- 26 Ekim 2015
- 1.379
- 1.301
- 133
- 33
- Konu Sahibi unstablecat
6 gün var adetime 27 sinde olacam ya ben delircem heralde beli etmemey calışyorum ama meraktan ölecem yakaç gün var canım adetine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6 gün var adetime 27 sinde olacam ya ben delircem heralde beli etmemey calışyorum ama meraktan ölecem yakaç gün var canım adetine
merhaba walla ne bilym doktor 25 de tahlil yap dedi bilmiyorumMeraba canım bende aranıza yeni katildim. Bu kadar sitrestense yap negatifse negatif pozitifse pozitif kafan rahatlar en azından her şeyden önemlisi rahat olmak lazim gerçi bende senin gibiyim ama ben yapardım ki yaptım hamilelik beklediğim zamanlarda
yapmıycam ya yapsamsada çok erken olacak çıkmayacak o yuzden hayırlısıKendini nasıl iyi hissedecksen oyle yap canım benim habelrini bekliyoruz ins güzel haberler verirsin bize
hayırlısı inşayy benimde 25 de adet olmam lazım ben dayanamadım 6 gün önceden test yaptım negatifti ama içimden bir ses zıttını söylüyor
aynen bu gün kandil yürekten tüm isteyneler versin rabbim bebişIns canım benim senin için ve tüm bebis isteyenler için dua edelim bugun bende cokkk istiyorum ins nasip eder rabbim
Ins canım benim senin için ve tüm bebis isteyenler için dua edelim bugun bende cokkk istiyorum ins nasip eder rabbim
aynen bu gün kandil yürekten tüm isteyneler versin rabbim bebiş
On beş gün sonra kesin belli olur yumurtlamadan sonraya bu yumurtlamdan sonra kaç günde beli oluyor bebek
Ins canım benim tüm isteyenlere nasıl etsinRabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım
9 gün benim şimdi çıkmaz yapsamda testeOn beş gün sonra kesin belli olur yumurtlamadan sonra
Evet biraz erkenmis ben adet gunumde test yapmıştım positifi gordum. Oda boş gebelik oldu kurtaj olmak zorunda kaldım şimdi yine çok istyrm. Ama bi yerde okudum canım on günde bile belli olan var yumurtlamadan sonra ben çok araştırma yaptigim için çok okudugum şey var bi kaç gün daha bekleyelim sonra beraber yapalim seninle: )9 gün benim şimdi çıkmaz yapsamda teste
bende oyle okudm 5 günde oluşyormuş net 10 yada 15 günde beli oluyor ama çok gergim ya adet olcam yada bebiş varEvet biraz erkenmis ben adet gunumde test yapmıştım positifi gordum. Oda boş gebelik oldu kurtaj olmak zorunda kaldım şimdi yine çok istyrm. Ama bi yerde okudum canım on günde bile belli olan var yumurtlamadan sonra ben çok araştırmna yaptigim için çok okudugum şey var bi kaç gün daha bekleyelim sonra beraber yapalim seninle: )
Katina demi belirtileri ile hamilelik belirtileri çok benzer gerginlik sislik kasiklarda ağrı duygusallik ikisindede ayni ama bebek olunca anne hissediyo derler sen ne hissediyosun bebis var gibi mibende oyle okudm 5 günde oluşyormuş net 10 yada 15 günde beli oluyor ama çok gergim ya adet olcam yada bebiş var
ya geceleri özelik sancım olyor ozaman hisediyorum ayrıca san ki sağ tarafımda birsey var ağırlık gibi hisediyorumKatina demi belirtileri ile hamilelik belirtileri çok benzer gerginlik sislik kasiklarda ağrı duygusallik ikisindede ayni ama bebek olunca anne hissediyo derler sen ne hissediyosun bebis var gibi mi