- 26 Ekim 2015
- 1.379
- 1.301
- 133
- 33
- Konu Sahibi unstablecat
Bende erken gebelk testine bakyrm oda ban bakyor karalym yapmaya baklm:)sabah yapmaya karar verdikk..erken gebelik testi zaten..olmazsa sonra bi daha yaparımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende erken gebelk testine bakyrm oda ban bakyor karalym yapmaya baklm:)sabah yapmaya karar verdikk..erken gebelik testi zaten..olmazsa sonra bi daha yaparımm
canım benimkide çıkmıcak zaten..ovulasyon günüm geçeli 7-8 gün olduu:) ama olsun aldım o kadar yapıcammBende cuma gününe erken gebelik testi alabilirim belkide almayabilirim hala kararsızim sanırım herkesten sonra ben yapcam bu testi:)) Rabbim herşeyin hayirlisini versin yillardir bekleyenler var ben daha çok yeni dusunmeye basladim. öncelikle yıllardır özlem çekenler sonrasında biz hayirlisiyla mutlu sonuçlar alalım inşallah
Hadi hayırlısı olsun varsa silikte olsa bir sonuç çıksın inşallahcanım benimkide çıkmıcak zaten..ovulasyon günüm geçeli 7-8 gün olduu:) ama olsun aldım o kadar yapıcamm
inşallah canım:) sonrada sırayla sizin silik çizgileriniz gelir inşallahHadi hayırlısı olsun varsa silikte olsa bir sonuç çıksın inşallah
Amin canm Allah razı olsun duan kabul olsun inşallah. Tüm evlat hasreti çekenlere o duyguyu yaşatsın rabbim beklemeden. Pıhtılaşma durumumu dr la konuştum kimyasalın sebebi bu olamaz normal düşük olsa kese görünse olabilir ancak şuan yaptırmana gerek yok dedi bende birqz daha beklemeye karar verdim eğer tekrarlarsa yaptırıcam canm o hep aklımın bş köşesinde duruyo benimdeAllah razı olsun .hisler için birini görmeye gerek yok belli oluyor evlat özlemin dinsin şu mübarek gün hürmetine. Kuzenim bir düşük bir kimyasal geçirdi kan pihtilasmasi tedavisi goruyo sebep buymuş sende varmi öyle bir durum acaba
allah korsun canım sen kabus de unutun onu bence hemen :) allah ayrımasınGünaydın kizlarrrr
Ben dün gece kabus gordum. Eşim ölmüştü çok ağladım sonra hamile olduğumu öğrendim insanlar senin kocan öldü bu bebeği aldır diyordu daha çok ağladım. Aglaya aglaya uyandım karnim inanılmaz ağrıyordu uyandığımda hemen kocama sarıldim hala şoku atlatamadim :'(
Amin canım resmen yaşadım yani. Sabahta bi haber aldık doğuma 1 hafta kala bir bayanın bebeğinin kalbi durmuş karnında ameliyata almışlar masada kalmış kadına acil kan aranıyordu apar topar eşim kan vermeye gitti eşinden kan almamislar bana aşkım çok hastayım ölcem sanırım diye dalga geçiyor benimleallah korsun canım sen kabus de unutun onu bence hemen :) allah ayrımasın
bence evet. ikinci çizgiyi görüyorum ama testi yapmanızın üzerinden 15 dakikadan fazla geçmemiş olması lazım.Eki Görüntüle 1724304 kızlar şimdi test yaptım bugün adet olmam gerekiyordu sizce hamilemiyim
Allah. Hayiril evlat versin ins ben dayanmadim yaptm ama ereken oldugunda cikamadi son umud 25kaldiAmin canım resmen yaşadım yani. Sabahta bi haber aldık doğuma 1 hafta kala bir bayanın bebeğinin kalbi durmuş karnında ameliyata almışlar masada kalmış kadına acil kan aranıyordu apar topar eşim kan vermeye gitti eşinden kan almamislar bana aşkım çok hastayım ölcem sanırım diye dalga geçiyor benimle
25inde de çıkmaya bilir bat 27 değil miAllah. Hayiril evlat versin ins ben dayanmadim yaptm ama ereken oldugunda cikamadi son umud 25kaldi
Evet. 27 si25inde de çıkmaya bilir bat 27 değil mi
Evet 27 si25inde de çıkmaya bilir bat 27 değil mi
27sini bekle canım 25de erken..benim bugün hiç bir belirtim olmadıı..teste de çıkmadı..kendimi artık hiç hamiş hissetmiyorum:)Evet 27 si
Ay hayira çıksın inşallah çok kötü kabus gormussun canım.Bende eşimi kaybettiğini görmüştüm çok beter ve gün boyu etkiliyor insaniGünaydın kizlarrrr
Ben dün gece kabus gordum. Eşim ölmüştü çok ağladım sonra hamile olduğumu öğrendim insanlar senin kocan öldü bu bebeği aldır diyordu daha çok ağladım. Aglaya aglaya uyandım karnim inanılmaz ağrıyordu uyandığımda hemen kocama sarıldim hala şoku atlatamadim :'(
canım bunun bi benzerini de ben gördüm 3-4 gün önce..bişeyleri kafaya çok mu takıyoruz acaba..yoksa bir anlamımı var..benzer bir rüya olunca dikkatimi çektii..Günaydın kizlarrrr
inşallah doğrudurr..geçti mi adetin..kizlar merhabalar,ben de evde test yaptim cok hafif bi cizgi göründü.aslinda cikmadi bisey diye son kez isiga tutup baktim atacaktim yani...sonra belli belirsiz bi cizgi cikti...allahim hakkimizda hayirlisini versin.doktora da yarin giderim insallah...