Aralıkta hamile kalmayı planlayanlar ❤️

Regl günün gectimi oncesinde bazen yaniltabiliyormus ama çizgi varsa soluk bile olsa gebelik hormonu var demektir hayırlı olsun

Kızlar nolur bişey söyleyin.bugün adet günüm.sabah 6da karnim ve belim normal adet agrimin onkati agridi.ki adetken hic boyle agrim olmaz.4gündür hafiften batmalar agrilar vardi.normalde hic boyle adet olmazdim.hamile olabilcegimi sandim.hissettim.sabah tuvalete gittigimde bi kan parcasi düstü sanki.oyle adet gibi akmadi surekli..sonra peceteyle baktim kan vardi.agri hala siddetli.test yapmak nasip olmamisti.düşükmü yapiyom diyorum kendi kendime.cok emindim hamile olacagimdan.cok uzgunumu

Adetsede düşüksede ikiside üzcek beni.keske kan tahliliyaptirsaydim dün.ben cok emindim bebeyin karnima tutunmaya calistigini 5gundur hissediyodum.karnima batmalar oluyidu belim kopcak gibi agriyodu.normal adet olcagimda hic boyle seyler yasamadim.cok üzgunum.hayata küstüm

Kizlar gunaydin bu.gun.bir agiriyla uyandım sag yumurtalıgmda ağırdan uyandim sizce bir sorun yoktur dimi

Kizlar cok fazla ümit etmeyin diye söylüyorum tam 3 aydir batmalar sizlama mide bulantisi bas dönmesi hepsi vardi ve hamile kalmadim hep hayal kirikligi.., her gecen ay hastalik boyutuna gelecek kadar düsünüyorum ve artik biraktim ne günleri takip edicem nede doktora gidicem her zor hamile kalab kadin ayni seyi söylüyor ne zamanki kafama takmadim o zaman hamile kaldim... Artik kendimi spora veriyorum

Kes
Aynen ben hatta dün gece artık bebek hamilelik doğum dusunmuyorum dedim.
Kesinlikle bende baksana halimize ya kafayi yemiş durumdaydim ben yat kalk hamilelik bu kadar çok takmicam artık olsun diye niye olmuyo diye kendimide yipratmicam bende artık hamilelik doğum bisey düşünmüyorum rabbim nasip ederse basım üstüne..

Benimde oldu hayırlısı bakalım ocak ayı için ovulasyon testi alacam bakalım ne olacak. Gelecek ay buluşmak üzere

merhabalar benimde 11. ayım ve pazar günü bat bakalım hayırlısı ile olur inşallah yine bir umut bekliyoruz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…