- 12 Mayıs 2018
- 1.070
- 309
-
- Konu Sahibi xDerinMavix
- #1.781
Daha tatlı geliyor sütün tek başına gideri yokBen de böyle içiyorum sütlü kahveyi
evet tabakların çok dolu dolu. kalorisi düşük gıdalar ama bence özellikle ara öğünlerin çok dolu biraz azaltabilirsin.
bence biraz öğümlerindeki çeşitşliliği azaltmalısın. mesela ara öğünde hem kuru yemiş hem kuru meyve hem çikolata var çok fazla gibi geldi bana
anlıyorum.Adet olacağım için çukulatayı ekledim eğer onu yemeseydim mutlaka çok daha fazlasını gömerdim :) buna alışmam lazım sonra azaltırım gene direk kesersem migrenim tutar muhtemelen
Ben 69 olmak istiyorum 74 üm şuan kendimi sıksam veririm ama çikolatayı kesmeden vermem istiyorum:)şaka maka kızlar bayrama 2,5 hafta kaldı sadeceherkes bi hedef belirlemiştir kendine. belirlemeyen varsada belirlesin bence. ben yaklaşık 2 ay önce bi elbise almıştım kendime ama hiç giymek nasip olmadı. şimdi bayrama giyeyim diyorum o yüzden hedefim 57 yoksa göbeğim çıkıcak elbiseden. hadi sizde hedeflerinizi yazın.
bence verirsinizBen 69 olmak istiyorum 74 üm şuan kendimi sıksam veririm ama çikolatayı kesmeden vermem istiyorum:)
yaaa süper hedefimiz aynıKızlar ben 58.5 kiloyum ve şuan reglim onun etkisi ne kadar olur bilmiyorum bende bayrama kadar 55 kilo olmak istiyorum bugün iş yerimde herkes bana çok zayıflamışsın dediler çok mutlu oldum inşallah hedefime hiç bozmazsam ulaşırım diye düşünüyorum
Tek öğün yapamıyorum maalesef emziryorum.keske tek öğün olsam..bence verirsinizek öğün besleniyordunuz yanlış hatırlamıyorsam. eğer öyleyse kesin verirsiniz. evrene enerjiyi saldık aldık
O zaman bakalım önce kim ulaşacak hedeflerineyaaa süper hedefimiz aynıhadi bakalım iş yerindekilerinde vermiş olduğu gazla bu iş olur
Düzeltme bu benim 2. hedefim.bayram hedefi 57
karıştırdım o zaman olsun. bende ilk doğumdan sonraki 30 kilomu emzirirken vermiştim. verebilirsiniz yinede yaniTek öğün yapamıyorum maalesef emziryorum.keske tek öğün olsam..
İnşallah veririm o enerji ile
Ben de ayni. Tatliyla devamGünaydın herkese
74.7 yim valla azdır şudur bilmem ne hiç kabul etmeyeceğim tatlı yiyerek veriyorum bu kiloları:)
Üstüne regl ödemi sisklinlik derken haftaya 72 olurum yavaş yavaş istiyorum tatlıyı bırakmadan tabiki