- Konu Sahibi unstablecat
-
Hayırlısı bekleyelim görelim inşallah adet olmayzbenim batda 26-27 aralık..stres ve heyecanla bekliyorum..ama kimyasal gebelikte çok net şekilde hamile olduğumu hissetmiştim..bu ay yok bence bişey hiçbir şey hissetmiyorum
Hmmm akıntılarrrr...hadi bakalım şu birkacgunun geçsin hemen senin gecen cok belin agrimisti degilmi yani var bir durumda insallah umdugumuz seydirEwt canö söylediğin gibiyine halime şükür beterin de beteri var. Bi kaç aya hamilelik olmazsa bence sizde bi hormon ve sperm tahlillrini yaptırın vakit kaybetmeyin. Benimde ağrım devam ediyodu dışarı çıktık eşimle 4 5 saattir dışardaydık gitmeden öncede afedersi peçete koydm heran gelicek gibiydi eve geldiğimde baktım gelen giden yok sadece beyaz ve sarımtrak kremsi bi akıntı olmuş o kadar şuan ağrım hafif var sabah ki kadar değil bakalım ne olcak
Benm belim pek ağrımadı canm sanırım ya akıntm oldu sürekli onun haricinde ağrılar dün başladı biraz aslındaa ondan önce bide midem bulanıyodu belirtim bunlar. Bende merakla bekliyorumHmmm akıntılarrrr...hadi bakalım şu birkacgunun geçsin hemen senin gecen cok belin agrimisti degilmi yani var bir durumda insallah umdugumuz seydir
inşallah canımHayırlısı bekleyelim görelim inşallah adet olmayz
Tamam tamam aynen miden bulanmisti.ağri başlayınca regl hemen geliyor bende. gelmezse cook sevinicez.saniyede dört bebek belgeseli var izliyormusun ben iyice çıldırıyorum bebisleri görünceBenm belim pek ağrımadı canm sanırım ya akıntm oldu sürekli onun haricinde ağrılar dün başladı biraz aslındaa ondan önce bide midem bulanıyodu belirtim bunlar. Bende merakla bekliyorum
Benimde normalde 1 saat içinde olur ama asıl günü yarın bugün ağrı erken başladı.. Yok canm haberim yok ne belgeseli o nerde izleyebilirimTamam tamam aynen miden bulanmisti.ağri başlayınca regl hemen geliyor bende. gelmezse cook sevinicez.saniyede dört bebek belgeseli var izliyormusun ben iyice çıldırıyorum bebisleri görünce
Büyük gün yarın O zaman duaların seninle. Nat geo people da doğum belgeseli kimisi çok zor doğum geçiriyor kimisi sak diye doğuruyor izlemiycem desemde izliyorum.Benimde normalde 1 saat içinde olur ama asıl günü yarın bugün ağrı erken başladı.. Yok canm haberim yok ne belgeseli o nerde izleyebilirim
Allah razı olsun canım hep birlikte görcez yarın bakalım.. ben hiç denk gelemem öle programlara ya bide çalıştığım için çok vakit kalmıyor evde olduğumuzda da eşim sağolsun maç izliyoBüyük gün yarın O zaman duaların seninle. Nat geo people da doğum belgeseli kimisi çok zor doğum geçiriyor kimisi sak diye doğuruyor izlemiycem desemde izliyorum.
Dikkat et halıları bırak :) kasılıyorsan belki vardır bişey tutunmasına engel olursun hadi hayırlısıkızlar merhabalar benim 3 gündür kasığım da ve rahimde ağır var halı silerken acayip kasıldım çok ağırım oldu akıtım çok fazla yumurtlama yı yakalıadık aktım yoğunluğu ne acaba cözmedim bir yanada çok üzldüm sonra aklıma geldi
:) daha varmış 1gün öncesi bile negatif çıkan var hiiç moral bozma şu yılbaşına kadar güzel şeyler olsun hepimizeBen dayanamadım ve regl olmama 6 gün kala erken gebelik testi yaptı. Sonuç negatif ancak umudumu kaybetmiş değilim
Bir gelişme varmı merak ettim. Gönlünden gecen hakkında hayırlı olsun. Eger regl olursanda hayırlısı diycez zorda olsa.Allah razı olsun canım hep birlikte görcez yarın bakalım.. ben hiç denk gelemem öle programlara ya bide çalıştığım için çok vakit kalmıyor evde olduğumuzda da eşim sağolsun maç izliyo
walla kalabalık mısafir bile ağırladım tutarsa sans artk hiç umudum yokDikkat et halıları bırak :) kasılıyorsan belki vardır bişey tutunmasına engel olursun hadi hayırlısı
İlgin için çok sağol canm hala gelen yok bekliyorum bugün olmazsam yarın sabah idrar testi yapıcam çok heyecanlı bekleyiş var şuanBir gelişme varmı merak ettim. Gönlünden gecen hakkında hayırlı olsun. Eger regl olursanda hayırlısı diycez zorda olsa.
Durum nedir arkadaşım geldi mi adet bende bugün bekliyorum yani beklemiyorum aslında bebek gelsin adet gelmesin tüm bekleyenlereArkadaşlar benim adetim yarın ilk günü tabi gelmesse süper olcak ama 1 yıl oldu her ay hüsran..! Yanlız diğer aylardan farklı olarak inanılmaz bi ağrıyla uykumdan uyandım sanki rahmimin içinde filler tepiniyordu Ve ilk defa oldu hiç aynı şeyleri yaşayan oldumu
Öyle bş beklentin varsa dikkat et canm en azndan kendi insiyatifinde olan işlere misafire belki gelme diyememişsindir ama öyle derin temizlik işlerine girme bencekızlar merhabalar benim 3 gündür kağım da ve rahimde ağır var halı silerken acayip kasıldım çok ağırım oldu akıtım çok fazla yumurtlama yı yakalıadık aktım yoğunluğu ne acaba cözmedim bir yanada çok üzldüm sonra aklıma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?