• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralıkta hamile kalmayı planlayanlar ❤️

Ewt canö söylediğin gibiyine halime şükür beterin de beteri var. Bi kaç aya hamilelik olmazsa bence sizde bi hormon ve sperm tahlillrini yaptırın vakit kaybetmeyin. Benimde ağrım devam ediyodu dışarı çıktık eşimle 4 5 saattir dışardaydık gitmeden öncede afedersi peçete koydm heran gelicek gibiydi eve geldiğimde baktım gelen giden yok sadece beyaz ve sarımtrak kremsi bi akıntı olmuş o kadar şuan ağrım hafif var sabah ki kadar değil bakalım ne olcak
Hmmm akıntılarrrr...hadi bakalım şu birkacgunun geçsin hemen senin gecen cok belin agrimisti degilmi yani var bir durumda insallah umdugumuz seydir

Hmmm akıntılarrrr...hadi bakalım şu birkacgunun geçsin hemen senin gecen cok belin agrimisti degilmi yani var bir durumda insallah umdugumuz seydir
Benm belim pek ağrımadı canm sanırım ya akıntm oldu sürekli onun haricinde ağrılar dün başladı biraz aslındaa ondan önce bide midem bulanıyodu belirtim bunlar. Bende merakla bekliyorum

Benm belim pek ağrımadı canm sanırım ya akıntm oldu sürekli onun haricinde ağrılar dün başladı biraz aslındaa ondan önce bide midem bulanıyodu belirtim bunlar. Bende merakla bekliyorum
Tamam tamam aynen miden bulanmisti.ağri başlayınca regl hemen geliyor bende. gelmezse cook sevinicez.saniyede dört bebek belgeseli var izliyormusun ben iyice çıldırıyorum bebisleri görünce

Tamam tamam aynen miden bulanmisti.ağri başlayınca regl hemen geliyor bende. gelmezse cook sevinicez.saniyede dört bebek belgeseli var izliyormusun ben iyice çıldırıyorum bebisleri görünce
Benimde normalde 1 saat içinde olur ama asıl günü yarın bugün ağrı erken başladı.. Yok canm haberim yok ne belgeseli o nerde izleyebilirim

Benimde normalde 1 saat içinde olur ama asıl günü yarın bugün ağrı erken başladı.. Yok canm haberim yok ne belgeseli o nerde izleyebilirim
Büyük gün yarın O zaman duaların seninle. Nat geo people da doğum belgeseli kimisi çok zor doğum geçiriyor kimisi sak diye doğuruyor izlemiycem desemde izliyorum.:oops:

Büyük gün yarın O zaman duaların seninle. Nat geo people da doğum belgeseli kimisi çok zor doğum geçiriyor kimisi sak diye doğuruyor izlemiycem desemde izliyorum.:oops:
Allah razı olsun canım hep birlikte görcez yarın bakalım.. ben hiç denk gelemem öle programlara ya bide çalıştığım için çok vakit kalmıyor evde olduğumuzda da eşim sağolsun maç izliyo:110:

Arkadaşlar benim adetim yarın ilk günü tabi gelmesse süper olcak ama 1 yıl oldu her ay hüsran..! Yanlız diğer aylardan farklı olarak inanılmaz bi ağrıyla uykumdan uyandım sanki rahmimin içinde filler tepiniyordu Ve ilk defa oldu hiç aynı şeyleri yaşayan oldumu

kızlar merhabalar benim 3 gündür kağım da ve rahimde ağır var halı silerken acayip kasıldım çok ağırım oldu akıtım çok fazla yumurtlama yı yakalıadık aktım yoğunluğu ne acaba cözmedim bir yanada çok üzldüm sonra aklıma geldi :(

kızlar merhabalar benim 3 gündür kasığım da ve rahimde ağır var halı silerken acayip kasıldım çok ağırım oldu akıtım çok fazla yumurtlama yı yakalıadık aktım yoğunluğu ne acaba cözmedim bir yanada çok üzldüm sonra aklıma geldi :KK43:

Ben dayanamadım ve regl olmama 6 gün kala erken gebelik testi yaptı. Sonuç negatif ancak umudumu kaybetmiş değilim :anneadayı:

kızlar merhabalar benim 3 gündür kasığım da ve rahimde ağır var halı silerken acayip kasıldım çok ağırım oldu akıtım çok fazla yumurtlama yı yakalıadık aktım yoğunluğu ne acaba cözmedim bir yanada çok üzldüm sonra aklıma geldi :KK43:
Dikkat et halıları bırak :) kasılıyorsan belki vardır bişey tutunmasına engel olursun hadi hayırlısı:cool:

Allah razı olsun canım hep birlikte görcez yarın bakalım.. ben hiç denk gelemem öle programlara ya bide çalıştığım için çok vakit kalmıyor evde olduğumuzda da eşim sağolsun maç izliyo:110:
Bir gelişme varmı merak ettim. Gönlünden gecen hakkında hayırlı olsun. Eger regl olursanda hayırlısı diycez zorda olsa.

Bir gelişme varmı merak ettim. Gönlünden gecen hakkında hayırlı olsun. Eger regl olursanda hayırlısı diycez zorda olsa.
İlgin için çok sağol canm hala gelen yok bekliyorum bugün olmazsam yarın sabah idrar testi yapıcam çok heyecanlı bekleyiş var şuan:KK17: bi arkadaşım yeni hamile dediğine göre aynı belirtileri yaşamış yine de umutlanmak istemiyorum çok üzülüyorum diye ama bir taraftanda içimde kelebekler uçmuyor değil:KK47:

Arkadaşlar benim adetim yarın ilk günü tabi gelmesse süper olcak ama 1 yıl oldu her ay hüsran..! Yanlız diğer aylardan farklı olarak inanılmaz bi ağrıyla uykumdan uyandım sanki rahmimin içinde filler tepiniyordu Ve ilk defa oldu hiç aynı şeyleri yaşayan oldumu
Durum nedir arkadaşım geldi mi adet bende bugün bekliyorum yani beklemiyorum aslında bebek gelsin adet gelmesin tüm bekleyenlere:KK45: filler tepiniyodu dn kastını tam anlayamadm buarada ama bende adet olcakmışım gibi ağrı var 2 gündür bide beyazla sarımtrak arası akntı duyduğuma göre hamilelik belirtisiymiş ama kişiden kişiye değişiyor umarım hamilesindir

kızlar merhabalar benim 3 gündür kağım da ve rahimde ağır var halı silerken acayip kasıldım çok ağırım oldu akıtım çok fazla yumurtlama yı yakalıadık aktım yoğunluğu ne acaba cözmedim bir yanada çok üzldüm sonra aklıma geldi :KK43:
Öyle bş beklentin varsa dikkat et canm en azndan kendi insiyatifinde olan işlere misafire belki gelme diyememişsindir ama öyle derin temizlik işlerine girme bence

Back