- 1 Ocak 2015
- 898
- 797
- 53
- Konu Sahibi unstablecat
-
Regl günün gectimi oncesinde bazen yaniltabiliyormus ama çizgi varsa soluk bile olsa gebelik hormonu var demektir hayırlı olsunkizlar merhabalar,ben de evde test yaptim cok hafif bi cizgi göründü.aslinda cikmadi bisey diye son kez isiga tutup baktim atacaktim yani...sonra belli belirsiz bi cizgi cikti...allahim hakkimizda hayirlisini versin.doktora da yarin giderim insallah...
aslinda bi kac gün gecti,hafif bel agrim vardi ama bi türlü kanamam gelmedi,gögüslerim de normal,bilemedim yani.tesekkürler iyi dileklerin icin canimRegl günün gectimi oncesinde bazen yaniltabiliyormus ama çizgi varsa soluk bile olsa gebelik hormonu var demektir hayırlı olsun
3 gün kadar gecti canim,onun disinda bi belirti de yok gibi,emin olamiyorum acikcasiinşallah doğrudurr..geçti mi adetin..
Ben de reglime 1 hafta kala idrar testinde cok silik cizgi gordum.ertesi gun kan testiyle de onaylandi.senin de pozitif bence:) hayirli olsun tebrikler..3 gün kadar gecti canim,onun disinda bi belirti de yok gibi,emin olamiyorum acikcasi
Ins hayirlisi. Allah gonülüne göre versin cnm ons gelir bebekBende şafak 1 kızlar heyecan dorukta
Temennimiz ocak ayına artık üzülme sennnBen adet oldum bu aydan gecti
Ben artık aralık ocak demek istemiyorum Rabbim en uygun zamanda versin kasmicam artık kndimi benim istediğim vakitte değil rabbimin istedigi vakitte nasip etsin banaTemennimiz ocak ayına artık üzülme sennn
Aynen ben hatta dün gece artık bebek hamilelik doğum dusunmuyorum dedim.Ben artık aralık ocak demek istemiyorum Rabbim en uygun zamanda versin kasmicam artık kndimi benim istediğim vakitte değil rabbimin istedigi vakitte nasip etsin bana
Kesinlikle bende baksana halimize ya kafayi yemiş durumdaydim ben yat kalk hamilelik bu kadar çok takmicam artık olsun diye niye olmuyo diye kendimide yipratmicam bende artık hamilelik doğum bisey düşünmüyorum rabbim nasip ederse basım üstüne..Aynen ben hatta dün gece artık bebek hamilelik doğum dusunmuyorum dedim.
Cokmu agrin varKizlar siddetli agirdan.sonra kanma oldun heralde bende adet olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?