- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
-
- Konu Sahibi xDerinMavix
- #1.741
Görsel şölenöğlen
2 yumurta
2 domates
1 salatalık
4 zeytin
Biraz peynir
Biraz mandalina
Yeşillik
Ara öğün
2 tart
5 badem
5 fındık
2 kayısı
Akşam
Patates püresi
9 mini köfte
Salata
Gün içinde Türk kahvesi su
Kendimi mecbur hissedeyim diye yoksa bende özenmem yarıda bırakırımGörsel şölen
Hiç boyle özenli olamıyorum.
Tamamdir Allah kolaylik versin insallahX xDerinMavix ben gelecek haftasonu ev taşıyacağım. Foruma düzenli girmeye çalışacağım ama taşınma öncesi ve sonrası yerleşmeye çalışmak 1,5 yaşındaki kızımla biraz zorlayacak beni. Yorgunluktan akşam menü yazamayıp ertesi güne sarkabilir menülerim. Bulduğum ilk fırsatta yazarım. Şimdiden haberin olsun.
Tebrikler toplamda kaç kilo verdinizİyi pazarlar canlar. Ben dün çok yedim ya ama 66 nın ödülü olsun diyelim. Her gören sen çok zayıflamışsın diyor. Mutluluğumu anlatamam. Dün avm de gezerken bir iki kıyafet denedim. Ya zayıf olmak, istediğini giyebilmek gerçekten süper birşey. Azimle başaracağız. Daha 5 kilom daha var ama inanın şu an bile çok mutluyum. Ve Allah nasip eder de 60-61 i görürsem bir daha bu kilolara asla çıkmayacağıma söz veriyorum kendi kendime. Yemenin sonu yok. Kilo her anlamda zararlı. O yüzden azimle devam
Üzülmeyin kaç gündür yapıyorsunuz ve doğru uyguladiginizdan Emin misiniz yani kacamaklariniz farketmeden fazla olabiliyor mu ?Günaydın hala başladığım kilodayım
1 öğün eksilttim ekmeği kestim porsiyonu küçülttüm sağlıklı şeyler eklemeye çalıştım atıştırmalık çukulata kek yemedim nasıl olurda 1 gram bile veremiyorum anlamadım.
5 kilo verdim hayatım. Ama ben cidden açlık yapıyorum. Oruç değilim ama bu saate kadar sadece az önce 1 muz yedim. Bazı arkadaşların öğünlerine bakıyorum cidden bana çok fazla geliyor. Ben daha öncede bu şekilde 10 kilo bermiştim. Leptini bozmamalısınız üstelil ben hiç kas kaybetmedim ve sıfır spor.Bir leblebi tanesi bile yememelisiniz. Leptin çalışmalı ki yağ yaksınTebrikler toplamda kaç kilo verdiniz
4 gündür 1 gram vermedim fotoğrafladıklarım dışında yemiyorum tuz şeker kullanmıyorum zaten sırf ekmeği kestiğim için bile 1 gram vermem gerekirdi sanki. Bugün biraz fazla yedin canım sıkıldıÜzülmeyin kaç gündür yapıyorsunuz ve doğru uyguladiginizdan Emin misiniz yani kacamaklariniz farketmeden fazla olabiliyor mu ?