• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralıkta hamile kalmayı planlayanlar ❤️

Burası öyle bi platform canım başkasının mutluluğu senin mutluluğun oluyo bi kaç saat girmesem girip bakıyorum kşm neler yzmış ne olmuş diye sen ve senin gibi yıluj çok başında plan arkafaşlara söylüyorum daha ilk zamandan kafanıza takmamaya çalışın sonra insan çok yıpranıyo inşallah önce bu topictekiler sonrada tüm bekleyenler bian önce hamile olduklarının haberini alır amiiiin:KK54:
İnşallah herkes için Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin. Bende hergun bakmadan edemiyorum:)

ben değişiğim hiç bir belirti yada his yok bu ay..vücudumıu çok dinliyorum takip ediyorum ama yokk..sadece 2-3 kere kasık ağrım ve sancım oldu..şimdiden üzülmeye başladımm:(

Bende öyleyim insanın içi içine sığmıyor ya batımada çok var yılbaşından sonra çok heyecanlıyım. Seninde yakınmı ne durumdasın:KK200:
Bat 30 aralık bende yılbaşından sonra ogrenicem gibi kısmet herseyin hayırlısı. Göğsünde şişlik var biraz birde sivilce benzeri bisey çıktı o da ağrı yapiyor. Bugün kusmaya başladım çok yorgun hissediyorum ve surekli midem bulanıyor. Umarım başka bi hastalık durumu yaşanan bu ay:(

Ben bu ay birkaç kişinin güzel haberler vereceğine inanıyorum. Birde rahim iltihabı ağrı yaparmış ama bende koku akıntı yok geçen çok sancılı kanamalı regl oldum ya noluyo bana kasıklarım batıyo hani hafiften ama akıntım yok yani doktorda bişey demedi inşallah sıkıntı yoktur zaten sürekli idrar enfeksiyonu oluyorum bu batmalar canımı sıkıyor iyice ya antibiyotik kullanmaktan mahfoldum

Ben bu ay birkaç kişinin güzel haberler vereceğine inanıyorum. Birde rahim iltihabı ağrı yaparmış ama bende koku akıntı yok geçen çok sancılı kanamalı regl oldum ya noluyo bana kasıklarım batıyo hani hafiften ama akıntım yok yani doktorda bişey demedi inşallah sıkıntı yoktur zaten sürekli idrar enfeksiyonu oluyorum bu batmalar canımı sıkıyor iyice ya antibiyotik kullanmaktan mahfoldum
Selam canim. Rahim iltihabini nasil anliyorlar? Ben alttan muayene oldum gayet temiz gorunuyo rahmin dedi ama bu ay akintin hic bitmedi. Koku yok ama sariya yakin. Akinti mi bunun belirtisi?

Selam canim. Rahim iltihabini nasil anliyorlar? Ben alttan muayene oldum gayet temiz gorunuyo rahmin dedi ama bu ay akintin hic bitmedi. Koku yok ama sariya yakin. Akinti mi bunun belirtisi?
Bende kötü kokulu akıntı ve kasıkta doluluk hissi vardı muayene ve smear testi ile anlaşıldı ilaç kullandım şuan koku yok ara ara batma var korkuyorum geçmedi diye zor bir durum eşimde rahatsız oluyor ister istemez

Kızlaaarrr yumurtluyoruuummmm:21: yumurta akı kıvamlı akıntım var kokusuz doktorum akıntına dikkat et tarihleri denk gelecekmi dedi ve denk geldi tam hesapladığım gibi hadi olsun yaaaa

Slm kizlar..bugun kan testi yaptirdim.39.83 cikti..cok erken bir hamilelik..kalp atislarini duymadan etrafimiza soylemeyi dusunmuyoruz.ne olacagi belli olmaz.
Hayırlı olsun canm Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Artışlar düzenli olursa bir aorun olmuyo genelde ama ilerlemeden fazla duyurmamak en iyisi bencede tabi dayanabilirseniz.. tekrarlayacakmısın testi peki artışları görmek için

Hayırlı olsun canm Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Artışlar düzenli olursa bir aorun olmuyo genelde ama ilerlemeden fazla duyurmamak en iyisi bencede tabi dayanabilirseniz.. tekrarlayacakmısın testi peki artışları görmek için
Haftaya gidicem tekrar test yaptirmaya..iyi dileklerin icin tesekkur ederim :) insallah en kisa zamanda sen de guzel haberi yazarsin burays:)

Slm kizlar..bugun kan testi yaptirdim.39.83 cikti..cok erken bir hamilelik..kalp atislarini duymadan etrafimiza soylemeyi dusunmuyoruz.ne olacagi belli olmaz.
hayırlı olsun bebişin canım darısı başımıza inşallahh..şuan içimizde soru sorabilceğimiz tek hamiş sensin galiba onun için sana sorup duruyorum ama bişey daha sorcamm:) bugün sabahtan beri yediğim hiç bişeyden tat almadım dilimin ucu uyuşuk gibi..sıcak bişeyle yanmış da yediklerimden tat almıyorum gibii..sen de böyle birşey olmuş muyduu?

Haftaya gidicem tekrar test yaptirmaya..iyi dileklerin icin tesekkur ederim :) insallah en kisa zamanda sen de guzel haberi yazarsin burays:)
İnşallah yarın sabah test yapmayı düşünüyorum günüm daha geçmedi ama aklımda durcağına yapim:KK48: belki gelecek ay alırım o jelden ne yapacağımı bilemiyorum şuanda eğer hamile değilsem bakalım zaman ne gösterecek:KK51:

Kızlar bizde 13 aydr fln bebek istiyoruz eşimde de bendede hiç bir sıkıntı olmamasına rağmen hamilelik hiç gerçekleşmedi geçen ay aşılama yaptrdk tutmadı bu ay kendimiz denedik bakalm nolucak bat 25 aralık inşallah buay banada ugurlu gelir hepimizedeee:anneadayı:

Günaydın kızlar paxar sabahı kasıklarımda hissettiğim sızı beni uyutmadı. Adet olucam belli ama ben son umut bi test yapayım dedim malesef tek çizgi yine nasip olmadı gelecek aylarda da olacakmı bilmiyorum cnm çok sıkkın :KK42::cry:

Kızlar bizde 13 aydr fln bebek istiyoruz eşimde de bendede hiç bir sıkıntı olmamasına rağmen hamilelik hiç gerçekleşmedi geçen ay aşılama yaptrdk tutmadı bu ay kendimiz denedik bakalm nolucak bat 25 aralık inşallah buay banada ugurlu gelir hepimizedeee:anneadayı:
İnşallah mutlu haberi alırsınız bu süreç çok yorucu Allah tüm isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin

Günaydın kızlar paxar sabahı kasıklarımda hissettiğim sızı beni uyutmadı. Adet olucam belli ama ben son umut bi test yapayım dedim malesef tek çizgi yine nasip olmadı gelecek aylarda da olacakmı bilmiyorum cnm çok sıkkın :KK42::cry:
Erken gebelik testi değilse çokta güvenme ya belki yanıltmıştır seni öyle umut ediyorum

Back