• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralıkta hamile kalmayı planlayanlar ❤️

Cnm demekki o komşunuzdan hoşlanmiyor konusmani istemiyo.al karsina konus.neden komşudan hoslanmadigini alip veremedigu neymis onlarla ogren.hic sebepsiz boyle buyuk bi tepkivermez hickimse.vardir bi nedeni.
Çok teşekkür ederim sabahtan beri doldum biraz zaten kasık ağrım geçmiyor gerginim ben aylardır iltihapla uğraşıyorum rahmime ciddi zarar verecek diye çok korkuyorum sanırım hamile kalamıycam diye içime dert ettim iyice

Ben çok sabirliyim çekmecede test öylece duruyor şimdi sen test yapıp pozitif gorursen sabah erkenden test yaparım heralde gaza gelmeye yer arıyorum:)) neyse bunları düşünmemek için yemek yapayım ben:)) kocam aç gelir

ay wallah ben de sabır yok yap bence ben yapcam gaza gel ve yap :)

Selam bata 1hafta kaldı bende inanılmaz duygusallık var bir yandan da aniden sinirleniyorum iş yerinde terfi aldım ama keyifli değilim bugün müşterinin biriyle ilk defa ciddi ciddi tartistim mide bulantısı inanılmaz fazla kasiklarimda ağrı var bide aşırı akıntı muhtemelen mantar enfeksiyonu oldu diye dusunuyorum bebek hayali mantara bağlayacak sanırım bu ay:KK43: ne neyin belir
benimde 5-6 gün var..mide bulantıısı ve baş dönmesi var sadece..akıntı hamileliklerde oluyormuş canım mantarla ilgisi var mı bilmiyorum..ama bende hiç akıntı yok..

benimde 5-6 gün var..mide bulantıısı ve baş dönmesi var sadece..akıntı hamileliklerde oluyormuş canım mantarla ilgisi var mı bilmiyorum..ama bende hiç akıntı yok..
Bende kaşıntı da oldu dün ondan mantar olarak dusundum trosyd surdum bugün hiç kaşıntı yok bi dün gece biraz oldu o kader akıntı bi kaç gündür var bakalim ben beklemedeyim hala:?

Ben 4 tane dusuk yaptim heside erken düsuklerdi simdi hamile kalma istiyrm ilk ay denedik olmadi acaba bir sorn olabilirmi butun tesleri yaptirdm hersey normal cikti

Bende kaşıntı da oldu dün ondan mantar olarak dusundum trosyd surdum bugün hiç kaşıntı yok bi dün gece biraz oldu o kader akıntı bi kaç gündür var bakalim ben beklemedeyim hala:?
akıntı olmalı eğer gebeysen diye biliyorum..bence bu iyi bişi..bende akıntı gelsin diye bekliyorumm:( neyse hayırlısı artık canım güzel haberler veriririz inşallah birbirimize ..25ine kadar bekleyebilcem mi bakalımm:)

20151221_174509.jpg kızlar şimdi test yaptım bugün adet olmam gerekiyordu sizce hamilemiyim

Bambaşka bir konu yazıcam ama moralim çok bozuk sabah öyle kırıldımki eşime. Kahvaltı edecekken çok sıradan bir konu üzerine eşim bana bişey dedi ben anlamadım anlamadım ne dediğini dedim o sırada iş yapıyordum tam oturdum masaya anlamadım ağzın doluydu duyamadım derken elini kaldırdı vurcak gibi tamam kes gibi bişey dedi. Ne kavga ne bişey yoktu aramızda çok gücüme gitti bana el kaldıramazsın neyaptım şimdi dedim gerçekten bişey yoktu kalktım masadan gittim salona hiiç bişey demeden kapıya gitti ben yine kapıdan uğurladım yüzüme bile bakmadı bu saat oldu hiçte özür falanı geçtim ne yaptın diye bile aramadı. Gururum kırıldı çok üzüldüm ben ne hayallerdeyim oysaki.konuda şu komşumuz biraz sorunlu. Sen güler yüzlü davranıyosun yüz buluyorlar dedi bende görünce selam veririm kafamı çeviremem dedim. Yüz buldular dedim sana anlamıyomusun diye el kaldırdı. Çok şaşkın ve buruğum
Canm mesajını şimdi gördüm çok üzüldüm okuduyunca eşin öyle yapmasaymış keşke ama düzelirsiniz en kısa zamanda inşallah alır gönlünü Allah eşlerin arasına değişik bi bağ kuruyo başkası olsa yüzüne bakmycağın durumlarda bile eşinle uzatmıyosun düzeliyosun

Back