• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralıkta hamile kalmayı planlayanlar ❤️

Meraba canım bende aranıza yeni katildim. Bu kadar sitrestense yap negatifse negatif pozitifse pozitif kafan rahatlar en azından her şeyden önemlisi rahat olmak lazim gerçi bende senin gibiyim ama ben yapardım ki yaptım hamilelik beklediğim zamanlarda :KK200:

Meraba canım bende aranıza yeni katildim. Bu kadar sitrestense yap negatifse negatif pozitifse pozitif kafan rahatlar en azından her şeyden önemlisi rahat olmak lazim gerçi bende senin gibiyim ama ben yapardım ki yaptım hamilelik beklediğim zamanlarda :KK200:
merhaba walla ne bilym doktor 25 de tahlil yap dedi bilmiyorum

Kendini nasıl iyi hissedecksen oyle yap canım benim habelrini bekliyoruz ins güzel haberler verirsin bize :KK46:

ayy benimde 25 de adet olmam lazım ben dayanamadım 6 gün önceden test yaptım negatifti ama içimden bir ses zıttını söylüyor

Ins canım benim senin için ve tüm bebis isteyenler için dua edelim bugun bende cokkk istiyorum ins nasip eder rabbim

9 gün benim şimdi çıkmaz yapsamda teste
Evet biraz erkenmis ben adet gunumde test yapmıştım positifi gordum. Oda boş gebelik oldu kurtaj olmak zorunda kaldım şimdi yine çok istyrm. Ama bi yerde okudum canım on günde bile belli olan var yumurtlamadan sonra ben çok araştırma yaptigim için çok okudugum şey var bi kaç gün daha bekleyelim sonra beraber yapalim seninle: )

Evet biraz erkenmis ben adet gunumde test yapmıştım positifi gordum. Oda boş gebelik oldu kurtaj olmak zorunda kaldım şimdi yine çok istyrm. Ama bi yerde okudum canım on günde bile belli olan var yumurtlamadan sonra ben çok araştırmna yaptigim için çok okudugum şey var bi kaç gün daha bekleyelim sonra beraber yapalim seninle: )
bende oyle okudm 5 günde oluşyormuş net 10 yada 15 günde beli oluyor ama çok gergim ya adet olcam yada bebiş var

bende oyle okudm 5 günde oluşyormuş net 10 yada 15 günde beli oluyor ama çok gergim ya adet olcam yada bebiş var
Katina demi belirtileri ile hamilelik belirtileri çok benzer gerginlik sislik kasiklarda ağrı duygusallik ikisindede ayni ama bebek olunca anne hissediyo derler sen ne hissediyosun bebis var gibi mi

Katina demi belirtileri ile hamilelik belirtileri çok benzer gerginlik sislik kasiklarda ağrı duygusallik ikisindede ayni ama bebek olunca anne hissediyo derler sen ne hissediyosun bebis var gibi mi
ya geceleri özelik sancım olyor ozaman hisediyorum ayrıca san ki sağ tarafımda birsey var ağırlık gibi hisediyorum

Back