- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
- Konu Sahibi unstablecat
-
Cnm çok erken daha bence benm bugün olmam lazım dün normal test yaptım negatifti hala umudumu kybetmedim senin içinde hala devam ediyor benceBen dayanamadım ve regl olmama 6 gün kala erken gebelik testi yaptı. Sonuç negatif ancak umudumu kaybetmiş değilim
Yerleşme lekesi kırmızı yada pembe oluyo dye duydum ama sarımtrak leke hamilelikte oluyomuş bende de var aynı belirtiler bugün olmam lazım ama hayırlısı bakalımBenim adete3günüm var.kasık ve bel agrim basladi.daha önceki hamileligimdede boyle olmustu.hissediyorum.birde sarımtrak akintim geldi dün leke gibi acaba dedim yerlesme lekesimi felan.kan tahlilinde cikar ama ben yinede beklicem 3gün.buay ovülasyonum adetten 9-10gun sonra baslamisti.sadece o zamanlar iliski oldu.buay önceki aylar gibi denemedik fazla.ama buay hayıt tohumu cayi icmistim.olduysa ondan oldu galiba.benim hislerim tam ama bakalim
hayırlı olsun bebişin canım darısı başımıza inşallahh..şuan içimizde soru sorabilceğimiz tek hamiş sensin galiba onun için sana sorup duruyorum ama bişey daha sorcamm:) bugün sabahtan beri yediğim hiç bişeyden tat almadım dilimin ucu uyuşuk gibi..sıcak bişeyle yanmış da yediklerimden tat almıyorum gibii..sen de böyle birşey olmuş muyduu?
Merhaba..canini sikma lutfen yeni bir ay yeni calismalar:) ovulasyon testi ile gunlerini belirle bence benim cok isime yaradi :)Günaydın kızlar paxar sabahı kasıklarımda hissettiğim sızı beni uyutmadı. Adet olucam belli ama ben son umut bi test yapayım dedim malesef tek çizgi yine nasip olmadı gelecek aylarda da olacakmı bilmiyorum cnm çok sıkkın
Henüz umudumu kesmedim canım ağrım var ama hala gelen yok benim gibi olup hamile olduğunu öğrenen çok kişi var inşallah bende onlardan biriyimdirM
Merhaba..canini sikma lutfen yeni bir ay yeni calismalar:) ovulasyon testi ile gunlerini belirle bence benim cok isime yaradi :)
doktora gittim smir testim temiz ve sğırlarım söyledim yumurtlama olmuştur yani bir ihtimal inş bebiş geliyorrrÖyle bş beklentin varsa dikkat et canm en azndan kendi insiyatifinde olan işlere misafire belki gelme diyememişsindir ama öyle derin temizlik işlerine girme bence
Hadi hayırlısı bakalımdoktora gittim smir testim temiz ve sğırlarım söyledim yumurtlama olmuştur yani bir ihtimal inş bebiş geliyorrr
Merhaba..tabiki sorabilirsin:) fazla giremiyorum portala gordukce yaziyorum..ben tad almayla ilgili pek degisiklik hissetmedim.biraz istahim acildi o kadar.ama dun goz bebeklerimin buyudugunu gordum ..:)[/QUOT
insan ister istemez kafaya takıyor ama böyle bir dönemde hiçbir şeyi kafaya takmamak lazım canım..hem eşinin sana daha çok destek olması lazım..onunda vardır belki başka dertleri..akşam inşllah gelir gönlünü alır..Bambaşka bir konu yazıcam ama moralim çok bozuk sabah öyle kırıldımki eşime. Kahvaltı edecekken çok sıradan bir konu üzerine eşim bana bişey dedi ben anlamadım anlamadım ne dediğini dedim o sırada iş yapıyordum tam oturdum masaya anlamadım ağzın doluydu duyamadım derken elini kaldırdı vurcak gibi tamam kes gibi bişey dedi. Ne kavga ne bişey yoktu aramızda çok gücüme gitti bana el kaldıramazsın neyaptım şimdi dedim gerçekten bişey yoktu kalktım masadan gittim salona hiiç bişey demeden kapıya gitti ben yine kapıdan uğurladım yüzüme bile bakmadı bu saat oldu hiçte özür falanı geçtim ne yaptın diye bile aramadı. Gururum kırıldı çok üzüldüm ben ne hayallerdeyim oysaki.konuda şu komşumuz biraz sorunlu. Sen güler yüzlü davranıyosun yüz buluyorlar dedi bende görünce selam veririm kafamı çeviremem dedim. Yüz buldular dedim sana anlamıyomusun diye el kaldırdı. Çok şaşkın ve buruğum
Hadi hayırlısı bakalım
olabilşr ama bana birkez aynen bu sekilde oldu gttm birsey yoktu piskoljkte olabilr ama test yap istersenSelam bata 1hafta kaldı bende inanılmaz duygusallık var bir yandan da aniden sinirleniyorum iş yerinde terfi aldım ama keyifli değilim bugün müşterinin biriyle ilk defa ciddi ciddi tartistim mide bulantısı inanılmaz fazla kasiklarimda ağrı var bide aşırı akıntı muhtemelen mantar enfeksiyonu oldu diye dusunuyorum bebek hayali mantara bağlayacak sanırım bu ayne neyin belir
Test için Çok erken çıkmaz diye dusunuyorum. Hafta sonu belki erken gebelik testi denerim böyle devam ederse ama kasiklarimdaki batma ve akıntı heralde mantardan diye supheleniyorum mide bulantısıni cozemedim hala geçen ay regl öncesi çok bulantı yasamistim bu ay çok daha erken başladı bulantim bilmiyorum midem hassas sanırımolabilşr ama bana birkez aynen bu sekilde oldu gttm birsey yoktu piskoljkte olabilr ama test yap istersen
Ben laboquik aldim gitti...yor adli siteden.yaninda gebelik testi de vardi .siteye bak istersen.Henüz umudumu kesmedim canım ağrım var ama hala gelen yok benim gibi olup hamile olduğunu öğrenen çok kişi var inşallah bende onlardan biriyimdirBende hamile olmazsam senin gibi ovulasyon testi almayı düşünüyorum. Sen hangi marka aldın
olabilir erken gebelikte çıkar evet bende 25 de yapcam testi doktor öyle dedi adet 27 side oluyorum cünküTest için Çok erken çıkmaz diye dusunuyorum. Hafta sonu belki erken gebelik testi denerim böyle devam ederse ama kasiklarimdaki batma ve akıntı heralde mantardan diye supheleniyorum mide bulantısıni cozemedim hala geçen ay regl öncesi çok bulantı yasamistim bu ay çok daha erken başladı bulantim bilmiyorum midem hassas sanırım
Bende 25inde sabah erken yapmayı dusunuyorum hafta sonu esimle şehir dışına gitme planımız var belki ona bir sürpriz yaparım tabi pozitif gorursek :)olabilir erken gebelikte çıkar evet bende 25 de yapcam testi doktor öyle dedi adet 27 side oluyorum cünkü
Cnm demekki o komşunuzdan hoşlanmiyor konusmani istemiyo.al karsina konus.neden komşudan hoslanmadigini alip veremedigu neymis onlarla ogren.hic sebepsiz boyle buyuk bi tepkivermez hickimse.vardir bi nedeni.Bambaşka bir konu yazıcam ama moralim çok bozuk sabah öyle kırıldımki eşime. Kahvaltı edecekken çok sıradan bir konu üzerine eşim bana bişey dedi ben anlamadım anlamadım ne dediğini dedim o sırada iş yapıyordum tam oturdum masaya anlamadım ağzın doluydu duyamadım derken elini kaldırdı vurcak gibi tamam kes gibi bişey dedi. Ne kavga ne bişey yoktu aramızda çok gücüme gitti bana el kaldıramazsın neyaptım şimdi dedim gerçekten bişey yoktu kalktım masadan gittim salona hiiç bişey demeden kapıya gitti ben yine kapıdan uğurladım yüzüme bile bakmadı bu saat oldu hiçte özür falanı geçtim ne yaptın diye bile aramadı. Gururum kırıldı çok üzüldüm ben ne hayallerdeyim oysaki.konuda şu komşumuz biraz sorunlu. Sen güler yüzlü davranıyosun yüz buluyorlar dedi bende görünce selam veririm kafamı çeviremem dedim. Yüz buldular dedim sana anlamıyomusun diye el kaldırdı. Çok şaşkın ve buruğum
inş hayırlı haberler alırızBende 25inde sabah erken yapmayı dusunuyorum hafta sonu esimle şehir dışına gitme planımız var belki ona bir sürpriz yaparım tabi pozitif gorursek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?