• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralıkta hamile kalmayı planlayanlar ❤️

Kızlar bizde 13 aydr fln bebek istiyoruz eşimde de bendede hiç bir sıkıntı olmamasına rağmen hamilelik hiç gerçekleşmedi geçen ay aşılama yaptrdk tutmadı bu ay kendimiz denedik bakalm nolucak bat 25 aralık inşallah buay banada ugurlu gelir hepimizedeee:anneadayı:
Zaman uzadıkça stres artıyordur çok sabır istiyor Rabbim, sabrınıda hayrınıda esirgemesin bizlerden.

canım benimde hiç ümidim yok belirtim de yok zaten..ama yine de bekliyomm bakalımm..hayırlısı..Rabbimin beklediği bir vakit var demek kii..olmazsa burda bir arkadaşın söylediği jel vardı..biraz pahalı ama ondan alcam önümüzdeki ayy..

canım benimde hiç ümidim yok belirtim de yok zaten..ama yine de bekliyomm bakalımm..hayırlısı..Rabbimin beklediği bir vakit var demek kii..olmazsa burda bir arkadaşın söylediği jel vardı..biraz pahalı ama ondan alcam önümüzdeki ayy..
Preseed den bahsediyorsun sanırım buay olmazsa bende ondan almayi dusunuyorum

Aminnn sizler nezamandr istiyosunuz u-mutlu lale u-mutlu lale pinkneoneffect pinkneoneffect
Ben birkaç aydır istiyorum yumurtlama takvimi falan bilmiyordum ve rahim iltihabı vardı şimdi tedavi oldum kısmet.burda senelerce bekleyen arkadaşları okuyunca ben hiicc daha ses etmiyorum fazla. ama gönlümde hemen olmasından yana

Ben birkaç aydır istiyorum yumurtlama takvimi falan bilmiyordum ve rahim iltihabı vardı şimdi tedavi oldum kısmet.burda senelerce bekleyen arkadaşları okuyunca ben hiicc daha ses etmiyorum fazla. ama gönlümde hemen olmasından yana
Mesajını okuyunca kendim aklıma geldim ilk başladığımız zamanlarda böyle uzun süre bekleyen kişileri görünce nasıl dayanıyolar diyodum şimdi gördüm ki dayanılıyomuş Allah isteyen herkese bekletmeden versin inşallah.. ben farkında olmadan çocuğu olmayan kadın haline düştüm resmen insan ne olacağını bilmiyo. Allah beterinden korusun

Mesajını okuyunca kendim aklıma geldim ilk başladığımız zamanlarda böyle uzun süre bekleyen kişileri görünce nasıl dayanıyolar diyodum şimdi gördüm ki dayanılıyomuş Allah isteyen herkese bekletmeden versin inşallah.. ben farkında olmadan çocuğu olmayan kadın haline düştüm resmen insan ne olacağını bilmiyo. Allah beterinden korusun
Zaten yeni evlendim yasimda 30oldu artık şimdi korkuyorum senelerce olmazsa diye bakalım biz neler yasiycaz. Sen hamile kalıyorsun bunu bilmen bile güzel eşinin sperm sorunuda yok bebis tutunamiyor ama vardır bir tedavisi inşallah.şimdi ben hamile kalabilcekmiyim esimde sorun yokmu bunlar hep muamma.bekliyoruz gorucez.bu arada ne durumdasin

Zaten yeni evlendim yasimda 30oldu artık şimdi korkuyorum senelerce olmazsa diye bakalım biz neler yasiycaz. Sen hamile kalıyorsun bunu bilmen bile güzel eşinin sperm sorunuda yok bebis tutunamiyor ama vardır bir tedavisi inşallah.şimdi ben hamile kalabilcekmiyim esimde sorun yokmu bunlar hep muamma.bekliyoruz gorucez.bu arada ne durumdasin
Ewt canö söylediğin gibiyine halime şükür beterin de beteri var. Bi kaç aya hamilelik olmazsa bence sizde bi hormon ve sperm tahlillrini yaptırın vakit kaybetmeyin. Benimde ağrım devam ediyodu dışarı çıktık eşimle 4 5 saattir dışardaydık gitmeden öncede afedersi peçete koydm heran gelicek gibiydi eve geldiğimde baktım gelen giden yok sadece beyaz ve sarımtrak kremsi bi akıntı olmuş o kadar şuan ağrım hafif var sabah ki kadar değil bakalım ne olcak

Evet bende onla ilgili çok güzel yorumlar gördüm:) s3n nezamandr istiyosun bebek bir sorun varmı?
canım ben bakıldım bir sorun görüünmüyor..ama eşim bakılmadı..5-6 aydır isyioruz..bu ay olmazsa eşimde bakılmayı düşünüyor..bizim evleneli baya olduğu için acele ediyoruz..yoksa doktor 1-1,5 yıl olmaması gayet normal dedi..biz isteyince hemen olur sanıyordukk..iş başa geçince anlıyorsun..siz ne zamandır istiyorsunuz?

canım ben bakıldım bir sorun görüünmüyor..ama eşim bakılmadı..5-6 aydır isyioruz..bu ay olmazsa eşimde bakılmayı düşünüyor..bizim evleneli baya olduğu için acele ediyoruz..yoksa doktor 1-1,5 yıl olmaması gayet normal dedi..biz isteyince hemen olur sanıyordukk..iş başa geçince anlıyorsun..siz ne zamandır istiyorsunuz?
Bizde öyle hemen isteyince olcak saniyoduk ama ole değilmiş bizde anladık. 13 aydr fln istiyoruz eşimde de bendede görünen bir sorun yok rahim filmi cekildi tüplere ballı sorun yok geçen ay aşılama yapıldı sonuç olumsuz bakalm nolucak 25 aralık bat. Buayda olmazsa işte jel fln bakalm:(

bende korkuyorum canımm:S Allah nasip etmeyince etmiyor demek kii..ben de eşimin bir sorunu yoktur diye düşünüyorum..çünkü kimyasal gebelik geçirdim..ama yeterli kalitede olmadığı için mi yoksa bende mi tutunamadı neden oldu bilmiyorum tabi..ama doktor her kadın bunu 2-3 kere yaşabilir gayet normal dedi..bekleyin dedi sadece..arkadaşım yeni evli 2. denemesinde oldu..bazıları bu konuda çok şanslı..Allah bizlere de nasip etcek inanıyorum ama vakti gelmedi daha demek..

Bizde öyle hemen isteyince olcak saniyoduk ama ole değilmiş bizde anladık. 13 aydr fln istiyoruz eşimde de bendede görünen bir sorun yok rahim filmi cekildi tüplere ballı sorun yok geçen ay aşılama yapıldı sonuç olumsuz bakalm nolucak 25 aralık bat. Buayda olmazsa işte jel fln bakalm:KK43:
benim batda 26-27 aralık..stres ve heyecanla bekliyorum..ama kimyasal gebelikte çok net şekilde hamile olduğumu hissetmiştim..bu ay yok bence bişey hiçbir şey hissetmiyorum:(

Back