütfen tartismayalim kocacim:KK30:

şuan aceyip bir ağrı girdi birden karnımmaa:KK43: eve gelirken otobüs şoförü otobüsü çok hızlı kullanıyordu..bende tekerleğin üstüne denk gelmişimm..kaç rampayı geçtiyse içim zıpladı..şimdi de ağrı oldu kasıklarımdaa..kesin bişi oldu yinee:S
Ya sansa bak tekerlek senimi buldu ins. Bişey olmamistir o_O

Back